278

Смешници

преди 1 година

Американско знаме на протеста от това по-ясно няма накъде протестиращ срещу евтиния газ искаш скъп на всичките тези дето са на там на протести нека си наложат сами санкции да купуват скъп газ да плащат скъп ток скъпа вода скъпо на ресторантите и в супермаркетите Абе с една дума всичко скъпо да навредим на Русия и Путин давайте момчета ще получите медал от САЩВие сте само една шепа хора ***,*ари такива оставете хората да живеят спокойно като не ви харесва в България идете в Америка

277

Анонимен

преди 1 година

Тея палячовци пишман българи поне да използват български слоган

276

Анонимен

преди 1 година

ГъZwithme тази вечер няма да се проведе. Каручката с протестиращите затънала до селската баня.

275

Пламен Иванов

преди 1 година

Разочарован съм от Днес.БГ!За втори път ми трият цели постовете!Оставете хорта да исказват своето мнение или и вие сте контролирани от Президента Радев?

274

Lina

преди 1 година

Милите ми те.... А иначе на село сме си с режим - преди малко мина втория час без ток. Дано това парцали.к0 американско знаме да е тип одеало, та да се стоплите , пратестъри за 40 лв . Гаzки

273

Анонимен

преди 1 година

ПРИ КОМУНИЗМА БЕЗДЕЛИЕТО, НЕТРУДОВИТЕ ДОХОДИ И ПРОСИЯТА СЕ НАКАЗВАХА СЪС ЗАТВОР...ШЕПАТА ПРОФЕСИОНАЛНИ НАЕМНИ ПРОТЕСТЪРИ ОТВРАЩАВАТ.

272

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 година

Господа психодесни, защо по времето на министъра на кривосъдието Христю Бойкикев, на конкурса за нотариуси спечелиха почти само хора с турски имена, така ли се борите с Пеевски и ДПСЪРИСТЮ, КАК БЕШЕ КАТО ПАТЕРИЧИ МИНИСТЪР НА ГРОБ?

271

Анонимен

преди 1 година

Метастазите на олигархията, каквито са тези платени и професионални протестъри - вън от политическия живот! Чуждите знамена - руско и американско, да си ги веят в чужбина.

270

Анонимен

преди 1 година

Аз предпочитам да отговорят умнокрасивците, защо България повече изнася за САЩ, отколкото внася... какви суровини заминават да помпат американската икономика, какви стоки с висока добавена стойност ни налазват от УСА, сривайки нашата конкурентноспособност... нека протестират срещу неоколониалното ни състояние днес. Също да протестират срещу Костов, който унищожи българската промишленост, за да сме суровинен износител и пазар за масовите капиталистически стоки от Нео-колониалните страни

269

Анонимен

преди 1 година

Значи соросопитеците трябва да са наясно, че ако накарат министъра да прави нещо против волята му, това е престъплението принуда, за което съдът дава до пет години затвор на накарващия.Прокопиевите умнокрасивци е време да разберем че са по-вредни даже и от ДПС. Когато цяла Европа купува руска газ, ние защо трябва да сме по-католици от негово светейшество папата. Измамниците от ПП, които поругаха доверието в тях на президента е време да разберат че на изборите ще бъдат пометени.

268

Анонимен

преди 1 година

97 човека протест. :)

267

Анонимен

преди 1 година

Купуването на руски газ през посредник брои ли се за откъсване от Газпром? И ако не е вярно че газът който купуваме е такъв, защо няма информация за произхода му?

266

Диагноза в дясно

преди 1 година

Лято е и когато не са в НС психодесните трябва да се въргалят някъде.Тия са по -зле от калвинистка секта.Там поне са се борили за християнство. Тука е болест!

265

Кирето

преди 1 година

Свободата си има цена! Ние просто сме твърде бедни и не можем да я платим! Не можем да си оправим държавата и да спазваме правила. После какви българи са северномекедонците. НИКОЙ не иска да е българин! СРАМ

264

Радев е пич

преди 1 година

Предлагам контра- протест срещу тия платени псевдодемократи! Подкрепа за Радев, той да направи негова партия - служебното правителство за един мандат!

263

Ха ха

преди 1 година

Движение - свирец ясни саКавалюги

262

МЮМЮН

преди 1 година

ПРОТЕСТА БЕШЕ ПЛАТЕН 40ЛЕВА НА ЧОВЕК - СЪБРАХА ХОРАТА ПО МУСАГЕНИЦА И ДЪРВЕНИЦА ГЛАВНО ПЕНСИОНЕРИ И ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ И БЕЗДЕЛНИЦИТЕ НА МАХАЛАТА.

261

Анонимен

преди 1 година

На снимките се вижда как "Америка за България" пикае газ, хахахахаха

260

Един Българин

преди 1 година

Никакъв договор с гъзпром! Всички битови абонати да се откачат и да се търсят други доставчици. Те ще ни режат, а ние да им се кланяме. Просто няма да стане и ако трябва ще разширим политическата криза принуждавайки президента да се оттегли.

259

Анонимен

преди 1 година

За разлика от платените *** на Провала, на мен никой не ми плаща . Безплатно е . Деменция Байдън и евроидиотите не виждат ли че унищожението е близо. Запалиха света. На Американците бомбите а обеднен уран са добри. За това след бомбардировките гората в България и Сърбия умират с тумори.