389

ED

преди 1 година

Имаме си гълъб вече, стига толкоз пилета.

388

Гошо

преди 1 година

Тия да не ги набият някой селяни както стана с френските командоси. Кой ги праща да ни потъпкват земята?

387

спаринг

преди 1 година

от какво да ни пазят ? и от кого? щото ние се оsrаhме от простотия с Русия.

386

Iv

преди 1 година

Последен въпрос 449. Как ще ме пазят "въздушнодесантни"? Това не са сили за отбрана, сили за нападение са. Това им е задачата. Какво ще правят тук?

385

Анонимен

преди 1 година

Честита ви нова порция краварски окупатори,аборигени!!!След тях идва войната,която ще провокират и тогава източна гейропа ще се превърне във втора Украйна!А фашагите от краваристан ще се подхилват доволно,за избитите местни роби!Нали войната няма да е при тях!

384

Iv

преди 1 година

България има точно толкова общо със Северния Атлантик, колкото ти с ***, 449. Тези, които ще гарантират националната ти сигурност, са същите, които ни забраниха да имаме реална армия и ни накараха да нарежем въоръжението си за скрап. Това ти си го набий в главата. Забравил ли си или си твърде малък, за да го знаеш въобще?

383

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А ти защо си скимтящ? Можеш да определяш кой да идва само в твоята къща. Да беше прочел статията, щеше да знаеш кои са. Набий си в главата, че България е НАТО и не трябва да се питат *** и Пульо как да се гарантира националната ни сигурност.

382

Кой не иск US у нас!

преди 1 година

Присъствието на американски войници в България не застрашава руските шпиони у нас, защото след краха на примитивна Русия в Украйна, в България няма да има нита един американски войник, когато Военният трибунал ще изправи до стената националните предатели. Така, че тези,които са против присъствието на американските войници в България са единствено политически неграмотните селски комунисти...

381

Анонимен

преди 1 година

С какво са легендарни тия американски наемници? Който знае да каже къде са се били и кога, пък аз сам ще си направя извод дали са легендарни. Защо са крещящи? Като видят зор сигурно крещят? Кой ги покани в България и защо? Толкова ли си нямаме наши хора?

380

Анонимен

преди 1 година

Аре нема нужда да идват!!

379

Анонимен

преди 1 година

Кисинджър твърди, че Пиндостан е на ръба на войната с РФ и КНР.

378

Анонимен

преди 1 година

Виетнамците ги попиляха тия американски орли.Още им държи влага,ама за пари...като гърцие са-и майка си ще продадат.Стига с тая америка и Оу-крайна.Гледайте филма СОЛНЦЕПЕК и ще разберете,че руската армия няма как да бъде спряна.Мотивацията е ОГРОМНА.НЕПРЕМЕННО ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ БЕЗ ДЕЦАТА СИ!!!ТОВА Е ФИЛМ НА УЖАСИТЕ,ОСНОВАН НА ДЕЙСТВИТЕЛНИ СЪБИТИЯ!!!

377

Iv

преди 1 година

Значи от сегашните 1000, 750 италианци, американска рота и колко българи има в тази "многоционална" бойна група. До 5000 пък ще се попълва с американци. Все едно сме под окупация. Абзаца "страната ни иска" пък направо кърти. Явно българите вече не са част от страната си, те само ще плащат... "Легендарната" сто и първа пък какво общо има с касапницата в Нормандия преди 80 години? А "освобождението на Косово" ме разсмя. Така ли вече се водят бомбандировките над Сърбия.

376

Анонимен

преди 1 година

Това е знак! Почва лова на русофили, крийте се или бягайте докато е време.

375

Легендарните

преди 1 година

Крякащи патки да отлитат, не ги щем.

374

Анонимен

преди 1 година

Смях, вижте карикатурата - https://rusvesna.su/news/1659987407

373

Шматки заспали

преди 1 година

Кой пазят, като никой не го е страх от Русия ...

372

За кво са ми

преди 1 година

Тия откачалки....

371

Анонимен

преди 1 година

Заради легендарните американски Крещящи орли, русофилите в България напълниха легендарно гащите.

370

Братята американци

преди 1 година

са винаги добре дошли в България