131

Анонимен

преди 1 година

Радев и Йотова вече си повярваха че сме президенска република :) Дай на фурашка власт за да му видиш акъл :)

130

Срам

преди 1 година

Радев не е направил нищо добро за народа и държавата. Неговото появяване в политиката доведе до много политически брожения ,задкулисие,разруха и омраза в обществото. Но българският мазохист продължава за му се възхищава и да го подкрепя. Това, че кандидата на БСП бе избран два пъти е доказателстмо че в България демокрацията вече е мираж. Така може да постъпи само един робски народ.

129

Анонимен

преди 1 година

Радев е като Путин иска Петков и Василев да му се кланят цял живот защото им е дал шанс :) Много си зле Йотова

128

!!!

преди 1 година

Че защо ти ***, червена и в червата комунистке, защо ти и онзи от село Славяново, който измами и излъга хиляди хора да гласуват за него и с тези лъжи и измами допълзя до втори мандат, защо вие не си посипете главите с пепел? Вие сте национални предатели и лакеи на кремълския масов убиец, ясно ли ти е, червената вице?!Само че, да обадиш на рецитатора, че народът ни няма да ви позволи да предадете България! Няма ***, лъжкиньо и злобна продажнице!

127

Криза

преди 1 година

Радев си прави експерименти с българите дал шанс и сега на нови ли ще дава шанс

126

Анонимен

преди 1 година

Най големи грях е на тези дето искат да са съучастници на убиеца Путин и да тикат България в руската орбита защото взимат едни пари тези грехове кой ще ги плаща нашите деца ????

125

Анонимен

преди 1 година

Борисов му даде шанс на Радев за първия мандат.А Кирил и Асен му дадоха шанс за втория мандат.

124

Анонимен

преди 1 година

Радев не е достоен президент щом вицето му почна да плюе няма лице да се изправи пред тези дето го избраха и да заяви ясно каква позиция заема освен за Руския Крим нищо друго от това не чухме Радев е голям позор

123

Анонимен

преди 1 година

До До132 твоят грях е че си непоправим гербаджия убеден че светът се върти около Борисов.

122

До136

преди 1 година

Кой я избра тази президенска двойка. Радев и сега има най-голяма подкрепа. Никъде няма толкова ограничени, заблудени и немислещи избиратели. Само в България.

121

Анонимен

преди 1 година

Порадвай се на президенството че скоро може да се пенсионирате с пилота :) п р о т и в я г и Благодарете на Василев и Петков че вдигнаха и пенсиите :)

120

Габи

преди 1 година

Вместо да се обяснява и оправдава Радев трябва да излезе и да се извини на хората заради некадърното управление на неговите протежета. Сега трябва да вдигне юмрука и да изкрещи-мутри вън на управлявалите последните 7месеца.

119

Анонимен

преди 1 година

Йотова това ли ти каза Митрофана??? Какво и обещахте с Радев??? Толкова сте елементарни че е жалко да имаме такава президенска двойка срам и позор

118

До132

преди 1 година

Първият грях на Петков е, че се оказа най-големият лъжец след Нинова. Вторият, че наложи най-голямата шуробазжанащина в управлението. Третият и най-голям грях е, че докара най-голямата разруха,бедност и инфлация.

117

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно какъв беше "грехът" на Петков. Това че той скъса вечната зависимост на България от руския газ. Срещу Петков се обърна президента ни русофил работещ изключително за руския интерес. На практика подписването на дългосрочен договор за доставка на газ от Азербайджан и САЩ или други доставчици означава край на газовата зависимост на България от Русия, нещо недопустимо за русофилството.

116

Анонимен

преди 1 година

Противна жена

115

Анонимен

преди 1 година

Радев направи само едно добро нещо за България и това са Петков и Василев Радев реши да ги употреби за свойте рашиски интереси да спечели изборите и да ги захвърли но сгреши сега ние ще го захвърлим защото неговата маска падна

114

Тенгри кан

преди 1 година

Йотови надежди говежди;))) Лично аз, бях дълбоко убеден, че четворната кокалиция ще се разпадне бързо. В България, Тангра не е дал на никого правото да управлява държавата, която е Негова Собственост сиреч въпросните беха слуги на тъма тархана Яга Албасти, но не и на небесният Тангра, както и всички останали междувпрочем, дето сте ги нацвъкале на политичексата сцена! Във вас нема Небесност, дами и господа, поради, което си чакайте да цъфнат налъмите. България като държава, не е ваша!

113

Олд

преди 1 година

До Дрън-дрънСлед Бойко да наречеш някого крадец и измамник е несириозно.

112

Лойко

преди 1 година

Пак ли кравата Марга ни е пробутват.За две пари работа не е свършило през живота си това туловище, а само разнасяне на задните си части из Брюксел и Европа. Избирайте тандем от нищоправещи и после пак ще се чешите по кратуните.