212

Русия - смях

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 5 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

211

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, Зеленски играе що годе добре ролята на президент защото има опит от киното, но за предводител на въстание не става. Фалшив герой.

210

Popо

преди 1 година

Работя с десетки украинци. Мразят Русия и Путин. Имам колега руснак,роднините му живеят в Русия. Съжаляват,че навремето и те не са дошли в БГ. Всички русолюбци в БГ са силни на думи,но не им стиска да отидат да живеят там. Даже и руски не знаят.

209

ПроСоТо

преди 1 година

ептян е изкукал Зеленясалия...Ся па и за въстания прокламира..."На оружие,братья!"..Верно нещо не е в ред това момче...Ама то едва ли биха го турили там,ако беше в ред де..

208

укро милиардер

преди 1 година

Забърка кашата, а сега реве като вол другите да плащат. Омръзна ми да му чета истеричните крясъци но тая укро-милиардер.

207

Анонимен

преди 1 година

антируски в България са основно ястребите от турското малцинство... сама че те са и антибългарски настроени. Е българите при тая предпоставка на чия страна да сме? БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ СИ ЗНАЕТЕ КАКВИ СТЕ ПО ПРОИЗХОД И РОД И РОДИНА?

206

НЯКОЙ

преди 1 година

" Луд умора нема " - българска народна поговорка.

205

Мене

преди 1 година

Болен и празен мозък! Разсипа си държавата да угаждаш на алчни западни правителства.

204

До 214

преди 1 година

Съгласен съм с тебе! рашистите избиха над 200000 цивилно украйнско население! Така, че да украйна наистина търпи загуби в цивилно население от русия! Тук спор няма! спора е в това, че рия рашистите ме ЛЪЖЕТЕ, пак и отново, че не избивате цивилно население!

203

Хасан Демирев

преди 1 година

До До 208

202

Анонимен

преди 1 година

То в България НПОтата спонсорирани от САЩ са окупирали медиите и не знам дали и как ще се отървем от тях, но тези сорросоидните опорки са прозрачни и дори обидни за интелигентните хора.

201

Епа

преди 1 година

Кога братска Русия ще ни освободи от американските пиявици

200

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е всичко да стане руско

199

Анонимен

преди 1 година

Няма украинска нация. Не можаха да я създадат навреме.

198

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще се включи едва когато трябва да се раздава хуманитарна помощ на умиращите от глад руснаци. Дотогава и Украйна им е достатъчна за натрошването на руските канчета.

197

Анонимен

преди 1 година

До 210 огромните загуби са за Украйна в личен състав до 200 000 убити и ранени. Доказателство е поредната вълна на мобилизация. За инфраструктурата да не говорим сигурно на нивото на Африканска страна.

196

Анонимен

преди 1 година

До 209 Украина иска да разработи ядрени оръжия след като Русия е гепила Крим- по твоята логика всички могат да разработват ядрени оръжия. Защо тогава иранците са по ембарго. Или КНДР американците героят Южна Корея те могат да си строят ракети без санкции. Доводите ти издишат напълно. Дай и ние да си правим ракети,щото румънците са ни взели Северна Добруджа или макета западните покрайнини.

195

Анонимен

преди 1 година

То няма такива украинци. Дори в ДЛНР в парламентите си имат депутати и права и свободи. Така че защо да възстават. Окупатори са американците. Дори в Бг. е така.

194

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "При една война не дай боже 60% ще са на страната на Русия". Ами дайте да направим референдум. Аз мисля, че не са 60%, а са максимум 15% но много активни драскачи по форумите. Като резултата на Копейкин. 10% на избори с 50% участие на гражданите. Демек 5% реална електорална подкрепа. И ако излязат 60% нека западът да наложи санкции на БГ като съюзник на нацистка русия. Защото ревете за руска газ, ама всъщност без ЕС ще ядете сено. А на всички децата са в ЕС и САЩ, а не в русия и Китай.

193

До 208

преди 1 година

Хахахахахахаха!!! Значи еиц ше ти разкажа! Руснаците успели да се свържат някак си с Гагарин в миналото! Руснаците казват: Водим война с НАТО в Украйна! Търпим огоромни загуби и на хора и на техника! Гагарин пита: А как е с НАТО и те ли търпят същите загуби!? Руснаците отговарят: НАТО още не са се включили в битката!!! :))))))))Та дете мое такова е положението на рашистан в момента!!!