29

Анонимен

преди 1 година

Газ, газ, газ. Честито на обгазените!

28

Анонимен

преди 1 година

Тази седмица проклетата газ ще стигне 280 евро за Мвтч

27

Анонимен

преди 1 година

Някои твърдят, че при нас има и украинци, но няма такива -/-/-/-/-/- А, не ве, няма укрита по Слънчака. Втора седмица съм тук и тия укри са НАВСЯКЪДЕ. Влизаш в магазина - Укра продавачка, не знае български. Излизам на паркинга - блокирали ме укри коли, не мога да се измъкна - половин час търсиш укри да си местят колите. Отивам на заведение - укри сервитьорка. Лягам на плажа - около мене само укри и поляци. Ужас е. Съжалявам че дойдох.

26

Анонимен

преди 1 година

Гледайте на живо борсата ТТФ, газа стигна 229 евро за Мвтч. Това е световен рекорд за всички времена

25

Джо

преди 1 година

Руския газ е най-скъп и не стига това но руснаците го разреждат с пръдня за по-евтино. Газпром е във фалит. Русия е във фалит. А нашия дупедавец президент Радев се кълне във вечна вярност на Русия. Импичмънт за Радев!

24

Асан

преди 1 година

Майната им на хотелите :)))

23

Анонимен

преди 1 година

абе Ричард Алибегов къде е някой знае ли ?

22

Абдал

преди 1 година

Ам ако искат държавата да им плати тока и да им даде и средства сутрин да дават закуска.

21

Петров

преди 1 година

Нашите бизнесмени бяха назначени от БКП но после се видя че 90% от тях не стават за бизнес. Слънчев бряг е заприличал на бомбардирана Майорка. Кой би искал да почива при такива условия - предимно мазохисти.

20

Халик

преди 1 година

Ще приключваме ли вече тая колониална история?

19

Анонимен

преди 1 година

Уведомявав медиа Днес.бг, че току що се постави нов ценови рекорд за цената на газа в Европа. На Европейската борса цената удари 230 евро за Мвтч.

18

Анонимен

преди 1 година

Ми като са "ошашавени" - тогава да се сношават помежду си срещу натрупване на стрес .

17

Анонимен

преди 1 година

Да ги ожалиш хотелиерите дето продават чая за 5лв.

16

Vol'Jin

преди 1 година

8:4

15

Колето

преди 1 година

Хората още са ОВЦЕ и ЗОМБИТА ... нали за да може Новият Световен Ред да се активира ОФИЦИАЛНО вече трябва да ви НУЛИРАТ !!!! КЛАУС ШВААБ постоянно говори и не само той за THE GREAT RESET написал е книга дори и вътре пише какъв ще направи новият свят ала КИТАЙ системата из цял свят + храна буболечки + вакси нон-стоп + социална система на поведение на смартфона ви + ограничение на къпане/ядене/интернет/коли/имоти и каквото се сетите .Имахте 2 години да търсите и намерите и четете каквоо ви готвят

14

Анонимен

преди 1 година

"а руснаците бяха прекрасни клиенти!" Ц, ц, ц. Толкова много писане, за да е вмъкне едно изречение по поръчка на руското пасольство. :)))))

13

Анонимен

преди 1 година

Щом хотелиерите са ошашавени имам сигурна рецепта как да се оправят. Първо - отиват в най-близката железария и си купуват здраво въже. Второ - намират си здраво дърво. Трето -премятат въжето на здрав клон и правят двоана примка. Четвърто - вземат един стол, качват се на него и си мямат примката на врата. Пето - тълпата от туристи теглят жребий кой ще е ещастливетъ, който ще ритне столчето. Шесто - хотелирът увисва на въжето и мъките му свършват за секунди. Няма да е ошашавен,а избавен завинаги

12

Слънчака

преди 1 година

С 500 000 легла, това не е курорт, а жилищен комплекс, гето.

11

мушингерите

преди 1 година

Милионери за два месеца искат да станат!!

10

Ти

преди 1 година

Ходим на работа по Испанското крайбрежие. Чудесна страна, а България да ги д..у...х...а! Ако ще и от Афганистан си търси служители за 1000 лв., никой не вярва на лъжливото овчарче. Стягайте си дебелите сланини и обслужвайте.