46

Българин

преди 1 година

Стига сте ходили на южното мутроморие! Албена е супер! Има и страхотен исторически парк наблизо!

45

Друго си е

преди 1 година

да почиваш на нашто море. Цяла нощ не може да мигнеш от чалгията дето звучи навсякъде, идеш на плаж - 15лв паркинг, 20лв шезлонг, 15лв чадър, 8лв кафе, 8лв бира, 12лв цаца. Влезеш у водата, кафява ''медуза'' ти се лепне на челото, тъкмо решиш да дремнеш на кърпата и дойде някой цветен да ти бута царевичка. Прибереш се у квартирата и влезеш да се къпеш когато разбираш че хазяйна е изключил бойлера докато те няма. След 7 дни ''почивка'' се прибираш в София и тогава тръгваш по кожни доктори. ИДИЛИЯ

44

Анонимен

преди 1 година

до 31 - Проблема е че в Гърция, не е задължително да даваш по 500лв. за нощувка, за да получаваш обслужване. Добро обслужване се получава почти навсякъде, докато тук все още се разчита на късмета, за да получиш добро обслужване и чистота в 3 и 4 звездни хотели. Освен това, мутрите привличат предимно алкохолен туризъм и такъв за бяло и каки. В културния и семейния туризъм печалбата не черно е много минимална и затова се опитват да го затрият.

43

Грък

преди 1 година

Каквото ви е морето, такова ви е и образованието, и парламента, и болниците, и училищата, и полицията, и съдът, и пътищата, и армията ;) да си бяхте останали под византийско робство по-добре щяхте да сте от сега ;)

42

Ами, браво!

преди 1 година

От тукашните коментатори разбирам, че примерно на Албена е мръсно, предлагат вчерашната манджа и обслужват лошо и лъжат в сметката??Да вземете да се разходите някоя година по цялото ни море, ама от Каварна до Ахтопол и тогава обобщавайте! Гърция и особено сев част може да е по близо и евтино за някой българи, но на островите в Адриатика си е скъпо, даже и за германците.. И за Гърция не обобщавайте, защото имат над 200 населени острова. Има места, където може да умреш от скука, има и като Сл.Бряг

41

Анонимен

преди 1 година

До Плуване за съжалени и там се случва, като причините са лодките. Има хора, на които им се свидят 80-100Е за източване на тоалетната на 1000+ пъти по-скъпата им лодка и ... празнят в морето. Не знам каква националност са, но по принцип има доста БГ лодки ...

40

Анти Трол

преди 1 година

Вчера се върнах от Остров в Южна Гърция. 1200 км и ферибот, 10 часа път и 1200 евро всичко + гориво. Не сме се лишавали от нищо! Яко допълнителни активити! Всеки ден на различни таверни. АТВ под наем. Перфектен догфрендли хотел! Не съм ходил в БГ от над 15 год на море! Още от малък родителите ми ме водиха в началото в Северна Гърция, за да негеледат през 90 борчетата по морето. А сега аз неходя, за да неплувам в ***, когато може да се плува! Храната в Гърция е с др вкус - истински!

39

Анонимен

преди 1 година

До Нашите, как е ?В континентална Гърция си е един вид пустиня, изключвам беломорска Тракия, която си е българска по принцип :)) Ако отидеш на остров добре, нещо различно, но да седнеш на камънаците и да хапваш лютеница с наденица и да си мислиш колко е хубаво да ти го набиват камънаците.......:)))

38

Мутроресторантьор

преди 1 година

Да знаете от мене - слагате аналгин в кафето и минава за лаваца ;)

37

Мутрохотелиер

преди 1 година

Да идват повече наркомани от англия, че да си пласирам белото! ГЕРБ ПОБЕДА!

36

Мутроресторантьор

преди 1 година

Предлагам прясно меню от метро!

35

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни, в Гърция, на брега на морето, точно преди тръгване седнахме в едно кафе да изпием по едно еспресо. Две кафета с две метални канички сметана, две бутилки минерална вода и две опаковани бисквити се оказа, че струват 4 евро. На следващия ден пих същото на "Витошка", без бисквитките цената беше 14.14лв. Кафето беше доста по-лошо на вкус от гръцкото.

34

Анонимен

преди 1 година

Споко, догодина ще е пак така. И след 10 години също.

33

Нашите, как е ?

преди 1 година

Нашите, как е да четете такива статии, цял жвиот си мисхлехте, че чужденците ще идват и ще мачаката българите, но явно нещата се променят. Бяхте на принципа ден година храни, но смеките излязоха грешни. Хайде сега да се разредите малко.

32

Анонимен

преди 1 година

Нашето Черноморие е къде по хубаво от каменистите гръцки плажове, но мутрите предпочетоха чужденците и отсвириха коренното си население, сега ще берат плодовете за това което направиха през годините :)))

31

Хмммм

преди 1 година

А бе и в България има много добри хотело, но са си скъпи за масите търсещи евтинко. След 15 години работа в туризма намерих хотел за 500 лв. на нощувка и вярвайте .... и обслужването ти обслужване, и хранта ти е храна, чистота и качество :) Ама 500 лв. на ден не е за всеки :)

30

Почиващ

преди 1 година

От Ставрос до неа Парамос няма квартири .Пълно е на макс .Тази и другата седмица е ад.Без резервация е риск.

29

КОГАТО

преди 1 година

съборят незаконните строежи, когато изгонят бразилците с царевицата, когато възтановят дюните, когато махнат сергийте от плажните алей, когато направят плажовете обществени, когато спре изливането на кафява вода в морето.... Тогава ще си помисля да почивам на нашето море. А ДО ТОГАВА В ГЪРЦИЯ.

28

Анонимен

преди 1 година

Драмата е че тия неща дето ги пишете, са ясни от 20 години, но промяна при нас няма. Всеко лято си обясняваме защо предпочитаме Гърция, а на следващото лято условията на нашето море даже се влошават.

27

Исторически парк

преди 1 година

Какъвто народът - такова и морето ;)