8

Анонимен

преди 1 година

""Нищо лошо не виждам в доставките от "Газпром", защото цената там е ясна. Цяла Европа го прави, защо ние спряхме? Не мога да разбера смисъла на протестите, какъв е проблемът откъде е газът, като той така или иначе идва от Русия. Да не го купим директно, а да го купим през някой, който да направи печалба?" - русофобите, ако могат да кажат нещо по въпроса та да им се посмеем? ;)

7

Анонимен

преди 1 година

Ние така или иначе купуваме руски газ и кинтите влизат в Газпром. Въпросът е да не минаваме през посредници, за да бъде умерена цената.

6

Стоянов

преди 1 година

Масово българите искат да им е евтино в магазина и на бензиностанцията и слабо ги интересува войната в Украйна. Ако е евтин газът, дреме ми откъде са го купили.

5

През декември

преди 1 година

...пак ше си говорим за руската газ... Дали е лоша... Дали сте евроатланти... Или премръзнали и некъпани столични наивници.

4

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

За тъпyнгерите които не виждат лошото от доставките от газпром: Доставки от газпром означават пари за агресора, отлагане на разгрома, още убити хора, разрушения, щети... Сега е война - има неудобства. След войната ще има и газ, и нефт, и ток, и зърно. Но не от путинистка русия, а от европейска украйна. A да. И сега е моментът да бъдат закрити топлофикациите - технология със 80% системни загуби, която освен че е скъпа е и мpъсна!

3

Провинциалист

преди 1 година

Насочете газта към индустрията. Софиянци стачкуват срещу руската газ, те са евроатлантици, ще се оправят и без парно. Ние в провинцията искаме евтин газ и заводите да работят.

2

Анонимен

преди 1 година

Софиянци да си платят борчовете, след като ползват парно и топла вода! Няма държавата да задлъжнява заради тях.

1

Анонимен

преди 1 година

При условие че в София живее или работи една трета от населението, естествено че и употребата ще е горе долу пропорционална. Нищо парадоксално няма.