45

Споко

преди 1 година

Споко, България минава на суапови газови сделки по трансбалканската газова магистрала.

44

Анонимен

преди 1 година

И ОДЕАЛА ПРОИЗВЕЖДАХА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - ВЪЛНА, ПАМУК, ПУХ, СЕГА ТОВА ГО НЯМА ВЕЧЕ, ВСИЧКО СЪСИПАХА, СЕГА КАТО СПРАТ И ГАЗТА ОТ РУСИЯ, ЩЕ НИ ВЪРНАТ В КАМЕННАТА ЕРА ГЛУПАЦИТЕ И СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, НО ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ И НАМЕСАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУЖДЕНЦИ И КОМАНДОРЕНЕТО НА ЕВРОПА ОТ ВЪНШНИ СИЛИ ОТ КОГО КАКВО ДА СИ КУПУВАТ И КАКВА ГАЗ, СЪЩО ТРЯБВА ДА СПРЕ!ЕВРОПА КАКВО МОЖЕ И НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ И ОТКЪДЕ ДА СИ КУПУВА ГАЗ, СЪЩО ТРЯБВА ДА СПРЕ!

43

бг

преди 1 година

много е ефтино да си намерите дебел партньорка или партньор за зимата .Под юргана дори ще ви е горещоособено ако сте яли фасул.

42

Анонимен

преди 1 година

50 милиона американци живеят на купони за храна (food stamps). Без да получавт тези купони те не биха могли да преживеят.

41

До 41

преди 1 година

Тия юргани не са чак толкова добри. Дебели и тежки са но държат студено. Най доброто е завивки от *** кожи с вълната върху тях. Гаранция че държат топло дори и при минус 30 градуса. Но няма вече от къде да се купят такива. Може по поръчка да се направят. Другото което става за голям студ за родопските козяци. Не като кожата но пак върши работа.

40

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ ОДЕАЛА ПРОИЗВЕЖДАХА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - ВЪЛНА, ПАМУК, ПУХ, СЕГА ТОВА ГО НЯМА ВЕЧЕ, ВСИЧИ СЪСИПАХА, СЕГА КАТО СПРАТ И ГАЗТА ОТ РУСИЯ, ЩЕ НИ ВЪРНАТ В КАМЕННАТА ЕРА ГЛУПАЦИТЕ И СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, НО ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ И НАМЕСАТА В УПРАВЛЕНИЕТО АН БЪЛГАРИ И КОМНДОРЕНЕТО НА ЕВРОПА КАКВО МОЖЕ И НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ И ОТКЪДЕ ДА СИ КУПУВА ГАЗ, СЪЩО ТРЯБВА ДА СПРЕ!

39

мдаа

преди 1 година

най евтиното е да спим зимен сън като мечките и като се затопли да се събудим

38

ТЕЦ София

преди 1 година

Парното е осигурено за зимата. Днес Гълъба дал пари. Схемата си придължава - богатите плащат двойно, бедните нищо, те си берат чрез незаконно закачени радиатори

37

Анонимен

преди 1 година

Ако сте се нахранили обилно, изкъпали сте се, ако в дома ви е топло и уютно - значи сте родени в Русия. Провървяло ви е със страната.

36

рубладжия

преди 1 година

на гуми

35

Ценка

преди 1 година

Парното зимата ми е на макс. Чак даже отварям прозорците да се охлаждаме. И ние като половин Люлин си сваляме топломерите в началото на сезона к седят в чекмеджето до март месец. Провинцията нали ни плащат парното. Ей днес са превели 800 милиона за зимата за парно да има

34

Анонимен

преди 1 година

Все за усвояване си мислят безскрупулните тарикати чакащи на държавната ясла.

33

Анонимен

преди 1 година

Аз съм приготвил два юргана от бай Тошово време. По възрастните ги знаят. Пълни са с български естествен памук произведен на Бг полето. И добре че ги запазих че сега продават едни олекотени завивки пълни с пласмаса. Така щяха да ме сгреят че щях да стана на висулка. Абе изобщо капитализъм в действие бате.

32

Анонимен

преди 1 година

Топлим се на ТЕЦ. Има си цаки да не отчита и да плащат комшиите. Хем си на топло без пари, хем си прецакал и комшията. Какво по- хубаво от това

31

Българин

преди 1 година

По-добре да обеднявам и да студувам, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

30

Ченчо

преди 1 година

Парното си е най добре. Може да се направи да не ти отчита топломера. Има клипове в инернета. Аз дан съм луд да им плащам на Топлофикация пък те да крадат. По добре аз да крадъ

29

Писна ни!

преди 1 година

Какво докарахте на България, Европа и света с безумната си и агресивна русофобия , какво? Само трагедии, вреди и неприятности, икономически срив! Това трябва да спре!Повръща ни се от предатели, а всеки , който се наема на държавна работа, трябва да подава декларация и удостоверява, че не е чужд агент и не е член на чужда НПО, писна ни от разни предатели да съсипват икономиката на България и работят срещу интереса на България, ПИСНА НИ ОТ ПРЕДАТЕЛИ И РУСОФОБИ,КОИТО УНИЖАВАТ ДЪРЖАВАТА НИ И ЕВРОПА

28

ъхъъъъ

преди 1 година

С юргана на главата, от това по-евтино няма!

27

До селянин

преди 1 година

С крадена нафта е по евтино и по лесно се пренася. Нафтата има 2.5 пъти по голяма енергийна плътност от дървата. С една тубичка 5 литра се топлиш цял ден. За една зима около 600 литра стигат.

26

Митко 21 см

преди 1 година

На мен ми е евтино. В началото на сезона преди обезвъздушаването си закачам радиаторите, които официално съм махнал от 10 г. Накрая на сезона ги свалям отново. Чарджат ме само 50 кинта за сградна инсталация, а комшиите плащат по 300 и кусур лева за тоя дет духа