13

Анонимен

преди 1 година

Со росоидната казионна мисирешka пропаганда взе да додява вече...

12

Анонимен

преди 1 година

Типична пропаганда за западно мислеща публика. Това обаче правят укро наци. В Руската армия от престъпници няма нужда. Има достатъчно горди с воинската си полезност към род и родина. И го доказват с Идейна си жертвоготовност. А това е непостижимо за платен наемник. При това въобще не отварям дума за ЛДНР ците, зад които стоят семейства и роднини. За това само в медии се пише за слабостите на съюзните сили, а на терен се вижда чия воля за победа е по голяма.

11

Анонимен

преди 1 година

Мдааа . Съвременните войни ще се водят от машини а не от хора защото хората няма как да ги скриеш на бойното поле ;) Това означава доста железарска работа .

10

Анонимен

преди 1 година

Защо обявата е в Американски долари?? Тази фалшива валута без покритие! Защо не кажат даваме 330 000 Руски рубли вместо 5500$?!?! Рублата в момента е най-стабилната валута със златно покритие!! Много повече кандидати ще има ако заплатата е в Руски рубли.

9

Ха ,ха ,ха

преди 1 година

Що така бе другаре?! Пропагандата с велика руска армия и супер модева военна техника не сработи , руснаците започнаха да роптаят срещу " специалната операция " и безсмислена смърт на децата им. Жалка картинка, на най жалкото е, че не осъзнава колко са не съществени и не значими за световната общност.

8

Щерев

преди 1 година

руснак и престъпник не е ли едно и също?И защо не им плащат в рубли..ха.хаха ха

7

Баш аркадаш

преди 1 година

Обещавате, защото знаят, че няма да доживеят, за да ги получат! Хахахахахаха

6

Анонимен

преди 1 година

в момента има воина между източни украинци и западни украинции мисля че източните ще спечелят

5

Бонго Бонго

преди 1 година

Сеира е, 5 Хил долара уао много пари, обаче ще ги платят след вторият месец за месец назад . На 10-15 ден туп курбан пари йок.В печката и липсвал бил....Големи *** трябва да са наемните да идат там.

4

Анонимен

преди 1 година

Ватянкофили,не се притеснявайте, отивайте да вземате по три вагона с рубли на месец,или казано другояче по един кораб капейки на месец.

3

Анонимен

преди 1 година

Тя Руската Констипация обещава много неща, ама от обещания файда нЕма. Вагнеровците събират от кол и въже разни с обещания за много кинти, но всички знаят какво се случва с тях - Их там нет! (буквално ги няма там вече)

2

ДжоБаеца

преди 1 година

На никой не му се умира за 5 бона. Трябва да е някой самоубиец.

1

Асан

преди 1 година

Долари нема само рубли :)))