99

До Обективно

преди 1 година

По какъв Путински бе?Я да вземеш малко са четеш историята, че от такива като тебе не се диша. От къде започва покръстването княз Владимир ? Някъде да пише Украйна ? Там е нямало никаква Украйна . Украинско говорящите забраняваха на руснаците които са там са говорят на руски . Колко руснаци запалиха живи ??Къде беше Европа тогава ? Топлеха си з_______е и не им пукаше. Затова сега ще умират от студ , и да те се оплакват . Нинаги идва ВИДОВ ДЕН, щом НЕ МОЖЕШ ДА ВИЖДАШ НАВРЕМЕ .Обективен

98

Анонимен

преди 1 година

След взривовете в Крим войнаъа е отечествена за руснаците и те не могат просто да си тръгнат ей така щото така иска Зеленски.

97

Анонимен

преди 1 година

Украйна сама се натика в играта и е длъжна да играе по правилата. Няма право да взривява ядрен реактор. Това е един вид ядрено оръжие !!!

96

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам западната пропаганда. Щом руснаците контролират централата и трябва да бъдат изгонени от там, кой обстрелват и защо?

95

Укрофашист

преди 1 година

Абе няма ли да пратите високоточни оръжия и на руснаците, искате война до последния украинец, ама те няма да свършат скоро без високоточен обстрел.

94

Ганьо

преди 1 година

А бе не ви ли омръзна този наркоман ? Стига сте му правили PR

93

Анонимен

преди 1 година

Зеленото украинско наркоманче иска да се изтеглят руснаците от там, по причина че губи цялото Запорожие. И затова обстрелва централата и обвинява руснаците. Такава *** провокация, на гърба на цяла Европа. Или аз ще победя, или Европа загива, това казва тоя гнусар с действията си.

92

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Само с приказки не става. Сега укронацистите мислят хем да обстрелват АЕЦ, хем да реват, че има ядрена опасност. А това си е чист тероризъм.

91

неразбрал

преди 1 година

А за 30те краварски биолаборатории в бандеровска Оссрайна не каза ли нещо?Тези ,дето в самите ФАЩ са забранени от 1971 година?А самите ФАЩ са построили над 276 такива лаборатории за смърт в целия свят и особено около Русия.

90

реалист

преди 1 година

Зельо-евреин ,комик и наркоман.ФАКТ.Жалък и невзрачен ,но удобен за краварите подлец.Не може да се вярва на нито един звук ,излязъл от устата му.

89

Чичо

преди 1 година

Зеленски също така призовава някой да му смени памперса, че се е искал до ушите. Надявам се на опашката на жеЛАЕЩИТЕ наред еврокавалите да се нареди и България. Дет се вика: кой с каквото може.

88

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 58.Само дето Менделеев и Ломоносов не могат да им се отрекат. А и не само те.

87

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 74.Ааа, за лабораториите не е така. Имаме си ги. И американски бази си имаме.

86

Анонимен

преди 1 година

Окрайна е подарена на хохлите държава ,която ще бъде премахната.Въпрос на време е бандеровците да бъдат утилизирани.Зельо Наркомана е вреден за страната на си.

85

Приятел

преди 1 година

Зелевия е марионетка на краварите.Оссрайна трябва и ще изчезне ,заедно с фашистите в нея.Русия отново е пред изпитание ,което ще преодолее и за пореден път ще спаси Света от навлеците на бай Дън и слугите му от джендърска Европа.Слава на Русия-наша освободителка и единствен верен приятел.

84

Анонимен

преди 1 година

То вие ги гонихте от Крим, Мариупол, Донецк, Луганск, Одеса, Херсон, Мелитопол... Сега пък ще ги гоните от Запорожие. Слава Кокаiнi.

83

Анонимен

преди 1 година

Когато имаш за Съсед Русия се съобразяваш, както Мексико със САЩ. Какво мислите ще стане с Мексико ако се разберът да разположат Руски военни бази на територията си? Ако бе мирно седело не би чудо видело. Е това е Украйна с насмъркания Зеленски.

82

Обективно

преди 1 година

ЗА УКРАИНЦИТЕ ВОЙНАТА Е ОТЕЧЕСТВЕНА И БОГ ИМ ПОМАГА, ЗА ДА ИЗГОНЯТ ОКУПАТОРИТЕ ОТ РОДИНАТА СИ!!! УКР Е НЕЗАВИСИМА И ИМА ПРАВО ДА СИ ОПРЕДЕЛИ САМА КАК ИСКА ДА ЖИВЕЕ - Е, НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО ПУТИНСКИ!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Румънският министър на здравеопазването,призова хората да се запасят с таблетки йод.Само казвам какво очакват хората.Ако нямаше война,това нямаше да е на дневен ред.Кой започна тази война?Путин!Повече какво да коментираме?!И то не е само в Украина.Русия си ги прави такива във всички бивши републики от СССР,освен в тези където е назначила послушковци за премиери,подчинени на Москва.България не е изключение,бутнаха и нашето правителство.

80

ИВАН

преди 1 година

СЛЕД КАТО ИМА РУСКО ПВО В ЦЕНТРАЛАТА, КОЙ СТРЕЛЯ ПО НЕЯ!?