81

Анонимен

преди 1 година

45 Киро ментата ни пробута пак газ от Газпром, само че чрез свои посредници, да плащаме с 30% по-скалъп газ. Не на нас тия. Марш, откъдето е дошъл. Никога вече ПП.

80

Царя е гол

преди 1 година

И вие какво? За да ближете дупето на американците, "уж" спряхте газа, за да страда народа, а най-най-най-лицемерно го купувате от посредник с 30% и то точно Руски газ, защото по дяволите, за Европа газ няма от къде другаде да дойде, просто няма източници! Взимате си процента нали брокерчета? На 200 милиона, колко е комисионната? Сащ какво казва, добре ли лижете? Дядо ми би махнал с ръка и би казал, за нищо не ставате

79

Анонимен

преди 1 година

Ей крадливо еврейско човече, обирай си крушите и си набивай камшика за Израел. И не се занимавай никога повече с нашата държава !!!

78

Анонимен

преди 1 година

този лорер по нк няма ли да го привлекат

77

Анонимен

преди 1 година

бог да пази България от платените партии и троловете им по долу ДБ , ПП и америка за българия

76

ББ

преди 1 година

До ДО ББ 79Бог да пази България от ***,от предаващи Народа ни за...копейки...те не са платежно от много време,ЕС е жив...Солидарен,Силен с приятели като САЩ и Съюзници...нямате шанс г-жо митрофанова роботеща за офшорните ви,ограбваща РФ и насаждаща омраза,манипулираща путин и РФ!

75

ДО ББ 79

преди 1 година

СПЕШНО, АМА МНОГО СПЕШНО си запази час при психиатъра!!!АМАН от соросисти, глобалисти и евроджендърляци с тяхната СИЛНО ИЗКРИВЕНА представа за европейски ценности. ЕС умря преди доста време - в момента в който стана ясно че гей лобито е повече от 40 %. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

74

ББ

преди 1 година

прав сте за съжаление,и не само България...ЕС бе държан през зависими политици като юнкер,меркел...вебер...и обслужващите ги диктатопри в ИЕ като орбан и борисов,хората го виждат...опитват да не се стига до кървави сблъсаци,обаче е война,путин почти уби ЕС през юнкер,меркел,вебер!опита преврат в сърцето на Свободният Свят...в Конгреса на САЩ...през тръмп...финансиран през ДБ от Русия...за какво говорим?ако не прогледне Свободният и не заеме решителни...сме пътници...крепостни...Война е!

73

Анонимен

преди 1 година

Лорер трябва да говори единствено от подсъдимата скамейка.

72

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко години журналисти задаваха въпроси на американските лидери, защо САЩ не помогне на България да се диверсифицира от руския газ, но не получиха никакъв отговор. Така че, само руският газ ни бе достъпен, нямаше алтернатива. И не само за нас, но и за развитите европейски страни. Диверсификацията стана наложителна едва с началото на руската агресия в Украйна. Лорел демагогства и хвърля безпочвени обвинения, защото няма други доводи, за хаоса в енергетиката, който създаде ПП.

71

Анонимен

преди 1 година

Не кликайте по рекламите на днес.бг.

70

Николай Стоименов

преди 1 година

По кумина, по кумина и дим да го няма

69

Анонимен

преди 1 година

Ти умишлено си държан в зависимост от топлофикация софия.

68

ПроСоТо

преди 1 година

мдаааа...."Сублимирала" е забележката ми,всъщност ЦИТАТА,че "В дъното на всякамръсотия по света седи поне един евреин"..Оти га затрихте бре?..Това НЕ е "констатация" на "ПроСоТо" !

67

Анонимен

преди 1 година

Да той ефин европеец се произнесе за евреите отдавна беше но не го довърши жалко

66

АНОНИМЕН

преди 1 година

ТОЗИ Е ОТ ПП ЧЕКМЕДЖЕТАТА !!!СУПЕР КРАДЦИ !НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ВЛАСТ НА ТАКИВА АЙ.ДУ.ЦИ. БЕ!!!

65

Дилбер Танас

преди 1 година

Що бе искате лади и москали, жал ви е за софийското жителство ли....

64

май е прав

преди 1 година

Този не ми вдъхва доверие, но май е прав за ГЕРБ

63

Гери

преди 1 година

Разкарай се бе ,печен мошеник.Тия все по- жалки изглеждат

62

Анонимен

преди 1 година

до Mr Лорер: Да беше си отишъл там, откъдето си дошъл! Може и на ПМ!