53

от ЮАР

преди 1 година

До БългаринЦитат - България е икономически зависима от ЕС. Има ли изход от ситуацията?Отговор - НЕ!За което можем само да се радваме и да бъдем благодарни, че не зависим от колхозните крепостници.Поучение - няма независими държави, освен може би само една - Щатите.

52

Анонимен

преди 1 година

До 55"другарчета - англосаксите имат две-трети от ТОП100 университетите в света" в които 50+% от завършващите са азиатци... отделно, не англосаксите, а сащ. Отделно, видяхме продуктите на харвард киро и асен. ПП. Западът е бешало... само неграмотниците не сте го осъзнали това.

51

Анонимен

преди 1 година

До Дребен парадоксКитайците умно отстъпват, докато рашките ще си повтарят победата над нацистка Германия сигурно 1 000 години напред, просто нема за какво друго да се хвалят, нищо, че са загинали 27 милиона за тази победа, докато немците са загубили едва 4 милиона :)))

50

Дребен парадокс

преди 1 година

И накрая руснаците ще ядат хурката - 140 мил. на огромна територия, а 1,4 милиарда китайци нямат накъде да се разширяват ?!Рано или късно Китай ще засели Сибир, а Глупавите руснаци се хабят в Украйна !

49

Анонимен

преди 1 година

Щом социялизма ви е в главата, каквото и да значи тази дума, мейби имате предвид социализма или социализъм, значи нема да споря с такъв капацитет като вас :))))

48

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименВикаш "За производство на чипове ти трябват суровини, а Китай контролира 97% от тях, ако вземат Тайван ще затворят кръга Тайван произвежда 66% от най-високия клас чипове."Ха да те просветя малко - за производство на чипове трябва преди всичко АКЪЛ!Няма такива суровини, които Западът да не може да замести или набави. За сведение на бивши слушатели от АОНСУ и разните зкпч-та и другарчета - англосаксите имат две-трети от ТОП100 университетите в света. Иновациите идат най-вече от УСА.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 To е трудно да преместиш едно производство от Южна в Северна България , какво остава от една страна в друга . Китай - 1.4 млрд ., Виетнам нямат и 100 млн. души население

46

Анонимен

преди 1 година

До Хааа ха хаКакво е това социялизма, нещо за ядене ли е, или просто така са ви учили през соца :)))

45

Могучая

преди 1 година

Чакай,че се обърках. Не се ли произвежда всичко в Русия ?

44

Анонимен

преди 1 година

в Алтай вече има няколко милиона китайски заселници. има и от така наречените уйгури които уж бягат от репресиите, китайското правителство ги спонсорира за заселването на руска територия.

43

На ред са руснаците

преди 1 година

Руснаците да почват да учат китайски, че Сибир чака работливите китайчета, а Природата не оставя празни места - иначе китайчетата поназнайват английски и ще могат да въвеждат Западните технологии в изостанала Русия ! Накрая и руското население ще е по-доволно да плаща данъци на Китай отколкото на корумпираното си правителство !

42

Анонимен

преди 1 година

Чудя се как през Студената война е оцелял Запада, а вместо това фалира СССР, явно е поредната мистика за русоробите :))))

41

Анонимен

преди 1 година

почвайте да учите китайски и руски, нещата не вървят на добре за английски и немски...

40

Анонимен

преди 1 година

До 40Ще обедняваш заради ЕС и про'сто'тията си!

39

Анонимен

преди 1 година

ЕС е зависим от Американско оръжие и Китайски стоки.кое ще избере, ако го притиснат да избира.

38

Анонимен

преди 1 година

РФ немат кой знае какви ресурси, но русоробите верват, че имали всичко, явно требва да питаме малка Чечня или Баку по този въпрос :))) Чайна изважда тези суровини, но уврежда природата си, не случайно ходят с маски там, още преди да раздуят нарочно коронката :)))

37

Анонимен

преди 1 година

До 13"България е икономически зависима от ЕС. Има ли изход от ситуацията?" - като измрете неграмотните и мързеливи европеидни про'стаци, България ще бъде по-силна и независима!

36

Анонимен

преди 1 година

Сега и заради Китай ли ще обедняваме? Не стига ли Украйна!

35

Шефрет

преди 1 година

Краваристан кога ще си изплати борчовете?

34

Анонимен

преди 1 година

ТSMC вече е отворил два завода в САЩ, но са за чипове с две поколения назад, които са се използвали преди няколко години за смартфони и за компютри. Последно поколение чипове се правят само в ТSMC, Intel и Samsung, като най голям дял имат TSMC.