62

Анонимен

преди 1 година

89 "Сащ са минало, ***, вече нямат отношения с никой" А връзка с РЕАЛНОСТТА, кагда? Даже шефовете ти в Кремлин твърдят, че все още имат отношения със САЩ, а шефовете ти в Кремлин са париите на света.

61

Анонимен

преди 1 година

Сащ са минало, ***, вече нямат отношения с никой. Колкото е да се напъваш тук да цапаш нищо градивно няма в плюнченето от дивана

60

Агресията в Украйна

преди 1 година

..Е АБСОЛЮТЕН ТЕРОРИЗЪМ НА РУСКИТЕ ЧЕРВЕНИ ТАЛИБАНИ!!!!

59

куку

преди 1 година

Само плашат то и в България щяха да затварят посолството си

58

баба мара

преди 1 година

целият свят трябва да скъса дипл отношения със сащ това са убии-ци ще идватда ме защитават от русия махаите се от българия не сте добре дошли в родината мисамо провойкации от вас и неприятности

57

до 74

преди 1 година

До КА защо си съкратил първата сричка от името си ***? нали тя е на другаря Путин

56

Анонимен

преди 1 година

след това, което прави Раша в Украйна, тя трябва да бъде обявена за държава терорист и целият свят да вземе конкретни мерки за депутинизация и демилитаризация на Раша в най-кратки срокове!

55

бг

преди 1 година

Прави са! Щом не им позволяват да завладяват други страни да заграбват територии , реколта и енергоизточници това са лоши американци и не трябва да има дипломатически отношения с тях.

54

Анонимен

преди 1 година

Това е част от глобалния план за връщане на двъполюсния модел. Глобализацията не се харесва на световните кукловоди. Има логика - за да има богати държави трябва да има и бедни.

53

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че след избора на един доста стар и прояваващ понякога странни действия и решения президент,който като връх на всичко и не сдържа езика си, скъсването на дипломатическите отношения е последен акт, но САЩ упорито се стремят към това решение. Дано престарелият г-н президент на САЩ не обяви война на Русия преди да го сменят с по-млад и по-адекватен човек

52

Анонимен

преди 1 година

Само да не се окаже че си Николай

51

КА

преди 1 година

Хубавото е, че останаха максимум 8 годинки на "българските" атлантици. До 2030 г. в България отново ще се учи руски език в училищата, защото ще сме в руската сфера на влияние. Ще бъдем в картата от 1997г. Путин и Лавров ви го казаха. Бомбите падат на 250 км от Добруджа. Айде подскачайте от злост и после на самолетчето за Брюксел или Вашингтон.

50

Дo msm

преди 1 година

И лидера на държавата, става законна мишена!

49

Анонимен

преди 1 година

Сащ ще бъдат ударени за десерт. А" твойта" крайна е в края и трябва да си я вземат, а не разни майдановци да подскачат от полша до молдова да стреля да късат българското знаме и да клепат паметника *** Ботев.

48

msm

преди 1 година

Смелите руССки фашяги и националисти нещо изтръпнаха от възможността да бъдат обявени за държава спонсор на тероризма. Нали не им пукаше кой, в какво ги обвинява!? Подобна стъпка от САЩ ще бъде най-тежкия удар срещу агресията и безчинствата на руССкия диктатор и неговата клика. Редица икономически и дипломатически дейности на трети държави и лица, партниращи с руССия ще бъдат поставени под санкции и запрещения в САЩ.

47

до до Атакист

преди 1 година

То Атака има ли ги още? Болен я разсипа тая партия. Костя е на светлинни години пред седесарския редактор на вк. Демуйкрация.

46

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако трябваше някого да напада, това беше сащ, а не Украйна. Защо не удариха сащ???

45

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ше ъе смачкаме ***. Крайна е руска територия. Показа го и Медведев вчера. А сащ са минало. Китайците късат отношенията прибират Тайван и сащ са изгонени от цяла азия, латинска америка и африка. Остава от Европа да изгоним янките , за което Русия ще помогне като *** първо втеме ги макара да юаймат ядрените оръжия

44

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше!

43

До атакист

преди 1 година

Защо, като С Възраждане по всичко мислите еднакво, не се обедините?