49

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е Русия да смаже западните духaчи в окрайна ,другото полека ще си дойде на мястото.Светът е с Русия.

48

Анализатор

преди 1 година

Българите сами си го направиха гласувайки за т.н. партии на протеста. Свалиха мивека, който работеше за народа и качиха на власт некадърни и крадлуви хира. Сега протестърите трябва да платят цената на промяната.

47

ГАДНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ

преди 1 година

Винаги ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ и ще грабят и държавата и хората.

46

Анонимен

преди 1 година

Без рушлямофашисти е по-добре на Черноморието, останалите чужденци не те гледат като туземец, но рушлямофашистите се възприемат за божии чеда, нагли, арогантни и високомерни. Дано никога не се възобновят полетите и никота повече не видим рушлямофашисти по нашето Черноморие! А рушлямофилите, които предричат апокалипсис да се вярят в казана на Сатаната, национални предатели!

45

Луд ли си бе?

преди 1 година

До Иваничка КАКЪВ ДРЕБЕН Бизнес ТУКА става ВЪПРОС за ОГРОМНИ И ЕДНИ БИЗНЕСМЕНИ и ХОТЕЛИЕРИ с вериги и имоти и банкови сметка за милиони левове печелят и перят всяка година !!!!!!!!!!!

44

Иваничка

преди 1 година

Българската държава се опитва от 30 години да затрие дребния и средния БГ бизнес обаче той въпреки всичко оцелява и храни същата тази паразитна държава.

43

Анонимен

преди 1 година

Киро докато беше на море, защо мълчахте?! Да му се бяхте събрали пред хотела да му запари на тpъткaта! ПП хубаво нацакаха цялата държава за 7 месеца ама истинските последствия от тяхната некадърност за съжаление ще се усетят не сега лятото, а на зима.

42

Анонимен

преди 1 година

Чай зимата да дойде глей ко шоу ша има само сега са цветенца

41

Гражданин

преди 1 година

Аз съм гражданин обикновен работещ човек КАКВО МЕ ГРЕЕ благополучието на МАЗНИТЕ хотелиери и БИЗНЕСМЕНИ ??? А КАКВО МЕ ГРЕЕ тези РЕКЕТьОРИ и МОШЕНИЦИ дето крадат и изнудват държавата за ПАРИ и настаняват украински бандити и дезертьори по луксозни хотели за сметка на нашите данъци !!!! БЕЗОБРАЗИЕ

40

Кико

преди 1 година

Даже бедни бежанци от Украйна и Афганистан не искат да работят вече за "високите" заплати по нашето море. Заплатите за сервитьори или готвачи се определят като половината от минималната пенсия на БГ военен или полицай.

39

Анонимен

преди 1 година

До Туземска държава, кой се крепи ве, туризма е малко перо в сравнение дори с Франция, що не си пиете хапчетата рушлямофилчета!

38

Туземска държава

преди 1 година

Държава чиято икономика се крепи на туризъм и забавления е пропаднала долнопробна туземска островна аборигенска държавичка.

37

ПАРАЗИТЕН БИЗНЕС

преди 1 година

НИКОЙ човек НЕ Е УМРЯЛ и НЯМА ДА УМРЕ от това че НЯМА ДА ХОДИ ПО ХОТЕЛИ и ТУР Мафията. Никаква подкрепа също НИкакви помощи на хората които са ходили по почивки.

36

Анонимен

преди 1 година

Това лято е добре на Слънчака, рушлямофашисти почти не се виждат! А рушлямските коли са единици, спокойно и нормално е без рушлямофашисти, нека полетите бъдат спрени завинаги!

35

Анонимен

преди 1 година

формулата на договора междуБулгаргаз" и "Газпром" със 70% тежест е средната стойност на TTF останалите 30% в ценовата формула идват от котировките на петрола и долара стига внушения от гербероидни калинки

34

Анонимен

преди 1 година

Пълен фейк е, че Слънчака е пълен с Украинци. Разбира се, че има, но предишни лета също е имало, както и украинки продавачки, сервитьорки и всякакви други професии! А паркингите на хотелите са задръстени от румънски и български коли, спрете с лъжите, путинизчета!

33

Анонимен

преди 1 година

Тази година почивах в Грузия супер беше пак не отидох на мутробетоноселскоморието

32

Роумингар

преди 1 година

Ах, мъъъъка ми е за хотелиерите! И за тоалетното море! И за цената на сянката! И за бариерата в поляната и за мутрата до нея която събира такса "паркинг" щото тази поляна е негова! Мъъъъка.

31

Анонимен

преди 1 година

Балсамги в мутрохотелиерите, спрете да им играете по свирката на тези престъпници, само вижте на какво прилича Черноморието и тогава пак говорете за интересите на хотелиери!

30

Еднакви са

преди 1 година

Едно време хитлеристите използваха газа като оръжие, а сега - путинистите. Нацисти, винаги правят едни и същи неща.