173

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

"Аз казах ...тя каза...една жена каза"-----ТИПИЧНО ЗА СОЦ-а И РУСИЯ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК НА т.н. СССР...ха,ха,хаааааааа..../СЛУХА-ОСНОВЕН ТРИК НА РУСКАТА СОЦ-ПРОПАГАНДА/

172

Аз казах, тя каза

преди 1 година

Цялата статия има едно нещо: "Разказът ѝ не може да бъде проверен през независим източник, но съответства на многобройните съобщения на независими руски медии и групи за защита на човешките права.", "Родителят е помолил да не бъде идентифициран от съображения за сигурност.", стотици войници, стотици обяви, някои градове, някои воиници. Факти нула, както Путин умира от февруари, толкова и тая статия логична и необходима!!!

171

осъдени

преди 1 година

Е на коя страна ще воюват затворничите с оръжие.

170

СМЕХ...

преди 1 година

У РУСИЯ ДАВАТ ПО 5,500-$ ЗА ДА СЕ САМОУБИЕШ НА ФРОНТА В УКРАЙНА...ха,ха,хааааа...ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА ПРИЛОЖИМ ТАЯ ТАКТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РУСОФИЛЧЕТАТА---ПО 5000-$ НА РУСОФИЛЧЕ ДА ХОДИ У РУСИЯ НА ВОЙНА...."ПАТРИОТИЧНО", НАЛИ ,БЕ...??!

169

Анонимен

преди 1 година

Не знам за руснаците, ама укрите духнаха към Европа да обикалят и да си почиват на безплатен отдих. Що не воюват? Даже бе трябвало да са по-мотивирани от руснаците. Нали родина, мова, ала.бала...къде им е горещия патриотизъм на укрите? Ветър го оттве на бела кобила.

168

Popa ot razgrad

преди 1 година

Още едно доказателство за това че човешкия живот в Русия няма никаква стойност...

167

Заявявам

преди 1 година

Аре Русоробчетата тука дето искат да посрещат оррките с хляб и сол, моментално да отиват на фронта на бранят честта на Майка Блатная! Хем са бедни и безработни, някой лев ще изкарате хем, аре чезвайте бе

166

Анонимен

преди 1 година

- Абе Кире, що мирише на лajна?- щото затънахме до шия

165

за сведение

преди 1 година

И това не е вярно. Тогава точно е бил такъв патриотичен подем. Ама четете история, бе хора. Не повтаряйте като папагали натовски постулати. Та те още се гордеят с военните си подвизи, а Сталин отдавна го няма.

164

Анонимен

преди 1 година

До фейк-за сведение през ВСВ руснак който е отказвал мобилизация е разстрелван от службите на Сталин.

163

Анонимен

преди 1 година

За Руската *** няма спасение от тук нататък

162

фейк

преди 1 година

Руснак никога няма да се откаже да воюва. Справка-втората световна. Ако се наложи всички руснаци ще отидат да воюват, барабар с жените, старците и децата.

161

Анонимен

преди 1 година

Дотам ли стигна Русия? Така затъна в Украйна,че няма измъкване.

160

мизерия за мързеливи

преди 1 година

До Петров - мизерията е за мързеливите и немърливи за бъдещето си българи. Който е работлив и образован, живее добре. Лично аз работя в България за дъщерно дружество на западна компания и заплатата ми съвсем не е мизерна. Много български компании в сектора, в който работя, също плащат добре - 2000-3000 евро/месец. Та г-н Петров, търсете вината в себе си!

159

Анонимен

преди 1 година

Поредната смешна и жалка партенка. Хората си имат платена армия и не се нуждаят от необучени хора. Войната не се води с пушки и пищови. Иначе в прос тите ти кви на джурн аля и тро лаж се разиграват средновековни военни сценарии.

158

msm

преди 1 година

До Хохохо - те плащат в рубли, но комуникират стойността в долари, защото рублата е преходно понятие

157

Петров

преди 1 година

жертвите на примитивната американска пропаганда у нас се увеличават. нищо чудно че българия е давана за пример за безпросветна мизерия и бедност в резултат на лакейство угодничество пред запада.

156

msm

преди 1 година

Снимката от статията ясно показва, как се мародерства и се краде украинското зърно! Сега е момента за всички руССофили в България да изкарат по някои долар, като се включат във фашизираните национал-империалистични батальони на диктатора от Кремъл. Поне първата заплата им е гарантирана.

155

Анонимен

преди 1 година

Тези наети затворници ще бъдат в масата си потенциални дезертьори, ще избягат в първата минута на фронта!

154

Петров

преди 1 година

Бойко Дебелия не обещава нищо, прибира парите за себе си, Киро Канадеца и той първо предлага пари за газ, а после ги дава на Лена, но журналистите от някоя си прес не се вълнуват