153

Анонимен

преди 1 година

Дано хиляди руски патрЕоти в Бг да се запишат доброволци и да отидат в Украйна да наторят тамошният чернозем с мръсната си същност!!! Поне да има полза от тях!!

152

999

преди 1 година

Защо се пишат публикации как в тоталитарна Русия набират доброволци?

151

Вагнер касапи

преди 1 година

Терористична русия!

150

Сега е момента

преди 1 година

русофилите да покажат,че наистина са такива, а не само да лаят по форумите за 19 копейки. Отивайте и се записвайте доброоволци - хем 5500$, хем в русия.

149

Илийчев

преди 1 година

Показаха на една площадка строени такива доброволци, имаха доста окаян вид. От друга страна обаче, ако положението е толкова зле, защо украинците просто не ги прегазят? Може би защото и при тяхположението е същото, като изключим хората които работят с американската техника които наистина вършат много голяма работа, която в крайна сметка е логично да доведе до очкванато контранатъпление.

148

Анонимен

преди 1 година

Поредният пасквил, в рамите на няколко дни, само че за разнообразие идва от АП а не от ВВС. Но стилово си личи, че истинският автор е един и същ. Но защо не напишат и какви се "бият" за славата на Украина и колко им плащат и кой.. по важното.

147

Беж Ежков

преди 1 година

Нова лада в Русия вече струва 42000 долара, каква е вероятността да доживеят за да съберат тези денги?

146

Слава Кокаине

преди 1 година

Сериозна пропаганда!

145

Саки

преди 1 година

За мен специална операция е анексирането на Крим. Наистина руснаците я проведоха ,като по учебник. Но сегашната е катастрофа,с тези десетки хиляди избити и ранени млади момчета.

144

Хохохо

преди 1 година

Е как долари??? Нали рублата е "висша" валута. Хохохо...см.е.ш.н.и.ц.и

143

Голям разход

преди 1 година

По данни на радио Свобода, от 200 наемници от затворническа колония ИК6 Обухово Петербург са останали живи само двама, единия в кома а другия без крака.

142

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си луд и същевременно наивен, за да се въжеш на "оферта" на Джуджа. Луд, защото оферта означава, че Джуджа вече те е прецакал, а наивен, защото трябва да си абсолютно неадекватен, за да вярваш, че Джуджа ще изпълни договорката си. Целия свят знае, че обещанията и договорите на руснаците не струват хартията на която са написани.

141

Анонимен

преди 1 година

Пиндостан абсолютно недоброволно изпраща елитната си дивизия "Зеещите орли" на източния отановски фланг. Дали няма да ги настанят у нас?

140

Анонимен

преди 1 година

Бункерният пcиxoпат " обеща " на вaтниците, че няма да е вечно президент, че няма да вдига пенсионната възраст, че всички в Русия ще са еднакво "богати"... но всъщност се случи точно обратното.

139

Бико

преди 1 година

По "наровете"

138

Бико

преди 1 година

Много ниска цена на човешки живот в Русия. Но вместо да лъскат бастуни по баровете в килии да ги избиват като пилци в Украйна. Русия чий го търси там. После в окупираните територии,кой ще строи къщи,болници,магазини,пътища,инфраструктура и т.н.в условия на партизанска война и диверсии. Руснаците нямат вече избор. Трябва да се оттеглят. И Крим другари не е руски.

137

Св

преди 1 година

А като се замислиш колко е богата Русия само на природни залежи. Само от това, ако ги нямаше кражбите на олигарсите, и бяха сигурен партнеьор за продажба на земеделската си продукция, нефт, газ ... тия $5500 можеха да ги раздават една година на всеки руски гражданин - деца, жени мъже, без войни. Но тогава олигарсите нямаше да имат яхти, жени коли ...

136

Анонимен

преди 1 година

Колко изрожденци се записаха доброволци при Путин? Вождът на изрожденците има шанс да си го върне на украинците за черния печат и страха да не го гръмнат на украинската граница през април. Ако е мъж да го направи.

135

Анонимен

преди 1 година

Аз без пари отивам да трепя украйнски нацисти.

134

Анонимен

преди 1 година

На всички рашисти влезли в Украйна, трябва да ми се забрани да стъпват в ЕС доживот!