18

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 1 година

Всеки грип и настинка е КОВИД и всяка жега, студ, дъжд и вятър са КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ.

17

Анонимен

преди 1 година

Речните круизи? На какъв език е написано това? Питам теб редакточе псевдо-драсскаче с диплома купена от Кауфланд на промоция! :))

16

Съвет

преди 1 година

Сега е момента да се почисти и оправи дъното на Дунав. Да се задълбочи дъното където трябва.Дъното на Мисисипи целогодишно се коригира с драги, да се поддържа плаваемостта.Но това е Америка.

15

Я па я..!

преди 1 година

След сушата идват наводнения.След жегата идват студове.И така зле , и така зле.Угодия няма.

14

Анонимен

преди 1 година

От Лоара е останала една локвичка. Но нищо, сега прииждат наводнения и гръмотевици и Европа ще се потопи под кал и мътна водица.

13

Сушата

преди 1 година

Вие си е предизвикате гадни *** от Брюксел.Яжте си санкциите Путин ви спира кранчето и на водата НАТОВСКИ М ЪРШ И ПРОКЛЕТИ

12

JJivanov warnings

преди 1 година

Warnings about Climate change with anti earth, anti solar system, anti climate weapons incl digital holographic and white and blu radioactive car scanners !!! Много жестоки увреждащи биосферата дигитално холограмни оръжия разпространяват СБА чрез технически прегледи.. вижте "ЕКО стикери". Това са специални разузнавателно диверсионни нагло престъпни оръжия увредили вече десетки милиони хора в ЕВропа и Мала Азия. Оръжията рушат важни охрани на НЕОЗОЙСКАТА ЕРА и застрашават живота на Земята ни

11

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

До 10 Естествено, неинтересуващите се, немислещи, безмозъчно преживящи медийната пропаганда, не знаят че СО2 от Цялата Човешка Дейност е точно 3% (ТРИ ПРОЦЕНТА!) от количеството СО2 което "се изхвърля" в атмосферата... Отчаян съм, безпомощен съм пред елементарното мислене... Каквото и да ви кажат от телевидора, обикаляте като пилета без глави и го повтаряте до безкрай...

10

Анонимен

преди 1 година

400 милиарда тона годишно С02 изхвърляме в атмосферата и да си мисли някой че нищо няма да се промени е абсолютен ***

9

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

До Ломчанин не е защото няма какво да пишат, поръчано и платено е мощно, непрестанно и истерично да се пуска климатична пропаганда, загледай се по колко подобни писания има всеки ден и задължително пише как "промените на климата ПРИЧИНЕНИ ОТ ЧОВЕКА" и тн. Задават се "въглеродните кредити" - симбиоза между феодален тоталитаризъм и повсеместен данък. Но първо трябва да се излъже стадото, за да ги приеме доброволно.

8

Ломчанин

преди 1 година

Всяка пролет Дунава приижда и дори залива части от града и след това , през лятото спада и възпрепятства корабоплаването !! ВСЯКА БОЖА ГОДИНА ! Мисирките разтягат локуми , щото няма за какво друго да пишат !!

7

Българин

преди 1 година

Сега може да пуснат разходки пеша по дъното на реката с оглеждане на потънали обекти назад във времето.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво е нивото на Волга и Лена? Ходете там на круизи

5

AGENDA2030 Е РОБСТВО

преди 1 година

ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА се случва непрекъснато, ежегодно, ежесезонно, от хилядолетия, от милиони години! Същата суша е имало преди сто години, преди триста години, преди шестотин години и преди хиляда и двеста години! СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА СПРЕТЕ ПРОПАГАНДАТА

4

Гошо...Тъпото

преди 1 година

На камилата вода не й трябва. Като пие един път на Дунава (за толкова...вода ще има),ще изкара чак до Лондон,пардон до Париж.

3

Коренячка софиянка

преди 1 година

Аз си плацикам балдъри в перловска ряка и си мезя. Нема кораб нема нищо. Чекам само некой да мине и да ме одруса

2

Щерю

преди 1 година

Да впрягат файтони, каляски, каручки и пак екзотично да пътешестват по изсъхналите корита на реките...

1

Анонимен

преди 1 година

то и дюнерите са много популярни в западна 'европа', но дойде путин и с него дойде глада