31

Мнение

преди 1 година

ГЕРБ само крадоха и лъгаха, че имаме магистрали. Българин истинска магистрала не е виждал. Идете на Запад да видете какво е магистрала. Българинът се радва на двулентови пътища, които мисли за магистрали.

30

Аноним

преди 1 година

ИЗВЕДНЪЖ ЕДНИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ НАПРАВИХА ПРЕВРАТ И СПРЯХА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНА СЕ ЕДНО БЯСНО НЕИСТОВО КРАДЕНЕ ЛЪГАНЕ МАНИПУЛИРАНЕ РЕЗУЛТАТА ФАЛИРАНА БЪЛГАРИЯ А ШАРАНИТЕ НЕКА СЕ ТЪРКАЛЯТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА С БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА

29

Пич

преди 1 година

Естествено. Това бяха хубаво разработените схеми на ГЕРБ и ДПС да "усвояват" европейски и държавни средства. Слагаш коричка асфалт, правиш ремонт на ремонта и чекмеджетата са пълни. Пък пътищата след няколко месеца са все същия лунен пейзаж.

28

гого

преди 1 година

Както писа Алеко Константинов преди над 100 г. .......абе да ти кажа правичката и едните и другите са маскари!!!! Промени , нови ,демократи , и накрая както се вижда нищо ново под слънцето!

27

да знаете

преди 1 година

Правилно, но на много заблЮдени от герП, това не им се вярва!

26

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от политиците в БГ. Единствената им работа е да плюят по другите. Никой нищо не върши, само краде. ББ изобщо не е цвете за мирисане. Всички са един дол дренки. Няма нито 1 партия, която може да спечели изборите без коалиция. На хората им писна от всички, зарадваха се на ПП, защото внесоха надежда за нещо ново, но уви... И Терминал 2 не може да ни спаси..

25

Анонимен

преди 1 година

Комунистът иска да прехвърли проблемите си на ГЕРБ.

24

комунист мисли

преди 1 година

Тодор Живков построо магистрапата до Правец с бодигард от ГЕРБ.

23

Шишо

преди 1 година

Шишко най добре се скрий някъде не ка дър ............. на патката опашката и пречела

22

ИВАН

преди 1 година

ГЛУПОСТИ! НИЩО ИМ НЯМА НА ПЪТИЩАТА! ПИЛОТИТЕ СА НЕКАДЪРНИ И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С УСЛОВИЯТА! НА БЪ;ГАРКАТА ЧЕ НЕ РАЖДА НЕ Й Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА, А ТОВА ЧЕ Е МЪРЗЕЛИВА И НЕ МИСЛИ ЗА СЕМЕЙСТВО!

21

Анонимен

преди 1 година

Шишков прав си!

20

мхм

преди 1 година

Някой да е чул да проверяват, претеглят свръх-претоварените камиони на вечно спонсонираните, но все ощетени транспортни фирми - при което и да е правителство?

19

Анонимен

преди 1 година

Ако сега Бойко беше на власт, щеше веднага да обвини БСП, те са му изкупителната жертва на него.

18

така е лесно

преди 1 година

До 15-Избирател-абсолютно вярно е това, все някой друг е виновен.И вместо да хабят нерви и сили да хулят бившите управляващи, що не се хванат сегашните-поредни да оправят нещо.

17

Анонимен

преди 1 година

Сегашната пътна мрежа Бойко се хвалеше, че я е построил. Що летни отряза. Сега като дефектира той не е виновен.

16

Анонимен

преди 1 година

Бибитко, кат режеше лентички беше добре, сега като се накъдриха пътищата ти не си виновен, ах каква хитра сврака си ти.

15

Избирател

преди 1 година

Стига с тоя Бойко, вината е още на Иван Костов, не не всъщност вината е на Тодор Живков, не нннне всъщност виновен е хан Аспарух! Абе вие за какво се там сега бе, не ни интересува какво са правили предишните въпросе е вие КАКВО ще направите СЕГА и в какъв СРОК!

14

gogo

преди 1 година

не знам изпълнили ли са или по скоро са откраднали достатъчно .Елате да видите около кръговото след Люлин, разклона за Банкя ,моста е като пешеходна зона, страх ме е да минавам по него, две коли се разминават трудно.Около разклона за Банкя е на вълни и т.н. много видими примери за некачествено строителство и кражби

13

Анонимен

преди 1 година

Една магистрала свястна няма, една! Хемус недовършена, Тракия в бубуни, кърпят я постоянно. Струма в ремонт, участъци с недобро оттичане на водата. Е извинявате за толкова години управление, такова крадене от пътищата. За затвор са, за затвор!

12

Анонимен

преди 1 година

Е как той лично ги е инспектирал с джипката?????