69

Дедо

преди 1 година

Евтина ръка от Сенегал и Киргизстан...Отблъснахте питомното и взехте дивото - браво, господа!Щерката ви бачка преди 9 години на Златни - малки стаи в мазите с по 2 - 3 легла БЕЗ КЛИМАТИК, пот, студена вода за къпане, ОБЩА ТОАЛЕТНА, 12 - 13 чсови смени....И тия наглеци приказват САМО ЗА ТЯХ си - сметки, вода, газ, ток, а за комфорта и обслужването на туристите НИТО ДУМА.ази година ходихме веднъж кра на август пак - с кемпер,900 км. е до Йонйско море и бели пясъци, и чиста вода, хубава хрна!!!

68

az

преди 1 година

тия отдавна вдигнаха цените , за да си компенсират бъдещите загуби , после помощи от държавата получаваха и сега като секна кранчето се оказва ,че лятото вместо за майбах ще трябва да работят за обикновен мерцедес. Няма такива наглеци.

67

taschunka witko

преди 1 година

Приватизираха даже профсъюзните курортиза да печелят. Да ама не.

66

Чоко

преди 1 година

След като избрахте да ни управляват кирчовците не се оплаквайте. Сега със сметките отидете при кокорчо и го помолете да ви ги осребри.

65

някой

преди 1 година

Цели 1000 лева заплата давал, а няма работници. Ей, оядоха се тия българи.

64

От Вселената

преди 1 година

До 68 "До Анонимен".... Жа падна от смях.... Ти май си КомунБизнесмен? За такива като теб единствено ТОЧИЛКАТА ЗА ПРАВЕНЕ НА БАНИЦА, ЧАДЪРИТЕ, БОЗАТА И ВАРЕНИТЕ ЯЙЦА СА ТИ ПОСТИЖЕНИЕТО В БИЗНЕСА НА ЗАСТРОЕНИЯ С БЕТОН БЪЛГАРСКО КРАЙБРЕЖИЕ - УНИЩОЖЕНО - ЦИМЕНТИРАНО още от времето на КОМУНАТА с ХОТЕЛИ И ЧАДЪРИ!

63

Анонимен

преди 1 година

Слънчака бил потънал в растителност през 1989-та....Майко мила....Ей заради такива толупи народа бяга в Гърция. 500 000 легла - ами пълнете си ги вие с вашите роднини и приятели....

62

Анонимен

преди 1 година

Браун газ се прави от вода. В България се прилага за лични и промишлени нужди.

61

Анонимен

преди 1 година

браун газ се прави от вода и предприемчивите го използват !!!

60

Анонимен

преди 1 година

" Ток , вода , ошашвени хотелиери ....... от хаоса с цените " , а за туристите нито думичка ?!

59

Няма вече

преди 1 година

МОНОПОЛ !!! Има браун газ, който се прави от вода и умните български бизнесмени го внедряват в производството !!!

58

Анонимен

преди 1 година

Не на Газпром и русомафията,и ДА на евроценностите !!! Браун газ се прави от вода и българските бизнесмени го внедряват в производството !!!

57

Пепе

преди 1 година

Цените отдавна са като в чужбина. Качеството на сервиза и заплатите на персонал са драматично зле. Извод: Тези да не се оплакват, ако не могат да не правят такъв изкривен бизнес. От друга страна колегите им в останалите туристически държави не карат бентлита.

56

Анонимен

преди 1 година

Като работещ от 25 години навън и почиващ у нас, се стъписах от цените това лято. И по магазини и по плажове и по заведения, а доколкото чувам заплатите не са скочили така космически. Жалко за хората останали тук.

55

Albi

преди 1 година

Горките, пак ще реват за компенсации. Жално ми стана. Ще пусна една сълза. Те ако са ошашавени, летовниците не знам.

54

..и кво като фалират

преди 1 година

....ШЕ СЕ СВЪРШИ ЛИ С БЪЛГАРИЯ...??!!!!....ШЕ ПРЕСЪХНЕ ЛИ МОРЕТО...???!

53

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

.....Ама кога диплеха пачките и ни таксуваха и водата от чешмата ---ЩО , НЕ СЕ ОШАШАВИХА.....??!....ТЯ--ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА НА ВСЕКИ 5-г.....ХА,ХА,ХАААААААА

52

Халик

преди 1 година

Виж сега слънчице кралско - на колко години си 88,89,90,91,92,93 - и през цялото това време стралихливец мръсен ти си си живял едно такова доста добре и си се научил да правиш едно нещо правилно - да чукааааш . И през това време особено последните 30 години много хора ти гърбят белите и твоя харен живот. Ама нали знаеш мине се не мине се време нещата се обръщат! Особено като никой не ще да ви гърби вашия добър живот!

51

Анонимен

преди 1 година

хайде стига с тия хоремагчии и креватници, писна ми да чета как щели да фалират. Да фалирват, това в бизнеса е нормално.

50

Анонимен

преди 1 година

Що не ревахте като искахте от здрави хора ЗС?? Всичко се връща. Хранете си безплатно украинските хрантутници и млъквайте.