105

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КИРО, АСЕН И РАДЕВ ДА ДАДАТ ИНСТРУКЦИИ НА ЦЕЛИЯ НАРОД КАК ДА СЕ ТОПЛЯТ ПРЕЗ ЗИМАТА ПО ЕВТИНО! Е, НЕ НА ЦЕЛИЯ БГ НАРОД, ЗА ОЛИГАРСИТЕ, МИНИСТРИТЕ ИМ, ЗА КАЛИНКИТЕ ИМ,ЗА ПРОТЕСТЪРИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, ЗА ОТРОВНОТО ТРИО, ЗА ЛЮБОВНИЦИТЕ ИМ - НЕ СЕ ОТНАСЯ!

104

Анонимен

преди 1 година

поредната куха статия. Кажете как да си сложа топлоизолация на панелен блок? а на чисто нова сграда която има или няма изолация защото знаем как родните строители казват е слагат а всъщност се оказва че са е спестили.

103

он го е измислил бе

преди 1 година

Нищо лично: Кой е човекът, който плаща най-ниски сметки за ток и как го постига?

102

Анонимен

преди 1 година

Ще оставапм на работа до късно! Така шефа ще е доволен,а аз ще съм спестиш няколко часа парно!

101

При хляб 5 лева

преди 1 година

зимъска, вълнените гaщи слагат нашенците бързо!

100

Чочо

преди 1 година

Най евтини ще е.....да го плаща друг!!!!!😀

99

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТоАко не ни спират търговията с Русия и евтини дърва ще има, не само газ и ядрени горива. Това е проблема. Това трябва да спре!

98

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино ще е на зрял боб

97

ПроСоТо

преди 1 година

не знам дали изобщо има "евтино отопление"..Но следя какво става с цената на дървата за отопление,примерно..Е,преди година кубик дъб тук струваше /нарезан и нацепен/ 90 лв. плюс безплатна доставка...Преди месец научих,че цената му е скочила на 170 лв...А ВЧЕРА,адина "потърпевш" ми са оплака,че вече ги продавали за 220../двеста и двадесет/ лв. кубика....Ей,има ли сайт за залагания за цената на дървесата?...Ако има, заложете смело на 1000 лв за кубик през Декември!

96

aa1830

преди 1 година

Най-евтиния вариант ще бъде родопското одеало.

95

Анонимен

преди 1 година

До до 95ВИЖ ЦЕНИТЕ И СИ РАЗЧЕТИ СМЕТКИТЕ ЗА НАПРЕД. И ОСОБЕНО АКО НЕ ЖИВЕЕШ НА ЕДНО МЯСТО, ЗА КАКВО Е? НО МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НАЛАГАТЕ НА НЯКОЙ КАКВА ЕНЕРГИЯ ДА ИЗПОЛЗВАТ, ЗАЩОТО НА НЯКОЙ МУ Е ЩУКНАЛА ИДЕЯТА, ЧЕ ТРЯБВА ДА НЕ КУПУВАТ ПЕТРОЛ, ГОРИВА, ЯРЕНО ГОРИВО, ГАЗ, ВЪГЛИЩА, ДЪРВА , НАФТА , ДА ИЗПОЛЗВАТ ВЕЦ, КАСКАДИ И ДРУГИ НАЧИНИ НА ОТОПЛЕНИЕ , А ДА СИ ПРОБУТВА СВОИТЕ СТОКИ.

94

до 103

преди 1 година

До до 101Господин ай ти изкарващ много пари, да си чул случайно ,че в ЦЯла европа се ограничава потреблението на газ И ЕЛЕКТРИЧЕСТО, отделно цените им дозимата ще се качат поне още 2 пъти??? Май не си, а дървата се кават с много по ниски темпове

93

ЧАПАЕВ

преди 1 година

НАЙ-ЕВТИНО МИ Е КАТО СПЯ ОБЛЕЧЕН, С ОБУВКИТЕ, С РЪКАВИЦИ И УШШАНКА.

92

до 101

преди 1 година

Ок. Нека съм неграмотен. Ама ти си доста по-неграмотен, защото едно, че пишеш с главни букви и второ- не знаеш къде се слага пълен член. Жокер- неграмотниЯТ си ти, драги ми смехурко, изкарващ извън България годишно, колкото ИТ спец за месец у нас. Топли се на газ и си го събери в кутийка, че няма да има.

91

до 95

преди 1 година

Да се сложи термопомпа отнема време и усилия да се инсталира климатик и половина в общия случай. Максимум 2 часа. Явно не знаеш какво е термопомпа. Дали ще вържеш радиаторите си към термопомпа или котел е същото като време и усилия. Айде, да кажем, че при термопомпата е една идея повече.

90

до 93

преди 1 година

За какво са ти три бани на 2 етажа ?Много се лъже тука. тия 200 лв на месец са може би за 19 градуса в стая и 17 в баня?

89

до 97

преди 1 година

Като почнат режимите имам генератор дизелов, зареден отдавна с 5 кубика дизел. Пак излиза по-евтино от дърва. А режими няма да има. Имам и фотоволтаици, ама си зареждам с тях колата. Както съм казал, имам и камина. А намаля ли обема на отопление, сметката намалява, разбира се. Ти се замисли утре заради сушата като има тотална забрана за използване на дърва и въглища какво ще правиш. Аз съм лесен.

88

Анонимен

преди 1 година

До до 92 Т.е. ако намалиш малко стаите може и още да падне сметката, така ли?Само не те виждам ако почнат с режимите на тока какво ще правиш.

87

Анонимен

преди 1 година

А г.Цанев на какво се топли? На дърва и въглища ли? Май е на парно? Субсидирано от цяла България..!! Знаете ли г. Цанев наяден на гладен лесно дава акъл!

86

Анонимен

преди 1 година

До до 85"А? Да инсталираш котел отнема около 3 часа. Да сложиш термопомпа- час" .., ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ СИ НАПИСАЛ. И НЕ Е ЧАС , ДА СИ ПОСТАВИШ ТЕРМОПОМПА И ИНСТАЛАЦИЯ И НЕ Е БЕЗПЛАТНО, А СКЪПО.