10

Срам и позор

преди 1 година

Щом има шанс да се откажем от скъпите договори с сащ,техните слуги изкочиха от дупки те си...

9

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава и всички хора в нея станаха заложници на на една мижава групичка грантджии. Тези какво искат да провокират, хората искащи да плащат по-малки сметки ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Сега либералчетата ще ги заклеймят че се опитват да влязат в правителствена сграда, както заклеймяваха възраждане, когато тръгнаха да влизат в парламента и ще викат колко е недопустимо това, нали?

7

Анонимен

преди 1 година

Вашите лидери като си пасуваха при всеки ултиматум поставен от БСП/БКП защо не протестирахте, а сега преди изборите изведнъж се сетихте как сте били десни ама не сте.

6

Анонимен

преди 1 година

До 5, те работят приятел, на тях това им е работата, спонсорирани от Фондация Америка за България.

5

Мечо пух

преди 1 година

Колкото повече психодесни по малко психодесни.

4

от село

преди 1 година

Абе какви са тези бойци, бе? Лятно време е, има работа сега, пък и през лятото се въдят всякакви ***. Ама на зима да вземем ние, простите провинциалисти, да идем да ги видим тези бойци.

3

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха статистите на Капките и актьорите от Съдби на кръстопът са си намерили лятна работа

2

Анонимен

преди 1 година

След което Булгаргаз, без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

1

Анонимен

преди 1 година

Разни пияни некъпани селяни се разбесняли че чак и в министерство. Ако бяхме нормална държава тия досега да бяха смазани и лежащи по земята, да не говорим че щяха да търкат наровете определено време за назидание.