Снимка: БГНЕС

Западният свят очевидно все още не може да разбере едно нещо. Днешна Русия не е горбачовският съюз на републиките и не е територията на Елцин, изградена върху преврат, дефицит и фалит. Това написа в своя канал Telegram ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров.

Според Кадиров сега Русия е силна и мощна. А западните политици вместо да мислят за разпадането ѝ, трябвало да помислят за сътрудничеството си с нея.

Кадиров посъветва западните страни да се научат да бъдат приятели с Руската федерация, "собствените им зъби ще бъдат по-здрави", се казва в съобщението му.

Политикът подчерта, че Русия може да бъде приятел и това е най-добрият приятел в света сред всички други страни.

"Надежден, честен. Но, както правилно отбеляза нашият президент, ако някой иска да отхапе от страната, ще остане без зъби", добави той, цитиран от ТАСС.

Коментари Напиши коментар

193

Анонимен

преди 4 седмици

И кое и е силното бе пудел...Развита икономика ли има..на 11 място е каква Велика сила...видя се в Украйна как сплете кълките и във военно състояние.......И твоят ред ще дойде...

192

РАСПУТИН

преди 1 месец

Не без зъби,без живота си ще остане.Рус Иван не прощава.

191

Анонимен

преди 1 месец

след превземането на руската част от укропите рус армия ще мачка пред пътя си всичкр що се покаже ссега пазят жителите укропите сами стрелят по мир.жители