8

Анонимен

преди 1 година

До 5 Същата работа е и в България! На морето съм в момента и ги гледам.Млади мъже по на 20 и 30 годишни,се пекат н плажа до полите на майките си и жените си! Що не са в Украйна и се бият с Русия?? А оня наркоман " зелен" ни говори колко са " велики"? И как ще " победят" Русия? Лицемер! Мачкай Вова тези предатели и лицемери Укрите! С теб сме!!! Заслужават си всичко което им се случва!!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Русия изпадна в доста трудна ситуация. Но като видиш много лошо не се плаши много, но и ако имаш победа не се хвали много за укрите говоря.!!!

6

Тед

преди 1 година

Спрете им наркотиците на тези, че почнаха много да бълнуват. Още вчера Министерството на отбраната на РФ излезе с официално заявление, че нищо не е повредено.

5

истината

преди 1 година

сънища наркомана ZE,кмета на Мадрид е обещал всички украинци да ги депортира в Киев за да ги отправят на война.Думите му са,, вместо да се опъват по плажовете могат спокойно да воюват и да умрат за родината си,, Малллеее демокрация

4

Анонимен

преди 1 година

Значи САЩ са дали на укрите ракети с голям обсег на действие, които заедно с химарсите ще плащаме Натовските данъкоплатци. Но нали разбирате че да дадеш на укрите такива ракети е световна безотговорност.

3

Анонимен

преди 1 година

Украинската пропаганда край нема!-:)

2

Анонимен

преди 1 година

То от Украйна не остана нищо почти,ама тези Укрита още се вземат на сериозно?-:))) Ша гърмите,ша гърмите и в един момент ша спрете не Урки!!!-:))) И тогава ви е бална,тази дето ви е родила!-:)))

1

Абдал

преди 1 година

Щом така казва Зеленкуту му верваме както каваше царя. Нещо делири от праха за пране получава.