11

Анонимен

преди 1 година

Бойко прибра парите и каза ще видим. Само лентички режеше.

10

Пян_Гъ

преди 1 година

Че българите не обичат реда и правилата, се вижда още щом излезеш на пътя. Това е масово поведение - няма мигачи, предимство, светофари... На Шишков обаче ще кажа: Бай Шишко, добре, пътищата на ГЕРБ не са ти харни, а къде са пътищата на твоята политическа сила? Ей така, да ги сравним. Може пък да са по-харни вашите... Какво, не сте построили нищо ли? Ама съвсем нищо? Ми що говориш тогава???

9

м...да

преди 1 година

При Борисов имаше поръчки и се изпълняваха. Вие още една поръчка за одина и половина не сте направили!

8

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че е заради управлението на ГЕРБ. Господен магистрала всеки ден се биеше по гърдите да се хвали колко пътища е построил.

7

София

преди 1 година

Ужасно е да пътуваш по бг магистрали особено лятото да тръгнеш от София за Варна,УЖАС!Много виновни нито един в затвора как става това нещо само великата бг система го знае!

6

карачанаков

преди 1 година

Тоа откри РУСИЯТА..Какво стана ве ШИШИ като сменихте механизма на часовника той тръгна ли ве...и за тези 2 години от като го няма ББ колко пътища построиха разни Комити и Караджи.

5

Майора

преди 1 година

Не може един архитект да рабира от пътища и да дава оцекна за тях! Затовае нужен човек с необходимата специалност , а не хора поставени отгоре! В цял свят се използват ин хаус процедурите и Шишков както и предходния Комитова го отричат! С да не говорим за редовния министър , който нищо не направи за пътищата! Може би и вие както Комитова ще си направите път до вилите!

4

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Боко, от две години не управлява. Новите некадърници що не направиха нещо, ей така да остане след тях. Па, макар и не идеално, ама поне нещичко?

3

Анонимен

преди 1 година

Имам един въпрос защо средствата за, ремонт на пътищата и Вик не отиват при изпълнителите ами в общините и те да крадат нали и те са хора

2

Анонимен

преди 1 година

Тиквата открадна парите на зелено. После друг му бил виновен.

1

обективен

преди 1 година

Боко с балтов и ботокса бяха главните строители ,и те положиха маркировката на магистралите !!И Репането им е малко !!!