258

Анонимен

преди 1 година

Тези въшлясали, не къпани гашници давземат 100 лв. дето им плащат и да си купят свещи. ********

257

Гена

преди 1 година

Гласували за Радев, вместо за собствения им кандидат, дори след като Радев публично обяви, че счита Крим за руски... Пък сега се очудват, че е русофил? Това състояние има диагноза - шизофрения.

256

Анонимен

преди 1 година

Американски ***!

255

Анонимен

преди 1 година

Разстрел за либерастите!

254

Анонимен

преди 1 година

До ББ до Наглите и алчни псевдодемократи Тръгнахте с рогата напред , а сте един кош хора. Имахте на разположение 7 месеци за оправяне на проблема с газа заедно с Пълен Провал. Държахте се като praseтa в *** - само квичахте, нищо не свършихте. Сега, след като паднахте от власт,тичате да искате американски газ, ама него го няма, само руски. Като вземете на 02.10. властта само мед и масло ще потекат. Смятате ли, че ще победите или искате да се присламчите към ПП? Но те не ви искат.

253

Иессс

преди 1 година

Американските украйнци са превзели площада ,къде са военните да смажат тия нещастници.

252

Анонимен

преди 1 година

Протести трябват до пълна победа на демократичните ценности и окончателна ДеРусизация и деКомунизация на България!

251

!!!

преди 1 година

Хора с чужди знамена в ръце искат да определят съдбата на България !!! Германия може да купува от Газпром а ни е не ЦЕННОСТИ!!!

250

ББ

преди 1 година

митрофанова...брагодаря за минусите,нищо ново от пАсолството,путин няма врагове като вас и подобни на вас,нима гьоблс не уби хитлер с лъжи и манипулаций?нима вие не правите същото с путин?ако не ви накаже и продължи да вярва на лъжите ви...ще го превърнете в чудовище!!!

249

ББ

преди 1 година

всеки самоуважаващ се,милеещ за Свободата си и тази на децата си трябва да излезе...апатията...о аз си имам заплата...кола...дом... и не ме касае е капана...спрете да работите за "началници" ограбващи и продаващи животите ви,правещи ви зависими от лунатици,плащате им да работят за просперитета Ви,да живеете добре и в Справедлив Свят...гУшев с джУржински си искат...лудостите,платени с животите ви срещу 50 лв.от дпс,платени от путин,ограбени от вас...и на децата ви...лудост...

248

ББ

преди 1 година

ЕС и Свободният Свят нито ще студува...нито ще гладува...прогледнаха,ще е трудно,ще плащаме малко по-скъпо,Свободата е скъпа,минусите по гьобелс от пАсолството...обричащо РФ на позор и срам...на презрение...да започнат!,Юнкер,Меркел,Вебер...и обслужващите ги борисов,орбан...и плеядата...Съд...безкомпромисен!доведоха Света ни до война!компромиса ще роди чудовище!ядрена...ок!ще умрем като Свободни...или предпочитате крепостни?!!!

247

ББ

преди 1 година

ало рЕзиденто...цензурират ме от мАсква...аз ограбеният Българин нямам право да говоря...според началниците ти от мАсква!!!

246

Гогич

преди 1 година

А нещо за 167 млрд.долъра излишък на рашките да кажете??? Благодарение на великите санкции, рашките си възраждат икономиката и не им пука за тъпите евросанкции, от които СТРАДА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЕВРОПАТА.

245

Анонимен

преди 1 година

Добре де, демокрация е, запишете ги в един списък и им продавайте по-скъпа газ щом толкова искат!

244

Анонимен

преди 1 година

Газпром бил спонсор на руските войни.. Ами Хънтър Байдън е спонсор на лаборатории за биологични оръжия.Няма ли плакат и за него? Кървавия Джо Байдън е заповядал бомбардировките над Белград.Няма ли плакат и за него?

243

дърт

преди 1 година

На въпроса от снимка номер 3 - отговора е на снимка номер 7!

242

Щирлиц

преди 1 година

Интересно къде са синдикатите,или все още не са им наредили да спъват отново развитието на България?Мамини сладки платени унищожители...

241

до 262

преди 1 година

Нищо ли не рабре бе душицо! Тичай да слугуваш!

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 261 "Стойте без работа и на студено през зимата" Ми, няма да стоим нито на студено, нито без работа. Набутай си кепето с червената звездичка обратно в джоба, че се подава и те издава.

239

РЕАЛИСТ

преди 1 година

доста се е изръсил дон прокопиев но накрая христо гнома ще го однесе на есен след преброяването на пилците защото и тези умни и красиви ще си приберат заработенато но и те няма да гласуват за него.