39

Е...СПОКОЕН СЪМ...

преди 1 година

Щом стените на АЕЦ-а са дебели 10-м....ЗНАЧИ УКРАИНЦИТЕ СПОКОЙНО МОГАТ ДА ГИ ОПУЦАТ ТИЯ 500 РАШКИ....НАСЛУКА МОМЦИ...!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът $еленски (не вярвам, че е такъв, но се държи като такъв) трябва час по-скоро да бъде отстранен и съден като предстел на собствения си народ. За едното членство в НАТО унищожи както държавата така и живота на милиони украинци. За руснаците е ясно, окупатори са и войната е престъпление, но погледнато геополитически НИКОЙ руски лидер не би позволил в случая Украйна да влезе в нато. Това би означавало трета световна война и руснаците и американците много добре го разбират

37

Зеле на ски

преди 1 година

Зеленски е за трибунал за престъпления срещу човечеството!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Руски войник в АЕЦ: От седмица се опитвам да се застрелям, но все не улучвам!

35

Анонимен

преди 1 година

Руски войник в АЕЦ: Колега, обърках се кога трябва да стреляме по врага и кога по себе си??

34

Да напомня:

преди 1 година

Руснаците контролират територията и самата централа. Разположили са там около 500 военни+средства за защита от нападение. Имат пълен контрол върху всички дейности в ЗАЕС, в т.ч. и върху резпределителните съоръжения. При тази фактическа ситуация има експерти, които са убедени, че руснаците обстрелват сами себе си. Има и хора, които им вярват. Забавно!

33

Анонимен

преди 1 година

Ако Зеленски научи, че в АЕЦ държат кокаин, лично ще освободи АЕЦ!

32

Крим не е руски

преди 1 година

На Путин вече му остава да се самоубива с новичок театрално в съда в Хага..ха.хасега Зеленски е победител не Путин. Путин иска да помрачи победата на Украйна като им взриви централата и предизвика екологична катастрофа.ДЖУДЖЕТО Е ОТЧАЯНО.

31

Крим не е руски

преди 1 година

че освен Чернобил и Фокушима ли е дело на руските терористи та да сравняваме сега.

30

Диана

преди 1 година

Наистина доста нелогично звучи руснаците да са окупирали централата и да я обстрелват...При това Зеленски знае точно какво е повредено: три детектора, значи...Как ли така се уцелват три детектора, а?..

29

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Нахлули варварите на Путин в Украйна, пък и обвиняват, че били "обстрелвани"! Само в Кремъл са способни на такава наглост! Докато ги нямаше руските нашественици, не си спомням да е имало такива проблеми!

28

Анонимен

преди 1 година

Хаха, страхове от ядрена катастрофа, дрън дрън. Явно това е новата дъвка на пропагандата. След короната никакви измислици не могат да влияят вече. Като гръмнат и шестте блока на съоръжението се обадете да помисля дали трябва да се притеснявам. И отговора след кратко но задълбочено мислене ще е не.

27

До 31-Сарир

преди 1 година

***!

26

Сатир

преди 1 година

Нещата са прости. Сутринта руснаците излизат в региона на физарядка, за допълнение упражняват стрелба по АЕЦ. Слетобеда стрелят по сутрешните позиции за да не забравят къде са били сутринта. Зеленски води дневника и отваря света.

25

13 август 2014г

преди 1 година

13 август 2014г съществуването на Украйна приключи. Този ден беше point of no return, не преди това в Одеса когато гориха живи хора, не когато украинския летец стреля в административнита сграда в Луганск. А именно на 13 август, когато украинските ракети полетяха към детския плаж. От този момент тази държава която се нарича Украйна престана да има правото да съществува.

24

Анонимен

преди 1 година

Бункерният пcиxoпат шантажира Европа да склони Зеленски на преговори... Това е истината за тази стрелба от руските ядрени терористи около централата... Няма нито един убит руснак в нея от тази "стрелба "...

23

Украински народ

преди 1 година

Народ от престъпници. Държава от наркомани, убийци и нацисти. Ама ще кажат - САЩ ни наложиха тези нацисти и наркомани да ни управляват! Не, не момчета, вие сами си ги избрахте. Украйна загуби правото си да съществува и ще изчезне като държава в този и досегашен вид.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Европейците забравят,че и в Русия вече има капиталистически отношения и в Политиката и в Икономиката.Не Русия е врагът на Европа а неофашизма" - европейците много добре знаят какво има в Русия. Европейците са арогантни колониалисти които мразят и в червата си Русия и славяните (нямат дума за славянин, изпозлват думата роб=славянин). Европейците са напълно наясно, е без евтините ресурси от Русия цялият им бизнес модел рухва, и се надяваха да подчинят Русия със санкциите.

21

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън "Държава, която обстрелва ядрена централа не би трябвало да съществува на картата на Европа." Така е. Русия последователно обстрелва Чернобилската и Запорожката АЕЦ при превземането им. Съгласен съм , че такава държава не трябва да съществува на картата на Европа. Може в Азия нещо .....

20

Анонимен

преди 1 година

Европейците забравят,че и в Русия вече има капиталистически отношения и в Политиката и в Икономиката.Не Русия е врагът на Европа а неофашизма и империализма на САЩ и Държавния капитализъм на Чината.Само хилядолетие Мир с Русия може да гарантира мирно съществуване в Европа.