182

Добавка

преди 1 година

До Уф, промити мозъци ... като добавка към пича по-долу, към тези пазари влизат и основните развити страни от Азия - Япони, Корея, Тайланд ..., както и Австралия, Нова Зеландия и не напоследно място Канада. Та ситуацията им е още по-жалка, нищо че успяват с фалшивите си медиирания да заблуждават ниско иннтелигентната част на обществото. До една година ще почнат да ровят по кофите, не че една голяма част не го правят и сега, защото Москва и Санкпетербург не са цялата Русия.

181

Уф, промити мозъци

преди 1 година

До Анонимен 199 - Май ти падаш от Марс или си далеч и от основни икономически познания!!! Няма да навлизам в детайли, защото явно ще ти е невъзможно да разбереш, но простичко казано - няма как да замениш двата най-платежоспособни пазара с близо един милиард потребители (Европа и САЩ) с Брикс, микс, азиатски или африкански пазари!!!

180

Анонимен

преди 1 година

Че то дипломатическите отношения с краварите са скъсани, откакто гражданите на САЩ избраха този изкукуригал старец, който на прием си губи жената и не знае къде се намира; след реч се обръща да се ръкува с духове.Сигурно си е въобразил, че е в 60-те години на миналия век и иска да воюва с Русия и Китай едновременно, а жълтоликите с дръпнатите очи са вече 1,4 млрд.души, по икономика са на първо място в света и 23% от държавния бюджет на САЩ е китайски. А председателката на Камарата Пелоси е на 83

179

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 189: "Ще спрат в Русия да използват долара ли какво". От Марс ли падаш? Русия вече продава горива за рубли. А в БРИКС се обменят стоки чрез разплащане в национални валути.

178

Серийно глупости?

преди 1 година

До русНАЦИ сър!: Много си п'рост да знаеш. Намери някакво други занимание на двата грама мозък, който ти е останал.

177

рушофилски трол

преди 1 година

монголоиди моля ви закривайте пасольството и вървете наМайкаСиВпутката.

176

джуджефил

преди 1 година

Да живее Юсуф ибн Юсуф Путин!Аллаху Акбар! Путин Акбар!Рушистан и правоверните в Аллаха рушистанци ще отмъстим за дявола от САЩ! Аллах е велик и Мохамед е неговият пророк, амин!

175

Анонимен

преди 1 година

Тука все едни и същи опорки от Козяк. Агресията на русбаците, войната на Путин. Фашистите от Русия сепаратистите в Донбас. В Косово бяха бойци за свобода не сепаратисти. В Ирак , Афганистан Либия се донесе демокрация та дрънка вместо агресията на Путин букети и бонбони с обеднен уран от американците с 1милион цивилни жертви в Ирак от преяждане ще са. Създадоха една всемирна организация за правата на човека- ИДИЛ. Колко готино е да си демократизиран, ограбен и вноските свободен.

174

Анонимен

преди 1 година

Не Русия а путлето е спонсор, с така война се издъни яко и свали рейтинга на държавата и сега народа му страда заради един самозабравил се психопат и с фобия за господство

173

Маг Минчо

преди 1 година

ЕС ще обсъжда предложение за прекратяване на визите за руснаци! Преди година бившия президент Медведев даде обещанието "БЕЗ ВИЗИ ЗА ЕВРОПА" . Черен хумор е, колко прав ще излезе:-)))

172

Анонимен

преди 1 година

До 185 Анонимен До 178"...98% от украинците са убедени че Украйна ще победи Русия. 91% са против преговори с Русия" - тва дойче веле ли ти го каза?. . . . . . . . Много ми е интересно как изглежда една победена държава с ядрено оръжие от друга държава без ядрено оръжие! Това може само Дойче Зеле да ви го разправя и да вярвате като балкански катили!

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179 Ако беше така, до сега областите да се бяха върнали, а Русия нямаше да загуби безвъзвратно над 80 хиляди млади мъже убити и ранени.

170

СМЕХ....

преди 1 година

Руски Капутарници.....нищо повече!

169

в Крим

преди 1 година

Киевските руси скъсаха га .Щ. ите на варягите фашисти от москва.

168

не го виждам руснака

преди 1 година

98% от украинците са убедени че Украйна ще победи Русия. 91% са против преговори с Русия преди да напусне Украйна извън границите от 1991г.

167

Анонимен

преди 1 година

До Ддд Руските некадърници и това не могат да направят. В Черна гора ги натикаха в затвора за много години.

166

Захаров

преди 1 година

А какви сте, бе ?! Агресори и терористи от първа величина !!! Че и заплашвате на това отгоре - м-м-даааа, и това го можете прекрасно , както всички други терористи!!!

165

Ддд

преди 1 година

Америка финансира престъпниците в държавите и те правят преврати ,и така превземат държавите.

164

хаирлия да е

преди 1 година

Работата отива към боядисване на Кремъл в синьо жълт цвят.

163

Иессс

преди 1 година

САЩ са най мръсната държава в света ,те създават войните и унищожават нормалните държави .не признават традициите им и вкарват анархия навсякъде Русия трябва да унищожи американското зло.