25

Анонимен

преди 1 година

Кога взимаш 6к заплата без бонусите и жена ти 3к, ти е все едно колко ще струва отоплението зимата. Пък многознайковците рускoпитеци, понеже имат много знания и умения и вземат по 2к таван, да ходят се молят на товарищите да им направят по една фе....ска, за да имат евтина газчица че с техните възможности само това им е шанса. ДупE за газ иначе нема паре и ще мръзнат. Драги фенове на руското блaто, никога не е късно да се поквалифицирате малко и да вдигнете левъла, та да не мислите за зимата

24

Писна ни!

преди 1 година

На какво ще се отоплява България, как ще работят производство, транспорт, отопление на домове и на учебни и държавни учреждения? Как?Повръща ни се от предатели, а всеки , който се наема на държавна работа, трябва да подава декларация и удостоверява, че не е чужд агент и не е член на чужда НПО, писна ни от разни предатели да съсипват икономиката на България и работят срещу интереса на България, ПИСНА НИ ОТ ПРЕДАТЕЛИ , КОИТО СИ ПРИДАВАТ ВАЖНОСТИ И УНИЖАВАТ ДЪРЖАВАТА НИ И Я ЗАКОПАВАТ СЪС ЗЛОВРЕДНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ, ГОВОРЕНЕ, ДА СЕ МАХАТ, ИГНОРИРАЙТЕ ГИ ТАКИВА И ГИ РАЗКАРАЙТЕ!

23

Кики

преди 1 година

с Коко, направихме 200 000 000 евро за само 1 месец от далаверата с Посредниците! пука ми, а и Машините пак ще гласуват за нас!!

22

123

преди 1 година

Най-евтино и рентабилно е като браъовчедите от махалата, близо до летище София. Горим кой каквото му е на сърце и сме ви еВали у зеления тероризъм! Или ако пък не, елате и ни платете сметките, за да сте солидарни!!!

21

Эвропейски Союз

преди 1 година

Експерт по Зелена Сделка и Кръгова Икономика получаваш големите пари от Брюксел! На база опита на Жителите на Аляска знаем, че Начина да си Затвориш Цикъла е да Използваш Костюм за Гмуркане и след като го облечеш, да направиш п иш в него. така, собствената ти топла ури на те топли с часове, през който период имаш време да изработиш още и повтаряш процедурата!!

20

селянин

преди 1 година

най евтино е на крадени дърва и ток некой да оспори

19

Анонимен

преди 1 година

Най евтино е с климатик при условие, че не спира тока. Ако тецовете спрат по една или друга причина масово по блоковете ще преминат на ток и тогава нали се сещате какво ще стане, поредната дискотека тука има, тука нЕма.

18

Анонимен

преди 1 година

Танкери от Сащ.24

17

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е на стари обувки в кюмбето,зачервява се и може да се играят кючеци!

16

Анонимен

преди 1 година

Аз имам ток от реката. Реката върти генератора и той произвежда електричество Проблем щее ако нивото на реката спадне и забави течението. Засега не виждам такава опасност дано жегите отминат и да завали.

15

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е на гуми,обаче е адски вредно не се диша и не трябва да се прави.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз, за щастие имам 2 от общо 4 стаи на апартамента южни и като обитавам предимно тях през зимата се намаляват съществено сметкие за ток, парно няма! Ала колко са така? Не всеки има южна стая, нежели пък 2.... В северна стая само с уплътнение на прозорците нема да стане топло (((

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Дървата вече са 150 лв за кубик" ...... В гората има шишарки - побързайте, докато не са ги обрали.

12

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е съществуващото в момента отопление. Всяка смяна в начина на отопление изисква инвестиция, която докато се изплати, трябва нова инвестиция,примерно нови климатици. В този смисъл най-евтино си е с парно и топла вода от ТЕЦ.

11

Анонимен

преди 1 година

До честито -...сега почва... Рекордите ще са през есента, това нищо не е

10

Анонимен

преди 1 година

Най евтиното отопление е от стари гуми. Нарязват се с флекса на ситни 10 см парчета и се слагат в кюмбето. Температурата само от 4 парчета зачервява кюнците. Затова слагате само две.Евтина и високо температурна Зелена енергия. Върнаха ни в 30-те години на 20-ти век. Браво евроге йци.

9

честито

преди 1 година

Природният газ в Европа поскъпна с 3,62 процента към 10:30 часа българско време, показват данните от лондонската борса ICE. Към момента фючърсите за септември на хъба TTF в Нидерландия се търгуват при цена от 212,81 евро за мегаватчас или над 2210 долара за 1000 куб. метра, което е нов исторически ценови максимум.

8

българка

преди 1 година

Стига ГЛУПОСТИ - както се казва в една реклама. НЕ МОЖЕ да се спести 60% от разхода за отопление с топлоизолация. Живеем в умерения климатичен пояс и имаме и зимен сезон. Нашия блок го санираха - много сме доволни всички живущи, нямаме оплаквания. През зимата температурата в моя апартамент се повиши средно с 3-4 градуса, което е супер. И въобще като цяло във входа стана по-топло и това също има значение. Зимата поддърржам 21 градуса в апартамента, но чак с 60% не ми е намаляло потреблението.

7

Анонимен

преди 1 година

Демократичните евроатлантици и поклонници на западни ценности ще ни върнат в каменната ера! Вместо сега да имаме 3 атомни централи и да сме решили проблема с енергията изцяло ние се чудим какви глупости да измислим и да се харесаме на тоя и оня.

6

ceci_

преди 1 година

Крадени дърва, кое да е по-евтино.