24

?!?

преди 1 година

Страха идва за вас!

23

Анонимен

преди 1 година

Ами преди години, когато чеченците взеха заложници в Московския театър? Тогава водача им Бараев, командир от Чеченската армия постави условие, изтеглянето на Руската армия от Чечня...Що народ загина тогава.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 "Спомням си преди години как чеченците заклаха Руски войник като яре. Дори по телевизията го даваха. А сега са близки съюзници..." Че Путин прати руските войници да копаят окопи в силно радиационната зона на Чернобил, а танковете им минаваха и вдигаха силно радиационен прах, който руските войници дишаха. Няколко от тях починаха от лъчева болест, което е далеч по-ужасяващ край.

21

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на Чеченската република Рaмзан Кадиров скри шайбата на блогерите и ютуберите. Неговите последователи в социалните мрежи са далеч над 2 000 000.

20

Анонимен

преди 1 година

Чечня е една влажна ко*ина, обаче има много петрол, те затова рашките не ги пуснаха да се отделят, щото те немат :))) А колко хубаво щеше за чеченците да бъде Кадиров, ако получаваха цялата сума от износа на петрол, не некакви мизерни проценти :))

19

Анонимен

преди 1 година

Спомням си преди години как чеченците заклаха Руски войник като яре. Дори по телевизията го даваха. А сега са близки съюзници... Виж какво нещо е съдбата. ..или пък парите. Вършат чудеса.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе, тоя Джуджа има интересни "приятели" като за "защитник на традиционните православни ценности" :)))

17

Анонимен

преди 1 година

Шамил Басаев сигорно ще се обръща в гроба ако го чуе тоя.

16

Теди

преди 1 година

Аз не съм противник на политиката на Владимир Путин - те са политици те разбират най-добре висшата политика

15

Анонимен

преди 1 година

Абе бай Кадире, защо тогава бяха тези войни на Чечня срещу Русия?? Убитите от Руската армия чеченци сигурно се обръщат в гробовете си като те слушат..

14

Анонимен

преди 1 година

Кадирка, я кажи едно нещо, защо предаде собствения си народ ? :) Без вашия петрол брадатко, Раша едва ли щеше да се прави на големата работа :)))

13

Анонимен

преди 1 година

10 години Русия води 2 войни в Чечня. Накрая успя да наложи свой управник там. Няма да се учудя ако след години и новия Украински президент да възхвалява Русия.

12

Анонимен

преди 1 година

Кадиров ти се предател и ще умреш като баща си предател.

11

Анонимен

преди 1 година

До 6 - гледал съм клипове и от двете страни където се подготвят за снимки. До голяма степен войната е инсценировка за аборигени. Добро извинение за прането на няколко стотин милярда водещи след себе си тежка инфлация целяща задържането на средната класа все така средна. До преди година живота бе твърде лек с 2к заплата, стига да не се друсаш, можеше да си живееш като Рокфелер, а това не се харесва на олигарсите, които по тоя начин си губят "елитния" статус.

10

Анонимен

преди 1 година

И кой го казва само! Чеченските главорези, дето Путин се заканваше през 2002 г., че ще ги изтребва до крак, а сега се съюзи с тях! Всеки сам може да си направи изводите за Русия, какъв "надежден приятел" е.

9

София

преди 1 година

По-скоро Европа и Европейският съюз, както и всички другарчета на САЩ са пример за това как можеш да се прецакаш за една вечер/седмица. Ако се разтърсиш из сериозната западна преса или погледаш клиповете на известни ютубъри от последните седмици, ще разбереш, че там все по-често и по-често се говори за подготовка за евентуални кризи породени от недостиг на електричество, горива или суровини, които биха засегнали много сектори и аспекти на живота.

8

Анонимен

преди 1 година

Само да падне Путин от власт, чеченците ще го обесят на джамията в Грозни.

7

Сибирстан

преди 1 година

И после кажете, че има нещо нормално в тези диваци.

6

Империя на злото

преди 1 година

И този е яко напушен или е слънчасал в тези дрехи през август. Това, дето го е казал, че Русия е най-добрият приятел от всички други страни и е честен и надежден партньор не съм го чувал и по времето на Съветския съюз. Що не кажат направо, че са най-великата и най-добрата нация в цялата вселена.

5

Анонимен

преди 1 година

До преди година цял Холивуд му се изреди в дворците! Вечери ,снимки , подаръци! И изведнъж почва война срещу Америка! Всичко е добър сценарий !! През седмица е в Дубай,ако е такава заплаха ,Янките защо не го изчистя!