59

Анонимен

преди 1 година

Брендо поздравява зеления клоун и му обещава още бело, докато пукне.

58

УДРИ ЗЕЛЕНСКИ...

преди 1 година

.....НЕКА ПОЧЕРВЕНЕЯТ РАШКИТЕ ОТ РАДИАЦИЯТА ----ТЪКМО ШЕ СТАНАТ ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ...ХА,ХА,ХАААА......

57

Апропо

преди 1 година

Какво стана със всемирния глад заради зърното на укропитеците? Май няма желаещи за царевицата дето вече не е нужда, а и глад се оказа че няма..?

56

Анонимен

преди 1 година

Рептили разпалват страховете от ядрена катастрофа, защото страховете от вируса отшумяха, а страховете от вселенския глад не можаха да се разгорят и бяха ефективно потушени от президентите Путин и Ердоган.

55

Анонимен

преди 1 година

Тоз украински *** луд ли е

54

Практикум Овертон

преди 1 година

то изобщо няма място за сравнение! Едното е авария - другото е укро тероризъм!

53

до 58

преди 1 година

Не само АЕЦа е окупуран а и цялата територия около него. И не точно окупирана а превзета. На война като на война. Нещата се решават на фронта, както самия Зеленски каза. При това превземащите са предимно местни бойци на ДНР, ЛНР и Херсон на които им е писнало от терора на Зеленски и азовцските му фашисти. Та я кажи според теб кой обстрелва руските "окупатори" на АЕЦа? А АЕЦа е охраняван за да се пази от азовски саботьори. Така се предпазва и ЕС.

52

Глух Пор

преди 1 година

"Не трябва да сравняваме случващото се в АЕЦ "Запорожие" с Чернобил, а с Фукушима"----- Нищо не може да се сравни обаче с надрусания украински патриот и господарите му, защото това със АЕЦ "Запорожие" не беше и няма да е единствениената рулетка с живота и съдбите на хората по света. Да не забравяме че искаше да въвлече НАТО в трета световна и съсипа икономиките на ЕС и обече света на инфлация глад и студ за да угоди на господарите си и изпере милиардите на данъколатците им.

51

Готин

преди 1 година

" През уикенда централата в Запорожие, която от март е под контрола на войските на Москва, беше подложена на няколко обстрела." Сигурно съм неадекватен със ситуацията но, не разбирам: Защо руснаците ще обстрелват сами себе си и то на такова място. Ако искаха да повредят централата, да са го направили до сега. Ако искаха да я взривят или да рекетират с това, никой не им пречи. Само промити мозъци могат да извадят тази теза.

50

Анонимен

преди 1 година

До Крим не е руски Да, Крим е полски!

49

Анонимен

преди 1 година

До Руский маструбант Руснаците са в Украйна и си взимат обратно своите земи, подарени на украинците от Ленин, Сталин, Хрушчов.Няма как Русия да допусне разполагането на НАТО върху територии, които са нейни и на които живеят етнически руснаци. На когото това не му харесва, да иде и да се бие с руснаците!

48

Следят всички

преди 1 година

ИМА отлична възможност да се провери кои са стреляли ..Всичко се подслушва вкл телефони радиостанции.Всичко се следи с американска техника вкл танове,оръжия,войници,Путин Байдън,Зеленски,ядрени подводници,кораби,войници,офицери,работници... Всичко се снима от сателити с точност до МИКРОМЕТРИ ВЕЧЕ.. Знае се кои командват войната и от кой офис. Какви наркотици вземат и какви пари,..

47

Анонимен

преди 1 година

Та значи, окупирам АЕЦ- а, който забележете се намира на чужда територия.Минирам всичко около него.Пък после, почвам да поставям условия и да изнудвам съответната държава.Абе , това се нарича международен тероризъм Тия изверги руснаците трябва да бъдат изритани., а не условия да поставят

46

Фукушима има проблем

преди 1 година

Все още няма наказани виновни лица в Япония.. Напомняме че земетресението стана след писмено предупреждение до Япония.. Вместо ефективни действия по писмена процедура японския министър председател без да има ПРАВО командваше пред камери ..Предупредихме писмено японците за особенно вредни дигитално проникващо пресканиращи камери в централата не ги исключиха ..НЕ доставиха навреме дизел генераторни станции.. Нужни са резервни за всяка централа по отделно..

45

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

44

НЯКОЙ

преди 1 година

Руснаците са от три месеца в централата и се пита кой ги обстрелва. То всеки нормален ще определи, че това е Украйна, само наркоман може да реши, руснаците сами се обстрелват. А иначе статията иска да ни убеди, че украинците и да уцелят някой реактор няма да е толкова страшно, така е защото наркоманите са безстрашни. Зеленски е готов да затрие цяла Украйна само да се хареса на САЩ, а Европа мълчи и гледа.

43

Руский маструбант

преди 1 година

Някой да знае, чий го дирят руските скакалци в Украйна? Най- гнусни са като почнат да мячат, че украинци ги били обстрелвали в ...Украйна? Само Кремъл може да си позволи такъв цинизъм! И да си приготвят повече чували за Груз 200, защото ужасът за руските майки тепърва предстои! За Кремъл бройката не е от значение, важното е колко територия ще завлекат!

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

С други думи казани от западните "специалисти" Украйна може да бомби яко централата ! Последствията ще бъдат на локално ниво засягащо само славяните -украинци, руснаци, поляци и др източноевропейска и з м ет, но "за нас в Европа ... това ще бъде много маловажно събитие от гледна точка на последиците за здравето или нещо друго в околната среда".

41

Анонимен

преди 1 година

Дори самите укрива, по нашето Черноморие,казват,че комика е наркомани и за войната изобщо не им пука.Даже се надяват скоро да не свърши,защото теглят пари от там и ги внасят в Банките тук и другаде по Европа.И изобщо не искат да чуят за работа тук. Само за далавера мислят.

40

УДРИ ЗЕЛЕНСКИ...

преди 1 година

При 10м.бетон за АЕЦ-а....спокойно можеш да пуснеш Химарсите на лов за рашките.