17

Анонимен

преди 1 година

До коментар 8 и 16. Човек които не може да защити тезата с доводи и доказателства ,които да са достатъчно убедителни за останалите и е безсилен използва обиди и определения ,които смятам че определят самия него.

16

Карма

преди 1 година

Всички европейски държави изпращат оръжия за Украйна хората се бият и умират това е карма така Бог ги наказва с суша. Вместо да изпращат оръжия европейски страни трябват да накарат Русия и Украйна да седнат на масата на преговорите. Това е решението няма друго.Както се вижда бизнеса с оръжие процъфтява в момента.

15

Анонимен

преди 1 година

И все още има типове и типеси, дето твърдят, че нямало затопляне, парниковият ефект бил конспирация, ала-бализми за безкритично мислещите.

14

Грета Туненбергер

преди 1 година

Виновни сте всички вие, които ядете месо! Яжте бубулечки и соя и глобалното затопляне не само ще бъде спрено, но и обърнато на застудяване!

13

Анонимен

преди 1 година

Кво ти дреме? Краят на света няма да е скоро. Никво зрелище не се очертава.

12

на 100%

преди 1 година

Повече ембарго над Русия , толкова повече артефакти ще откривате !!

11

до 2

преди 1 година

Абе оно се не знае...

10

Дарвин

преди 1 година

Колко удобно...Карибите на една ръка растояние...

9

SS

преди 1 година

Към 2040 год водата ще е лукс !

8

Анонимен

преди 1 година

ГОЛЯМА ИСТЕРИЯ, ГОЛЯМО НЕЩО - СУША, КИША И АНГЛИЙСКА ПРОПАГАНДА.

7

Анонимен

преди 1 година

Естествено, пълно е с мнения на всякакви разбирачи, които ни убеждават, че е важно да не сме "зелени". Основно либертарианци, но най-глупавите измежду тях.

6

Анонимен

преди 1 година

Алчноста на хората ще унищожи света. Всички гонят само печалбарство, а не се замислят, че каквито и пари да натрупат са временно на този свят. Яхти, коли, къщи, самолети, всичко е само за избиване на комплекси, никой не е вечен. Милярдите им няма да подкупят природата, те я унищожават от самозабрава и самоугодничество, егоизъм който ще плащат тези след тях.

5

Пен40

преди 1 година

Жалко за милионерите с хубавите лодки.Няма да има къде да се кефят.Чак ми се плаче.

4

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Атаката с ЛЪЖАТА за климатичните промени, причинени от човека, е координирана и повсеместна! Междувременно някои от предишните плашилки - големият бариерен риф, ледът в антарктида и популацията на белите мечки - са в отлично състояние и се движат в обратна посока на представяната доскоро от манипулационната пропаганда. Целта на цялата измама е да се пробутат "въглеродните кредити", съчинени преди години от маркетинговия отдел на Бритиш петрол. Всъщност инструмент за контрол ш грабеж!

3

АнонимеН

преди 1 година

ОСНОВНАТА ТЕОРИЯ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ДИНОЗАВРИТЕ НЕ Е, ЧЕ Е ПАДНАЛА КОМЕТА, А ЧЕ ЯДЯЛИ И ЯДЯЛИ И ЯДЯЛИ И ИЗПУСКАЛИ ГАЗОВЕ НЕПРЕСТАННО И ПРЕДИЗВИКАЛИ ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ И ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД! СЪЩОТО СТАВА И В МОМЕНТА НО ПО-БАВНО!

2

Анонимен

преди 1 година

Това е началото на края на човечеството

1

АнонимеН

преди 1 година

АМИ ДА СУША!! ЗАТОВА И РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА НАМАЛЯВАТ А НЕ ЧЕ СЕ ИЗНОСВАЛИ ПЪТЕКИТЕ ДО ТЯХ :D