21

Анонимен

преди 1 година

"Защо мислиш, че Газпром отряза точно България и Полша?!" - Защо де?

20

123

преди 1 година

Този пример няма нищо общо с истината.Когато ти същият си блокирал платежната система и продавача няма как да си вземе парите,ще плащаш по неговите условия.Освен това плащането е пак в каквото сме плащали,а разликата е че трябва още една сметка в рубли където да се конвертира плащането.За клиента е същото,а за продавача е че си взема рубли,а не долари или евра.

19

Пижо

преди 1 година

До моби дик България и Полша са единствените в ЕС, в чиито договори има опция и за плащане в рублли. Защо мислиш, че Газпром отряза точно България и Полша?!?

18

Дааа

преди 1 година

Значи като купуваме евтино сме зависими, като купуваме скъпо ..........независими.

17

Анонимен

преди 1 година

Естествено че е умишлено държана. Това ни е комунистическо наследсто. Един куп партии и "партийни членове" се облагодетелстват точно чрез топлофикация и руския газ за сметка на народа и на бизнеса. Така работи кремълската мафия. Облагодетелства малко, за сметка на многото които мизерстват. 30 години и България все още не може напълно да се откъсне от там. Русия е точно държавата управлявана от мафиоти. Пари много, ресурси много, а народа и беден и мизерен.

16

Анонимен

преди 1 година

До моби дик-----Ало белугата оди се плацикай в Сена! Как половин Европа прие схемата на Газпром, а само ние и другите пудели решихме да се правим на ротвайлери.

15

Стоян

преди 1 година

Евреинът никога няма да стане българин!Мисля, че няма съмнение?

14

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме да присвояване ще се наложи да връщат подкупите .

13

Шефа

преди 1 година

Тия които ни докараха до изолация от по-евтини енергоносители от Русия ,сега се правят на герои, че давали мижави компенсации!Работата е усложнена и от враждебното гонене на хора от руското посолство и непрекъснати клевети ,че Русия била неблагонадежден партньор ,а САЩ които ни прецакват за милиарди с доставката на самолетчета ,та тия САЩ са най- надеждните!Изумителна логика на харвардските измамници!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на евреина, да е посредник на всяка сделка.

11

Анонимен

преди 1 година

Правителството Петков работи за зависимостта ни от САЩ а не за независимост Както знаете няма загуба на енергия само преминава от един вид към друг Разни правителства разни зависимостти Независимостта ще си я постигнем когато си разработим собствените находища но такъв стремеж няма защотото управляващите нямат парична полза от това Б-я да е независима това е мечта за всеки българин

10

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости, САЩ отказваха да помогнат на България за диверсификацията й от Газпром и друга възможност нямаше. На много международни пресконференции журналисти от трети, развити страни, задаваха на американските лидери въпроса за независимостта на България от руския газ, но те отказваха да отговорят. Лорер, по-добре да слушаме кок звучи ферма за прасета, отколкото неговите лъжи и *** умозаключения. Зле интегриран в България. Остави, ние да се оправим.

9

Анонимен

преди 1 година

...а сега ще бъде зависима И ОТ посредници

8

Анонимен

преди 1 година

Еврейска кутийка за марокански подострени моливчета!

7

Айде молим

преди 1 година

С нашето мижаво потребление на газ- притрябвало му на някого. Просто Байдън Фемили цакат яко в Украйна и не щат транзити през други газопроводи. Алчни ко пилета

6

Анонимен

преди 1 година

Ами много е просто - ликвидирайте Лукой - и без това само загуби от тях!?

5

Анонимен

преди 1 година

Пич, не ми говори общи приказки. Давай с цифри, пък ние ще преценим кое какво. Знаем цените на борсата в Нидерландия 2200 долара за 1000 куб.м. На какви цени бихме го купили тия 1000 куб.м. от Газпром.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя няма ли да се разкара вече? Никой не го харесва.

3

Шалом Дениъл Лоурер

преди 1 година

за Премиер, време и ние като САЩ, но Официално да Станем Колония на Юдея!

2

Пижо

преди 1 година

Да, бе, тя и Германия умишлено е държана за Газпром!!! Разбира се, че може да се разчита. Газпром винаги си е изпълнявал доставките до грам. Друг е въпросът, ако някой реши да не плаща.