157

Анонимен

преди 1 година

Готвача ако не е убит ще го убият

156

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега, нищо общо нямат украинците, Вагнеровците са си забравили неугасен фас до газовия котлон

155

Тираджията Z

преди 1 година

Тия украйнци бива да са толкос глуп*ави ама чак пък толкос.Пускат се няколко снимки за парлама на който ясно се вижда табела с името и номера на блока,след това статистите си обличат новите дрехи и си тръгват.А украинците стрелят по празен блок и само си издават местонахождението на хаймарса и си хабят ракетите

154

Анонимен

преди 1 година

Толкова им е акъла на рашките, вечно се величаят сами, щото нема кой друг да ги величае и накрая сами се издадоха, монголска му работа :)))

153

До Боби

преди 1 година

Да купи китайски кецове за Вагнер

152

До анонимен 156

преди 1 година

Щаба къде се намира.... На Попасна12..

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 "Те тоя щаб го "удрят" по няколко пъти на месец. Поне да знаеха къде се намира..." Руснаците вече си признаха, но ти ако искаш може да държиш на амрабзурата, няма лошо.

150

До Видин...

преди 1 година

.. Той, Путин не само във Видин, в цяла България назначи негови хора! Опита и в Украина, но му се опънаха и започна война....

149

Анонимен

преди 1 година

Те тоя щаб го "удрят" по няколко пъти на месец. Поне да знаеха къде се намира...

148

Възраждане

преди 1 година

Да се обединим с руските братя! Да приемем руския език, рублата и всички руски стандарти! Русия е бъдещия господар на света! Да изберем правилната страна! Живков не успя, дано далновидния Костадинов успее!

147

Анонимен

преди 1 година

Кръстели се на любимия композитор на Хитлер Вагнер.

146

Анонимен

преди 1 година

Има руски мегафони, които само като им видиш заглавието и биеш минуса, защото знаеш, че да ги четеш е все едно да четеш неща публикувани от Кремъл.

145

видинчанин

преди 1 година

Ако Путин бе постъпил като видинските управници,не би имало никакви санкции,търговията би му вървала с всички и най важното украинците и през ум не би им минало да се съпротивляват!Едно е да събира скрап от заводите им,а съвсем друго да разпродава работещи машини от заводите им!Така и стана във Видин.А и в тази война загинаха и руски войници,Русия изгуби танкове,самолети,хеликоптери,камиони и какво ли друго не!Който не вярва нека види остатъците от видинските заводи-гледката е като в Припят!

144

Анонимен

преди 1 година

Чета коментариите и ми доставя удоволствие. Всички войни се водят заради икономически интереси, и завършват пак по икономически причини, като обикновенно този дето е стартирал инвазията е губещ, просто защото е засегнал икономически прекалено много страни. Вагнер струва пари, украинската война всеки ден струва прекалено много пари, пропагандата по света струва ама много пари / не само журналистите са алчни, ами и политиците за всяко изявление чакат кеш/. Е, докога ще издържи Путин?????

143

До къс кет

преди 1 година

Може и готвачка да има двойници, и да показват някой, за да не се разтури Вагнер...

142

видинчанин

преди 1 година

Ако Путин бе назначил всички тези дето управляваха видинска област през последните 40 години щеше да разсипе Украйна,също както разсипаха видинско! Това щеше да стане без нито един изстрел,без никакви загуби.Щеше да има и повече загинали! Погледнете какво направиха нашите управници миналата година.Направиха панаир-народът се втурна и след месец бум на КОВИД! Погребалните агенции не смогваха да погребат починалите! Ужас!!!.При това даже и печалба имат.А Путин-има разходи дава пари за оръжие.

141

КаскетЯ

преди 1 година

До Анонимен 143 .. готвача е отървал кожата за сега което е много лошо за късокракотозлобнофюрерЖуже, ще го пратят дирекно в казана при другото жуже с мустаци!

140

българин

преди 1 година

През 90-те години на миналият век по пазарите ни имаше хора от бившият СССР и продаваха всякакви стоки.И всичките говореха руски.И когато казах на един от тях,че е руснак-скочи като ужилен и разярено каза,че е украинец!Учуден му отговорих-ами не знам-ти говориш руски!Аз не мога да ви различа кой от къде е.Руснаци и украинци са се мразели кой знае откога.Русия може да завладее Украйна.Но никога няма да има мир.Украйна ще е втори Афганистан.Случката отпреди 30 години на такава мисъл ме навежда>

139

Анонимен

преди 1 година

До До НАТО феновете Руския дръглив плъшок е изкаран от дупката му с една единствена цел ... :)))))

138

Анонимен

преди 1 година

Верно си каскет. Каската и на фронта. Софрата те чака.