28

СОФИЯ ЩЕ ЗАМРЪЗНАТ

преди 1 година

В СОФИЯ ЩЕ ЗАМРЪЗНАТ НА ЗИМА !!!!!

27

Morski

преди 1 година

Еми София да премине на друго отопление или гориво и газа за промишлеността ще бъде наличен!Не може да занимават цяла България с тази тема само заради 300 хил апартамента в София! Да не говорим ,че това са апартаменти предимно в центъра ,където собствениците имат достатъчно средства за отопление!!!

26

Дедо

преди 1 година

Газта и преди 3 години си беше силно завишена.За двустаен апартамент, в Търново, за бойлер, топла вода за миене и един! радиатор, през 2019-та щерката плати 240 лв.Ами мерси - спряхме си котлето и се мина само на ток и най-високата сметка беше 140 лв.

25

хора

преди 1 година

без достойнство, за 4000 лв са готови и майкитте си да продадат. "Експерти" но не по газ, а по корупция и подлизурство. Няма нито един аргумент да се вържем отново на кошницата на Газпром. И който мисли различно, нека сам да си отговори на един въпросЛичните си финанси би ли поверил на някой , който нарушава договора без причина...всеки път, когато поиска?

24

Анонимен

преди 1 година

София не ме интересува аз съм от ,провАнцията,

23

Анонимен

преди 1 година

Нещастници, няма да плащам за газ, който не ми е доставен!

22

Анонимен

преди 1 година

Някой пуска ли си парното в последните 10 години!? Изобщо?! Кажете, честно.

21

Анонимен

преди 1 година

Кер за нещастието, ще се оправим.

20

Анонимен

преди 1 година

То май дори няма и проблем с тоя газ. Поредната партаклама и пандемониум, и преекспониране, за да сме в истерия. Дреме ми за газа, само спрете да ме облъчвате с глупостите си вече, за Бога!

19

Анонимен

преди 1 година

"Нищо лошо не виждам в доставките от "Газпром", защото цената там е ясна." --> броски, тези доставки ги НЯМА, ако не си разбрал. Няма и да ги има. Какво толкова сложно има, че не го проумявате всичките експерти и тямподобни, не четете ли вестници?! Защо ви искат мнението, щом като не сте наред с главата?! Невероятна държава е това, избива ме на цинизъм вече.

18

Анонимен

преди 1 година

България трябва да излезе от ес и всячески помага на германия да загине!

17

Анонимен

преди 1 година

Тецовете да минават на въглища и гуми. ЕК казва, че са зелени и по-подходящи за развития ес от газа.

16

Анонимен

преди 1 година

Газовото лоби не позволи да бъде доразвита атомната енергетика за да смуче милиарди от руски газ отрежете и кранчето, за България цена над 100 лева за мегават час е неприемлива Преминете на ток , мазут и въглища, обявете форсмажор и пуснете всички въглищни мини и въглищни цетрали и сведете потреблението на газ до минимум Разберете хора и бизнесмени вас ви грабят няколко човека чрез спекулации с газа. Спрете да го използвате !!!!

15

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До Анонимен: "дали ще викаш убералес от съдебната скамейка" Ей мъpшо! Ти нещо заплаши ли ме? Лайнояд анонимен!

14

Един Българин

преди 1 година

Газ трябва за индустрията, но не и за топлофикациите. Последнитр следва да нъдат закрити за да не крадат хората. Климатикът харчи 1/5 от енергията , която подава...за какво ми е Топлофикация?! Мазутът е лошо гориво. Адски много смърди ТЕЦ - София, а като почне данчето да гори *** не мога да си представя какво ще е.

13

Анонимен

преди 1 година

Стига с това топлене повечето от индустрията е на газ. Верно трябва да се резне топлофикация софия. Хем за бизнеса ще има повече хем на евроатлантиците да им се охладят страстите

12

Анонимен

преди 1 година

Ще те видим дали ще викаш убералес от съдебната скамейка

11

Вуте

преди 1 година

До 10- ами ние в страна газ не ползваме даже за готвене, сега прибрахме и картофа, домати, чушки, сливи, идват праскови и много други Бог дал много тая година. Зимата ще ви гледам политическия сериал. Жал ми е само за много възрастни хора по града те ще изгладуват тая зима евроатлантическите ви ценности.

10

Вуте

преди 1 година

Аз пък искрено се надявам Газпром да спре газта, защото не 1/3 повече отива в София а там са повечето евроатлантици, там живеят освен НПОтата, фондации и др Да стоят без топла вода, да минат на климатици и дърва като всички нас в България. Нали искаха да платят цената за евроатлантическите ценности американските продажници, спираи газта няма тръби радиатори и топла водичка, фалираите топлофикациите хахаха

9

Анонимен

преди 1 година

Ми то в София е 1/3 че и повече от населението на България. А извън Софи газ освен за готвене не се използва, тук там има газификация, но е слаба работа като цяло. Остава само в индустрията