132

Ми

преди 1 година

Нема повече Химърси.

131

Анонимен

преди 1 година

Един от нацистите-русофоби по-долу иска да забрани коментарите.Аз пък ще мкажа, че който ни конфронтира още с Русия трябва да бъде арестуван и подведен под наказтелна отговорност за заплаха за националната сигурност.Мотиви:1. Народа е разделен по отношение на Русия, дали 30/70 или 70/30 или 50/50 без значение. При всички положения водиш народа си към гражданска война.2.Застрашаваш наррода си от икономическа и конвенционална война от страна на Русия. Тогава и МАТО няма да ни помогне.

130

към 136

преди 1 година

по добре така отколкото непрестанно да чета ЛЪЖИ за "успехите" на измислената украйна!

129

Трагикомедия

преди 1 година

Смешното е, че още има хора, които вярват, че Украйна ще спечели войната без директна намеса от чужди държави под формата на военен персонал... тяхната армия е деморализирана, изтощена и окапала на макс. Ако ще и 200 милиарда оръжие още да им изпратят като няма кой да го ползва какво ще спре Русия да дозавладее цялата им територия. Как може някои да вярва, че САЩ ще изпратят директна военна заплаха към Русия, нали рахата на милиардерите ще приключи при първата ракета към тях.

128

999

преди 1 година

До 136___ Ако функцията за коментиране бъде спряна,то причината за това трябва да бъде разделянето на българите на фили и фоби по форумите.Който търси информация за пристрастията си винаги може да я намери.

127

Хохо

преди 1 година

Ама какво въстание, нали щеше да има велико настъпление и окончателна победа ?!

126

Анонимен

преди 1 година

До факт Нали знаеш, че като наречеш нещо "факт", то не става факт.

125

Анонимен

преди 1 година

И те са се посмяли хубаво :)) Наистина го бива за комик тоя човек! :))

124

Внимателно

преди 1 година

НАшите братя от Полша ползват особен славянски диалект - Полски език ,.. Прави тестове за правене и раждане на здрави и красиви деца.. БАлканските славянски езици имат диалекти в зависимост от околната среда .. Србския постепенно се отдалечава от старо българския заради теренни аномалии.. Подобни проблеми има и старобългарския в България ,Хърватия,Словения..Мутациите в МАкедонския подават особенни проблеми по Вардарския линиамент..

123

Анонимен

преди 1 година

Функцията за коментиране трябва да бъде спряна до края на войната. Една малка група неморални или заблудени русофили или платени *** постоянно разпространяват лъжите на руската пропаганда и заблуждават и промиват българското общество. Това е хибридна война на русия срещу България (която е член на НАТО и ЕС) и сайтове като този дават платформа за провеждане на тази хибридна война.

122

Лекуват на Руски

преди 1 година

В Молдова на Молдовски сработват веднага при поява на напрежения в планината Вранча.. След това минават на руски природата приема руския като опит за справяне с проблема подаден инфразвуково от Вранча.. Българския в Добруджа лекува Дунавския разлом.. Един много дълъг разлом... В Украйна на Украински правят тест за наличие на масови и други полу видими убиици /вижте бесове,таласъми,караконджули,чортове..на Руски подават заповеди за лечение..

121

Руски език повече

преди 1 година

Зеленски можеше да минимизира напрежението с Москва на руски много пъти.. Вместо това го залъгваха от НАТО и ЕВросъюза да обещава ядрени и други бази.. Сега общата охрана сработва не срещу Путинов а срещу Зеленски заради това,че говори в Киев на Украински.. Приемат го като ОКУПАТОР на Киев.. ПАк съветват Зеленски да говори пред камери и на РУСКИ>..Този език се ползва з аблокиране на врагове на територия до Аляска..

120

Анонимен

преди 1 година

Щатите спешно търсят, пушечно месо , което да ходи да мре срещу руснаците - укритие вече окапват!Ако те е е грижа за бъдещето на цивилиЗацията препрати това съобщение поне до седем човека, нека намерим пушечно месо, което да бъде хвърлен но срещу Москва, нека не допускаме най-ценния гено-фонд на Планетата ни, в лицето на американските граждани, да бъде похабявам във военните действия срещу агресора!

119

Праведен

преди 1 година

Тоя, ептем се ошашави !

118

Анонимен

преди 1 година

наркомана вече не е интересен

117

ИВАН

преди 1 година

КЪДЕ ЩЕ СЕ БИЕШ СРЕЩУ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЕННА СИЛА БЕ, ГЛУ ПАК?! СЯДАЙ НА МАСАТА ЗА ПРЕГОВОРИ! ЧУДЯ СЕ ТОЯ КАК НЕ СА ГО ОБЕСИЛИ УКРИТЕ ОЩЕ! ЯВНО СА МНОГО ПРО СТ НАРОД!

116

Истина

преди 1 година

нали украинката каза, руснаците трупат там оръжие и си мислят че няма да ги бомбандираме, но ние го правим и това е нормално. Моля гледайте видеото без някой отгоре да превежда на какъвто и да е език и ще го разберете. Можеше да се избегне тази война и Украйна да си запазят териториите без Крим, но всички са с голямо его, ще плащат хората които живеят там без значение от народността им.

115

Анонимен

преди 1 година

Вярно е това, че скоро ще са по-въоръжени от съседите си украинците, ако вече не са. Да не се окаже после, че са троянски кон на руснаците и всичко е било съвместна акция на руснаци и украинци на високо ниво?

114

Анонимен

преди 1 година

Кво въстание е шмекер, те сами си го искат

113

Тед

преди 1 година

Така ще въстанат, че пред центровете раздаващи руски паспорти чакат на опашки. Хората се освободиха от гнета на укронацистите и не искат да чуят за недофюрера. Даже от не освободените територии се изнасят - колони автомобили се движат към подконтролните територии от Русия.