309

Истината

преди 1 година

До Коиловец-коравак........ Ами питай оцелелите вагнеровци от Сирия, какво могат!

308

Анонимен

преди 1 година

До 352Човек, като изчерпи аргументите, и започва да обижда. *** си беше, *** си остана.

307

До 999

преди 1 година

Най-нормалното е първият да смачка втория и третия, за да има ред! Грешката на първия е, ако много се забави!

306

Фашистка Русия

преди 1 година

До 999...... Ли е образец за демокрация бе русоид? Там ако кажеш, че в Украйна се води война получаваш 5 години затвор. Ако дповетуш, че руските войски са мародери, садисти и насилници и извършват военни престъпления може да получиш и 15 години затвор!

305

Българин

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ..... Самото съществуване на русофилията е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ! Особено след войната, която психопата Путин започна в Украйна.

304

999

преди 1 година

До фашистка Русия___Цивилизованият свят управлява народите си с декрети от март 2020 г.и несъгласните с тази политика се наказват.Толкова за свободния и цивилизован свят.Живеем в интересни времена,в които една империя се бори да задържи господството си над света,а други две я оспорват.Не само руската политика е имперска.

303

Между редовете

преди 1 година

По време на конфликта в Югославия, руснаците, като завзеха летището в Прищина, защо го освободиха?

302

Коиловец-коравак

преди 1 година

Бас държа ,че ако ги спуснат с парашути в село Коиловци че бъдат тепани и изтрепани до крак от трима селяни с голи ръце и от орлите ще остане само курешката и миризливите им янкигащис жълта следа също както остана от едни самозвани Френски Командопиндоси.*** ядат бой на почивки и повече от Белия си дом нема да излазят

301

352

преди 1 година

Ти не си с всичкият си, чиче. По-добре замълчи.

300

Анонимен

преди 1 година

До 343 E Холивуд спечелиха хибридната война."Всичко в сериала се е случило наистина" Продължавай да си го повтаряш! А коментарът ми е Хахахахаххахахахахаха Явно само се хвалиш, че можеш да мислиш, без да се сърдиш! И тук се връщаме отначало.Много кино гледаш ;)

299

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ РУСКИ ОКУПАНТИ ЩЕ ИЗМРАТ И ТОВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ!!!

298

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Фашистка Русия НЯКОЙ СЕРИОЗНО СЕ ЕПОДИГРАЛ С ТЕБ КАТО ТИ ЕКАЗАЛ ЧЕ ТИ СИ КРИТЕРИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВАК !

297

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

296

Пак с клетвата

преди 1 година

Помниш ли, да я повториш тук? Да видим в какво се закле?

295

343

преди 1 година

Всичко в сериалът се е случило в реалността бе, кое не разбра. Чети, гледай, прави каквото искаш. Това са фактите и не ме интересува дали ти вярваш.

294

999

преди 1 година

До 999__ SEAL освен тюлен означава море,въздух,земя.Това е най- елитната част от военноморските сили на САЩ.Специализирани са за водене на неконвенционална война,извършване на спецоперации,диверсии,освобождаване на заложници и т.н.

293

Българин

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ....... Скоро руските окупатори ще висите по дърветата!

292

Анонимен

преди 1 година

До 338Урок първи- животът и американското кино са различна реалност!Дори да е филм на СпилбъргКато не си давал клетва, как знаеш коя ти е Родината?Поглеждаш си личната карта ли?;)

291

До 331 клетва

преди 1 година

Като даде клетва, спази ли я?

290

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ вземат решение за дислокация на военни в своите колонии. Досега ако не сте разбрали, че независима държава Българияотдавна не съществува!