137

Анонимен

преди 1 година

До КаскетЯ Май е оттървал кожата, но той вече и така не води хорото. Силата на такива фашистки структури като Вагнер е когато оперират в мирни държави. Когато има война стават просто поредната войскова единица. Много по-важно е, че са изтрепали 100тина нациста, плюс вероятно част от командирите им. Това има значение за войната.

136

До НАТО феновете

преди 1 година

Да. Убихте бойци от Вагнер, но тактично забравяте да споменете нещо за ситуацията на Източния фронт. А именно че руските части снощи са освободили поне три населени места от нацистите. Украйна продължава да губи територии и няма изгледи да се обърне тенденцията. Единственият разумен начин е Зеленския клоун да обяви капитулация или западът може би Тръмп да се разбере с Путин като дойде на власт. Иначе Европа ще продължи да потъва ! Заслужава ли си тази лудост заради едни бандеровци ?!

135

КаскетЯ

преди 1 година

Не сте разбрали ве, Готвача на късокракотозлобнофюрерЖуже е отишъл да приготви софрата му в ада!

134

Анонимен

преди 1 година

До 136 Ти сериозно ли мислиш, че някой те приема насериозно? :)))) Ще има катарзис :))))

133

Анонимен

преди 1 година

А то да не се окаже че е нарочно пуснато за да видят от къде ще изстрелят снарядите украинците, че май ревнаха нещо хмммм случайни неща няма

132

Анонимен

преди 1 година

Готвача: Ребята, нас просто расссхуили, бллятт! Ничто не остала из щаб=квартире, а наший фюррер .... пошел у Кобзона!

131

Анонимен

преди 1 година

До 109""Само дето Вагнер не са били там, а са превземали Вершина." Казваш, всичко е наред, а, нЕма такова нещо? :))))" - има, има...

130

Анонимен

преди 1 година

До 135 "комунистическите диктаторски режими" в момента се развиват с небивала сила в Канада, Австралия и западна Европа. Пропагандата в момента е в порядъци над тази, с която отраснахме при социализма. Например, нещо да сте видели за протестите на холандските фермери срещу унищожаването на земеделието и животновъдството? Продължават от повече от месец.

129

Анонимен

преди 1 година

До С рала Украйне Винаги съм искал да преживея още веднъж краха на пропагандаторите на комунистическите диктаторски режими. Бях прекалено зает, когато 89та-90та ви падаха чейнетата като разбрахте, че режима на Тошо се срутва, и че СССР се разпада, но сега ще бъде по-впечатляващо. :)))

128

С рала Украйне

преди 1 година

Еее..големи празненства от феновете на Степан Бандера. Да наистина успяхте най после да уцелите едно бунгало и убихте трима души от Вагнер, но пък за сметка на това днес загубихте, по точно руски части освободиха поредните три населени места от нацистите. Колкото повече се бави Зеленския клоун да поиска мир, толкова повече територия губи ! А Европа ще затъва все повече, ако не се разбере с Путин. Иначе вие си вервайте на пропагандата че Русия ще приключи. Блаженни са вярващите....

127

Евала

преди 1 година

На чичко Адолф любимия композитор е Вагнер. Фашиста вика дръжте фашиста.

126

Анонимен

преди 1 година

Скоро и един украински милиардер се представи лично на Бандера ама тогава мълчахте като спарушени сливи да ге..

125

Анонимен

преди 1 година

Пировая победа. Поедете на хуi ! Опять поговорим.

124

анонимен келеш

преди 1 година

За този удар и смъртта на Пирожкин ще чакаме потвърждение,обаче си спомням в Сирия Американците бая вагнеровци изпържиха като калмари с една ракетна атака:):):)Числото 200 ми се върти в главата,но като цяло не съм сигурен:):):)

123

Анонимен

преди 1 година

Комсомолците много ги е страх да не ги чипира Мъск... Ми те вече са чипирани и колкото по-мощен смартфон си купуват толкова "по-голям" е чипа. Само да не ги набележат. Кухи кратуни.

122

Анонимен

преди 1 година

До До 110ти /123 "Щом те са сбирщина според теб би трябвало да ги разбиеш ... " Нещо като както украинците били "наркомани и джендАри" но направо е-а ***-то на руската пародийна трупа ли?

121

Анонимен

преди 1 година

Колко от загиналите са били неваксинирани

120

Анонимен

преди 1 година

Вагнер, любимият композитор на фюрера.

119

До 110ти

преди 1 година

Като си толкова смел нахлупвай каската и бегом марш към Източния фронт да се биеш с руснаците. Щом те са сбирщина според теб би трябвало да ги разбиеш и след седмица да развееш знамето на Прайда над Червеният площад в Москва. Между другото днес руските части са освободили още три населени места от нацистите. А вие си вервайте на пропагандата че Русия ще приключи.

118

Анонимен

преди 1 година

Аз нищо не отричам. Само ти сложих минус защото не те харесвам. Това е.