178

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, ще се сетите ама късно, хайде сега си яжте бетона, отношението и презастроените коптори

177

До Стоян

преди 1 година

Що не можа да си намериш чадър на нашето *морие - щото руснаците си бяха наслагали кърпите по шезлонгите и ги нямаше никакви ли?

176

Един българин

преди 1 година

Не давай идеи кой къде да ходи ! Всеки сам може да прецени за себе си къде се чувства по добре и къде му харесва повече ! Аз лично скоро няма да стъпя на българското черноморие защото няма никакво ниво на обслужване ! Всеки иска да прави пари на гърба на туристите без никакво покритие ! Нека се научат първо как трябва да се отнасяш с клиент и после да искат каквото и да било !

175

Чукча

преди 1 година

Бла бла бла, дайте пари. За това ли е статията?

174

До Емил

преди 1 година

За 10 дни (9 нощувки) в началото на август почивката ни в Гърция ни излезе около 6500 лева за четирима (вече и двете ми деца са над 13 години и ги водят възрастни). Това включва хотела, яденето и забавлението. Няма шанс да ги дам на български хотелиери. Да, тази година гърците бяха повдигнали цените и поразвалили качеството, ама пак ставаше. Хотелите им са препълнени. И се прибрах от Гърция с торби с храна, колкото и да ги е яд наш'те хотелиери.

173

Анонимен

преди 1 година

Нема да им стъпим на родното море! Там освен да те прецакат и да плуваш с украински бомби, няма какво да правиш!

172

Watch

преди 1 година

А ревът че нямат пари!!!!!

171

Анонимен

преди 1 година

От цялата статия разбрах, че на българските хотелиери не им трябват български туристи. Еми чакайте си чужденците тогава, ама недейте да ревете за помощи от моите данъци.

170

Плиний Старий

преди 1 година

1 млн. българи почиват в Гърция - Бас държа, че поне 1/3 от почиващте получават някакъв вид социална помощ, а още 1/3 са бенефициенти по проекти на ЕС.

169

черния

преди 1 година

Трябва да има квоти. В чужбина да може да се ходи, само ако си бил преди това на Черно Море. При това трябва да 4-5 дена на Приморско, за един ден в Гърция. може и само да си платиш, без да ходиш, някаква минимална сума- примерно 3-400 лева на ден и тези пари да е дават директно на нашите хотелиери!

168

Тлаклив бетон

преди 1 година

Нашето Бетономорие е една клуакъ, капиталистите с кафетата не знаят къде се намират. Фалит за всички чорбаджий капиталисти!

167

Един леф

преди 1 година

Не давам на родни тарикати. Да си плуват те с *** акули. Аз има къде да си похарча парите и да отида на почивка

166

Аман-заман

преди 1 година

Не е само на родното море. И на родното здравеопазване, и на родния бизнес, и на родната политика ....

165

Анонимен

преди 1 година

Преди два дни пих кафе на крайбрежната алея на Волос, Гърция. Две кафета с две малки метални канички сметана, две минерални води и две опаковани бисквитки струваха 4 евро. Прибрах се и на другия ден пих кафе на "Витошка". Същата поръчка, без бисквитките и с разредено мляко вместо гръцката сметана, струваше 14.14 лв. Разбира се, може би защото вече не бях на брега на морето.

164

Док

преди 1 година

Истината боли, за съжаление. Колко болезнено е прав. След много гаври от хотелиери и т.н. гладници по веригата тази година се отказах окончателно от нашето море. Два пъти ходихме в Гърция тази година, веднъж по младоженски с жената и веднъж на лукс хотел с децата. Смятаме и накрая на месеца да направим едно по-скромно ходене в къща за гости, която между другото е по-евтина от бунгало в Ахтопол. Сори, докато не се оправят нещата без моите скромни няколко хиляди лева на сезон.

163

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименТам са, но най-долните, най-низшата работническа класа... тия дето са черни, оядени и само драку драку в устите им - разбирай бедната шлака дето няма пари за гърция и турция...

162

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в шок от тази новина. Мислех, че фекалиите изливащи се карай бреговете на българското черноморие са доста добра реклама и хората ще се надпреварват да се топнат в тях.

161

До Анонимен 178

преди 1 година

Е, ако разрушат всички хотели, и направят паркове, градини, къщички, ще е хубаво.

160

Анонимен

преди 1 година

Нашето море си е супер, само да си оправиме манталитета. Ама това не се лекува.

159

Емил

преди 1 година

Ами вярно си е.Последно семейно ходих на Черно море 2008, отвратих се, след това ходя само служебно, но нищо не се е променило, дори нещата се влошават, защото са озверели от алчност! За сметка на това от 2009 не съм пропускал семейно море в Гърция!Тази година бях за седмица и съм похарчил за 4 души-5 хил.лева, не съм се отпускал, но не сме се и лишавали от нищо. Не съм носил хладилни чанти, както обичат да ни осмиват българските хотелиери и щом не искат парите ми ще ги давам другаде.