198

Анонимен

преди 1 година

Българина е tikvenik Доказало го е времето,като минат изборите ще се утвърди окончателно,вервайте МИ,swolochi prodajni

197

Бате Гойко

преди 1 година

6 милиона българи, от тях 3 милиона бедни пенсионери, 2 милиона малолетни - остава 1 милион. Всичкия този милион ходи да почива в Гърция?? Е вий се уляхте с тия сметки май, а? Едва ли повече от 100-200 хиляди българи могат да си позволят почивка в чужбина.

196

Дари

преди 1 година

Аз живея на морето ,и тази година като всяка друга е фул от туристи, така че едва ли бихме могли да поемем повече ,а тези които почиват другаде им пожелавам приятно изкарване а нас не ни мислете, и простотията като " ***" и какви ли не зависливи епитети си ги носете у дома !Останете си със здраве !

195

Анонимен

преди 1 година

Хазарта е забранен, близкият изток е пълен с терористични джихадисти, а ивайло лаков е купен кретенн

194

хаха

преди 1 година

ами то само на морето ли е мизерия. Навсякъде в България е толкова мръсно. Хората едни дремни измамници, двулични, коварни. Навсякъде в ЕВРОПА като кажеш Булгериа и веднаха те свързват с мафия, и римляни.

193

Марто

преди 1 година

Били сме в Гърция многократно, в Турция също. Има много добри, средни и отвратителни хотели. По-хубаво е в Испания и Италия, но там има добри и не толкова добри условия, например в Аликанте имаше дървеница в хотел 4 звезди... И, в България е така, има много хубави места, но те не са на Сл. бряг и подобни места.

192

Анонимен

преди 1 година

Така е! Ако реши някой да предложи нещо хубаво, то другите го спират. Започва се доноси, преписки, обаждания, документи, и накрая заемат че те изнудва. НЕМОЖЕ нищо свестно да се направи. То държавата е без силна, та ние???

191

Анонимен

преди 1 година

Вися си така на плажа в един турски курорт и гледам през няколко шезлонга малки делви с пясък за пушачи,през един час минават да ги чистят.Доскучава ми,отивам на рецепцията и ги питам какво предлагат като забавления.Идва един агент и се почва,кеф ти на лодка по островите цял ден с ядене и музика или тихо и кротко- както предпочиташ,кеф ти хиляди забележителности ,или турска вечер,или изискан ресторант и още и още,таа кога и у нас така???

190

Готин

преди 1 година

Имидж имаше нашето черноморие между 1976 и 1984 година. През това време "Булгарреклама" бе като външно-търговско предприятие, а нашите ансамбли за народни танци не можеха да се приберат в България от турнета в западните страни. Всичко след тези години е една голяма МЪКА. ( В никакъв случай не изпитвам носталгия по бе-ка-пейското време. Напротив! Но се навъдиха от тогава много РАЗРУШИТЕЛИ.)

189

Анонимен

преди 1 година

В България е най -зле.Мръсотия,селяния,мутри ще ми казват къде да спирам колата,сякаш общините не могат да направят нормални платени паркинги,които да се поддържат,както в западна Европа. Не се предлагат нормални развлечения платени пакети за да не се препълва плажа,а и хората да видят нещо интересно.Пълен ужас,сто години сме назад от турците или гърците,така е като няма кадърни политици,а всеки гледа да краде от всичко и да си прави бизнеса.

188

Явор Иванов

преди 1 година

И да не забравя. Тоя ***, г-н не знам кой от не знам коя асоциация, които е "разливал" мозък, дано прочете коментарите под статията, че поне малко да му дойде мозъка!

187

Анонимен

преди 1 година

В момента съм на черноморието -130 лв за стая без климатик, без кухня в хотела. Единствено риба и пържени картофи - за цени и качество не коментирам. Поздрави от Царево. Даже няма и надпис с името на хотела - търси го, намери го. А обявата и снимките в интернет... И инфото от собственика по тлф - направо лукс без пари! Следващата година - в Гърция или Турция!

186

Явор Иванов

преди 1 година

Дрън, дрън, дрън. Докато хотелите се държат от така наречените мутри и докато има места, като слънчака, където има *** на всеки ъгъл и се развива алкохолен туризъм ще е така! Просто и ясно! Никой нормален човек няма да отиде там с детето си, а ще предпочете Гърция, Турция и въобще всяка друга държава, но не и България! Отново, просто и ясно! Всичко ни е сбъркано! А най-лошото е, че 80% от българите са *** и мързеливи, но с голямо самочувствие! Общо взето изгубена кауза!

185

Анонимен

преди 1 година

Тоя г-н Попов от статията горе нещо май не е у ред в главата. Вика потенциал в Близкия изток?!? Аха... Аз ако съм някакъв си шейх, паля самолета и не отивам във Вегас, а в България?!? Тоя май не знае как нормалните бачкатори живеят там? Като животни. И какво да гледа тука? Пясък? Че той си има в задния двор. Полски и прибалтийски пазар вика... Бе, те у ред ли си? Поляците бачкат яко и могат да отидат на море до Франция вече спокойно. А прибалтийците... ДААА БЕ! Яко наплив прибалтийци по морето!

184

Анонимен

преди 1 година

Когато българите се научат да чистят( фасове навред по пясъка), почнат да се усмихват ( не да псуват румънците докато им вземат парите), да косят тревата, да поддържат зелените площи, да асфалтират, да не продават метне алкохол и наркотици, бургаските батки да не бият туристите, да се научат да готвят и да не те лъжат в сметката и тн и тн. Тогава може и да се върне някой на Черноморието. До тогава ще си ходим там само варненци, добричлии и бургаски наркоси.

183

bbb

преди 1 година

Мислех да напиша нещо положително за нашето черноморие,защото и тук има прекрасни места за почивка /не е само Слънчев бряг/, но се отказвам, само ще отбележа, че суетата е превзела хората! И кой ходи в Гърция - софиянци с големите заплати, и тук таме някои от Пловдив...

182

Анонимен

преди 1 година

Човек веднъж ходил ли е в Гърция и Турция на море няма да стъпи крака му на нашето Черноморие.Няма база за сравнение относно - обслужване,гостоприемност,чистота,хигиена,цени и всякакви други дейности.

181

д-р Исня

преди 1 година

Вместо да изринем и облагородим, за да привлечем цивилизацията, по-лесно е да викнем калта, която би отседнала в подобна дупка и да си я брулим нея. Един баровец втрещен как полицай проверява документите на бездомник, ми вика: Не искам ред! Така няма да мога да си правя ккаквото си искам. Като има пари човекът - безчинства както ставаме свидетели всеки ден. Когато тарикатът се усети какво е направил, за да се плесне по челото, вече ще е късно. Тук няма да има никой или никой нормален!

180

Ахой капитане

преди 1 година

Мутроморието загива.Мутрите ще фалират.Цялото ни Черноморие е превзето от престъпници,крадци и политически стари и нови мутри.

179

Д-р Исня

преди 1 година

Много добре се е ориентирал тоз Митьо Попов. Трябват ни пари, а не културни туристи. Я повикай, Мите арабюхите да изнасилват и колят, щото могат да си платят за това сафари без санкция, само срещу такса. Може също и към Чеченци да се ориентираме. Те за хазарт и голи баджаци освен пачки да раздават и интелигенти ще колят. Както се казва с един куршум 2 заека.