26

Плуване

преди 1 година

С кафяви акули в Гърция предлага ли се, щото тука е национален спорт?

25

Грък

преди 1 година

Българките са мутреси с издути джуки

24

Румънец

преди 1 година

От този година спира ходиме на гоиноморие. Само Гърция!

23

Анонимен

преди 1 година

Българите правят мръсно на мутрите по Черноморието, напълно заслужено си го получават мафиотите :))) Иначе съм бил в Гърция, не е кой знае какво :) Естествено ако почиваш на некой от стотиците им острови си е атракция за нас, понеже немаме острови :)))

22

Анонимен

преди 1 година

Замислете се защо немци,англичани и американци ходят в Гърция,а не в България?Дори румънците ни подминават и отиват в Гърция.

21

hehehe

преди 1 година

Как да е? По нашето море масово местата се позлват за пране на пари, какво обслужване и услуга очаквате?

20

Анонимен

преди 1 година

Да се забрани на българи да ходят на черно море да фалират мутрите!

19

Анонимен

преди 1 година

А гань овците фалират и реват..

18

Анонимен

преди 1 година

Отвориха границите и вече не може да ни цаката с топла бира.

17

Док

преди 1 година

Понеже съм беден, тази година за трети път ще ходя в Гърция. Не за друго, а защото в Гърция ми излиза по-евтино. За качеството дори няма нужда да говорим. Сори. Пазарна икономика в пълна сила.

16

До ИВАН

преди 1 година

Ако само за това ходим, да ни го предложат и тук, не вярвам на наще бизнесмени да им се опре едно фрапе и един шезлонг. Само че има мноооого други неща които там са ОК, а тук куцат, далеч не е само фрапето!

15

До Бай Ганьо / Иван

преди 1 година

Тръгвам в 6:30 от София и в 11:00 вече съм на шезлонга. До плажа на Слънчака със сигурност се стига по-бавно.

14

до 7

преди 1 година

"Е, щом народът иска да си дава еврата на византийците, лошо нема. И нашенският хотелиер допринесе за това с безмерната си алчност." Ходих в началото на сезона в Гърция, а този месец в България на море. Разликата е потресаваща и то не само по отношение на хотелиерите. За да седнеш в заведение, което предлага места на плажа ти искат 150 лв. консумация. Не, че не ги правим, но е някак обидно. Пълно е с мутреси с кокоши *** вместо уста. Храната е гадна. Догодина вече ще пропусна.

13

Анонимен

преди 1 година

До 8:След 40 години няма да има БГ,ама добре че сме генетични оВце,че не съзнаваме това!

12

Анонимен

преди 1 година

Йонийското им море е невероятно красиво, магични води в Закинтос и Кефалония. Наистина евала, цветът на морето бие нашият и къщурките в бяло и синьо са много подходящи за морска тематика. Например за американците и англичаните това си е супер дестинация, те харесват такива селски, непипнати места. Нашите лукс хотели си ги имат в Америка. На мен лично Гърция ми е селска и скучна, но евала за цвета на морето, особено плаж Навагио отгоре е уау.

11

Анонимен

преди 1 година

Има природа, има обслужване няма чалгария и шум, няма бетон и презастрояване. Тая година ходих на Гърция и има голяма вероятност в близките години да не стъпя на наши море за почивка.

10

Анонимен

преди 1 година

Ама хората търсят спокойствие и хубава храна,затова отиват в Гърция.Тук на кафявоморието,нито има къде да паркираш,нито храната е качествена,нито морето е чисто.Трябва да си купиш ''Глупедиум'' от аптеката,за да не седиш цяла почивка на тоалетната чиния.Щом стъпиш на пясъка,минава батка да те таксува за чадър и шезлонг.На мокрото да застанеш и идва батката да ти каже:''Мръднйети са,защото тйез са си платили за първа линия им прйечити на глйедката''В ресторанта манджа от вчера и чакаш,чаакаш...

9

а

преди 1 година

ау, боже, как е възможно. за гърция рекордна, а нашите милите умрели от глад се жалват. на какво ли е възможно да се дължи това? мистерия. сигурно никога няма да разберем.

8

Анонимен

преди 1 година

Обслужването и условията в Гърция и след 40 години няма да ги има в БГ.

7

Анонимен

преди 1 година

Е, щом народът иска да си дава еврата на византийците, лошо нема. И нашенският хотелиер допринесе за това с безмерната си алчност. Ами на много места по нашето море е мръсно. Подръжката не е на ниво, абе мръсно си е. Постоянно се строи и в летния сезон не спира работата по строежите.