65

Нда

преди 1 година

До до 61това ще е точно до момента в който ви изкарат на борсата, както се случи с малките фирми миналата година - от 100-на лв сметка, на 1000

64

К Зарков

преди 1 година

Корнелия напарви дървата 170 лв за кубик. Да попитам защо цената се вдигна толкова.да си калклират транспорта ама....то бива бива.Къде са и евтините дърва дето ги обещаваше

63

Анонимен гербер

преди 1 година

До Анонимен 73 Ако Костадинов обещае референдум занизлизане от Ес,след зборите ще гласувам за него, до тогава за Герб

62

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ ТЕЗИ, КОИТО ЗАПОВЯВДАТ НА БЪЛГАРИЯ И НА НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ КАКВО ДА ПРАВИМ И ОТКЪДЕ ДА СИ КУПУВАМЕ ГАЗ, ДА СЕ ОБЪРНЕ НА 180 ГРАДУСА И ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА НАЛАГАТ НА ТЯХ И ДА ГИ КОМАНДОРЯТ КАКВО ТЕ ДА ПРАВЯТ В ДЪРЖАВАТА СИ И КАКВО И ОТКЪДЕ ДА СИ КУПУВАТ И КАКВИ ЛЪЖИ ДА ПИШАТ В МЕДИИТЕ, ЗА ДА СА НА НАШЕТО МЯСТО И РАЗБЕРАТ КАК СЕ ЧУВСТВАТ НАШИТЕ КОМАНДОРЕНИ ДЪРЖАВИ, ЛИШЕНИ ОТ ПРАВО НА САМОСТОЯТЕЛНИ РЕШЕНИЯ И ОТКЪДЕ ДА СИ КУПУВАМЕ ГАЗТА И ПОДЛОЖЕНИ НА ЗАБРАНИ И УНИЖЕНИЯ!

61

до 61

преди 1 година

Подкрепям. Нашата къща е с климатици, НО паралелно имаме и радиатори (които едно време са били с пелети- тотален абсурд откъм цена). Продадох пелетната автоматична горелка и всичко на един заблуден ceляк и сложих именно модифициран климатик в термопомпа да помага на климатиците в студа, че едно са радиатори, а друго- климатици. Накратко казано- 200 квадрата отоплявам за 200лв.. Имам и етаж 100 квадрата за гости и механа- 2 месеца зимата и тях отоплявахме точно за 150лв..

60

За кво ви е газ?

преди 1 година

С климатици е най-евтино, бил съм и на парно и на всякакви други печки (акумулиращи и тем подобни), но сметката е най-ниска с климатици, пък и най-добре отопляват и хем лятото изстудяват

59

селянин украинец

преди 1 година

само не ме убеждавайте ,че с климатици ще се стоплите както аз на дърваи ще ви е по евтино

58

Анонимен

преди 1 година

Колко струва да си монтираш инвертор или хиперинвертор? Примерно апартамент с две спални, хол, кухня и две бани с тоалетни? Колко години му е гаранцията? Да не се окаже, че с духалки е по-евтино.

57

доддд

преди 1 година

Може киганите да излезат първо?

56

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименДа разбира се... и си програмист фул-стак, взимаш 15-20хил лева и те боли фара.. дааа...

55

Анонимен гербер

преди 1 година

До Анонимен 62 с качествени материали си ги санирай ти.Държавата ти дава безплатно толкова.пак ти е много.

54

Анонимен

преди 1 година

Инвертори и хиперинвертори ще вършат работа до момента, в който не вдигнат тока до непоносимо ниво. Защото и това ще се случи. Тогава ще започнат много хора да мечтаят за печка на дърва. Или вярвате, че горивото за АЕЦ-а е безкрайно количество?

53

Анонимен

преди 1 година

*** мисе е вмирисал ,щото почнах да пестя и не се къпя вече седмица

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен гербер САНИРАНЕТО СИ БЕШЕ КРАЖБА, А МАТЕРИАЛИТЕ БЯХА НЕКАЧЕСТВЕНИ И ПРОСТО ОБЛЕПВАХА СЪС СТЕРИОПОР, КОЙТО НЕ ПОЗВОЛЯВА НА СТЕНАТА И СГРАДАТА ДА ДИША ИЛИ ПРЕДИЗВИКВА КОНДЕНЗАЦИЯ, ПИТАЙ НЯКОЙ СТРОИТЕЛ ДА ТИ ОБЯСНИ ЗА КАКВО ГОВОРЯ. В ГЕРМАНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ БЛОКОВЕ,СГРАДИ, ПЪРВО БЯХА ПОДСИЛЕНИ В ОСНОВИТЕ, СТАБИЛИЗИРАНИ ЗА ДЪЛГО И СЛЕД ТОВА САНИРАНИ, НО НЕ СЪС СТЕРИОПОР, А С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

51

Анонимен

преди 1 година

От години най-евтино е на ток, разбира се. Казвам го като човек, отопляващ 350м2 къща + апартамент в София. Имам и наследствени имоти от едно време в центъра на града, под наем. Парното излиза тройно на климатици. Ако имате радиатори вкъщи, откачате се от всякакви газове и подобни малоумщини и слагате преработен климатик в термопомпа. Ако не- хиперинвертори. В най-студения регион на България ни е вилата и се топлим с висок клас такива зимата- уют и топлина. За кеф палим и камина.

50

Анонимен

преди 1 година

"НЕ МОЖЕ да се спести 60% от разхода за отопление с топлоизолация." - Може, ако си била на тухла и дадеш пари за топ изолация, ама тогава, трябва киовата да стане по 2 лева, че да ги избиеш и то след години ...

49

Анонимен гербер

преди 1 година

преди година , доста хора плюеха плана за възстановяване написан от Гербера Дончев.Упрека беше ,че прекалено много пари щели да се дадат за саниране.Сега пак дойдоха на същото. Туй борбата за кокала е страшно нещо. пак за Герб ще гласувам,другото е подмяна.

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя дали си верва или ни има за ***. Санирал съм панелите отвън с най кчествения материал. Отвътре стените съм ги облепил с гипсо картон. И си мръзна като първият човек като намаля парното. Какви 60 % икономия бе слаботелесния. На тоя сланините го топлят затова пести 60 %.

47

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ В МОМЕНТА СЕ ВНАСЯ ГАЗ ОТ АНГЛИЯ, КОЯТО ЗАМЪРСЯВА ПРИРОДАТА И ИЗЛЪЧВА ВРЕДНИ И РАДИОАКТИВНИ ВЕЩЕСТВА И БЛОКИРА МЕХАНИЗАЦИЯТА , УСТРОЙСТВАТА И МАШИНИТЕ НА ГЕРМАНИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ? И НЯКОЛКО ПЪТИ НЕ САМО ПРЕКЪСВАТ ДА ГИ РЕМОНТИРАТ, НО И СЕ ТРОВЯТ С ТОЗИ ГАЗ. ЗАЩО НИ СПРЯХА КАЧЕСТВЕНАТА И ЕВТИНА РУСКА ГАЗ, НИЕ *** И ИДДДИОТИ ЛИ СМЕ, ЗА ДА ВЪРВИМ СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И СИ САМОНАВРЕЖДАМЕ, ЗА ДА УГОДИМ НА ЕДНА МАЛКА ГРУПИЧКА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?

46

А бряя

преди 1 година

Отоплението през зимата: Кой ще бъде най-евтиният вариант? Боб , грах кисело зеле ,мед и дебели одеяла