22

Анонимен

преди 1 година

Тук колхозниците поставят опорката, че украинците стреляли по собствената си централа. Това не просто не несъстоятелно, а невъзможно. Руските терористи чертаят разделителни линии и поставят всеобхватни лъжи. Руските терористи са безмилостни убийци.

21

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е прекалил с дрогата. Факт. А и кукловодите му от САЩ и Англия прекалиха с лъжите си. Руснаците показват парчета от натовски снаряди и ракети, тия си засрали очите, напъват се да излезе, че руснаците обстрелват сами централата, която охраняват. Добре де, ама как се самообстрелват с натовски оръжия?!? Оплетохте се в лъжите си.

20

Ну, погоди

преди 1 година

Вие не ги мислете руснаците. Гледайте си вас,че зимата ще се топлите на моя.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да я гръмне тая централа и да се приключат драмите около нея, писна ми да чета кой бил прав и кой крив. В края на краищата е война, естествено е че ще се гърмят и от двете страни.

18

Анонимен

преди 1 година

Ох като с житото, рева 5 месеца, че света ще умре от глад и Русия ги държи заложник, а какво? Оказа се не жито, а фураж и царевица изнасят за животни и то даже няма кой да ги купи! Толкова лъжливи!

17

Т.Шак

преди 1 година

Дп msm: Руснаците ако искаха да спрат централата, просто щяха да дръпнат шалтера, няма защо да стрелят по никаква инфраструктура за да го направят.

16

Анонимен

преди 1 година

Българите толкова изпростяха и се обезличиха, че над 70% от сънародниците ни предпочитат да се изживяват в ролята на проатлантици или русофили вместо да се смеят и на двете страни.

15

Мисирка от ЕС

преди 1 година

Ние не лъжем никога. Но винаги скриваме истината. Европеиски ценности все пак.

14

Анонимен

преди 1 година

Това ако го е казал Зеленски означава че е душевно болен. Зеленски е луд!!! Защо им е на руснаците да обстрелват собствената си централа. Тя е вече тяхна и то завинаги. С нея те ще дават ток и топлина на отвоюваните територии. Украинците бомбардират от яд че ще мръзнат и ще са на тъмно. Какви агенти, какви 5 лева, това са приказки на полудяващ от наркотици човек!

13

Анонимен

преди 1 година

Зеленски стана ядрен терорист, честито! Задмина талибаните..

12

msm

преди 1 година

Вече има достатъчно информация за това кой и защо обстрелва инфраструктура на централата. руССките фашяги гърмят по обслужващата инфраструктура и електропреносната мрежа изнасяща тока от централата. Целта е да я занулят и реакторите да угаснат, което пряко ще навреди на Украйна. Също руССките фашяги използват площадката на АЕЦ за прикритие, като там са разположили войници и техника, вкл. обстрелват украински позиции от плаца на АЕЦ.

11

Свой

преди 1 година

Наркомана не знае на кой Свят се намира!Укрофашагите обвиняват Русия, че сама се обстрелва. Само наркомани мозък може да го измисли!

10

Т.Шак

преди 1 година

Руснаците няма как да стрелят по Запорожката АЕЦ, тъй като от март месец централата е в тяхно владение. То е все едно да стрелят по себе си. Освен това скоро ще анексират Запорожка област и не биха искали аварирала АЕЦ на своя територия. Ясно е, че украинците в безсилието си гърмят по централата.

9

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Земята е плоска, защото Пусия казва, че не е! Не може Путин да и прав!САЩ и ЕС: Така и, Земята е плоска!

8

Woo

преди 1 година

АЕЦа го обстрелват украинците! Спрете с тези фалшиви новини!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Не съм гол, велвайте ми!САЩ и ЕС: Много красиви дрехи имате Зеленски!

6

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа и да и се окаже натиск за преговори... Защо няма нито един убит руснак в тази АЕЦ...........от тази стрелба? Защото точно руснаците имитират стрелба за да обвинят украинската армия... Правилно решение на Зеленски. Трябва да се унищожават всички руски провокатори.

5

Талибан

преди 1 година

Тоя лудия ще я взриви накрая ,белото не прощава,руснаците бомбели централата руснаците я завзели пък после я бомбели,малко вземете западни медии да цитирате,че и те взеха да виждат какви психопати са начело на Украйна

4

Анонимен

преди 1 година

Значи руснаците са в АЕЦ но стрелят сами по себе си???

3

Анонимен

преди 1 година

Страшно скучна война. Дано скоро падне по 1 атомна бомба във Вашингтон и Москва та да се пораздвижат нещата.