191

Нини

преди 1 година

Шанса го дава народа, а не Радев!!!!!!

190

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Хайде бе, Радев, стига с тия ромски номера - "Аз ни беше, аз боб идеше..."Ама не може да се избяга от биологията, все пак Резидента е незаконен син на ПРАВЕШКИЯТ РОМ...

189

Анонимен

преди 1 година

При такъв предизборен подбор от крадливи измамници скоро ще почнем да страдаме по комунизма.

188

Анонимен

преди 1 година

Мутри вътре , каза президента(Пловдив/Хасково) и вдигна юмрука. Ето тука му е вината, защото взе страна в политическата битка. И като видя колко са крадливи и некадърни (все от Пловдив и Хасково) побърза да се освободи от тях, защото него щяха да тричат, а той си е за тричане. Нима Черепа не е мутра , нима Бобокови не горяха нелегално ***, нима Арабаджиеви(Пловдив) не ги хванаха с милиони в кутии за обувки, нима Банев ( Хасково ) си беше спазил договорите при приватизацията.Виновен ли е Гешев

187

Анонимен

преди 1 година

Тази вина малка ли е?

186

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата и Василев фалита, се опитваха да служат на няколко господари, на Радев, БСП, САЩ, червените олигарси. Поради което се провалиха.

185

Анонимен

преди 1 година

Шансът който им даде Радев не бе даден даром. Дуетът Киро просто и Асен Василев спеца по фалитите, трябваше да изпълняват заповедите му. Когато те заиграха соло и го удариха на забава, и грабеж, бяха свалени.

184

Сата НАТО

преди 1 година

Киро играе постановка заедно с Радев, така както преди Борисов играеше постсновки и Гешев играеше постсновки.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193: Кирил Петков се разкри като купен от посолството на САЩ. Ресто в Канада с еднопосочен билет.

182

Кой работи за Русия

преди 1 година

Теменужка Петкова: Чухме, че правителството на Кирил Петков е платило на наета адвокатска кантора колосална сума, за да води преговорите с "Газпром". И това трябва да се провери"

181

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 190: Ако искаш да подкрепяш наркомана Зеленски, върви се запиши наемник в украинската армия. Там такива ги пращат на първа линия докато поумнеят или докато се изнесат към царствое небесное.А тук ще останат тези, които са готови да работят за България.

180

Анонимен

преди 1 година

Радев се разкри като купен от Кремъл. Така че вината му е безспорна. Импийчмънт!

179

Не е баш тъй

преди 1 година

До Пеко: Пеко, Пеко. Вятър те вее на бял кон. Киро и Асен свършиха толкова г'лупости, колкото други преди тях не успяха да направят за цял мандат. А това, че били докарали 60% по-евтин газ, е направо уникално съчинение. .......................................................... Пиши за футбол. В България от футбол всички разбират.

178

Анонимен

преди 1 година

Свалихте законо избрано правителство което пое да се бори с мафията Радев и Трифонов излъгаха и подмениха вота на хората Фалшивите герой който бяха против мафията сега са вътре с мафията и Русия това е позор

177

Анонимен

преди 1 година

Да подкрепяш Империята на злото и кремълското ч у д о в и щ е Радев кажи си че си за Русия и да приключваме с теб

176

Анонимен

преди 1 година

Сега ли го разбрахте що за стока е Радев и комунистката Йотова- и двамата обслужващи интересите на Москва? Защо свалиха правителството на Кирил Петков,точно защото настъпи руските интереси и Радев скокна срещу тях!

175

Анонимен

преди 1 година

Йотова и Радев са като от от комунистически рецитал декламират декламират :) Младите си искат държавата веднага не след още 30 години

174

Пеко

преди 1 година

Вината на Радев е че прави проПутинова политика у нас срещу националните ни интереси.Това някой го наричат Национално предателство,други се гордеят с това да работиш против народа си.Колко им се плаща на наши политици за защита на Имперските интереси на Русия не знам.Кабинетс Петков направи поне 3 неща за България,Изгони ДПС и ИТН от ,,Лабораторията,,изгони ,,,70 инструктори на нашите политици,Започна да завършва газовата връзка с Гърция и докара Газ с 60%по евтин вдигна пенсиите .е го махнаха.

173

анонимен

преди 1 година

Преяла , уяла се жена ! Само да плюе знае . Надали е пипала през живота си като физ. труд нещо . Плямпало ....

172

Анонимен гербер

преди 1 година

Сега и да се ядосвате драги умнокрасиви жълтопаветни палаткаджии е късно, сърдете се на себеси. Той беше честен с вас и още преди изборите си ви каза ,че "Крим е руски", не го ли чухте тогава????