508

Защо

преди 1 година

- е избрана точно тази форма на договор?- какви задължения са поети в рамковия договор?-колко броя бъдещи доставки са договорени в рамковия договор?-какви допълнителни изисквания и условия са приети от наша страна?-какви са неустойките за неизпълнение на договора?-една от специалните клаузи на този договор третира ли задължителният характер на поръчките/доставките?-има ли предвидена клауза за разтрогване на договорелементарни въпроси, на които обаче никой от сключилите го не дава отговор

507

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков, като истински евроатлантик изпълни волята на 95% от матряла и ВСИЧКО което правеше беше в интерес на ЕС и НАТО и сближаването на България с тях. ФАКТ.

506

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков не е правил нищо друго освен да следва пътя на евроатлантическата интеграция на България и затова комунистите го плюят. ВСИЧКИ които плюят Кирил Петков са врагове на евроинтеграцията и м'алоу'мни комунисти. Факт!

505

Анонимен

преди 1 година

Всичко което направи Кирил Петков беше в отговор на желанията на Българите да бъдат евроинтегрирани.

504

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е ИСТИНСКИ евроатлантик. Дай Боже да стане премиер отново и да евроинтегрира България и българите напълно! 95% гласуваха за евроинтеграция и Кира им я даде както НИКОЙ до сега.

503

Анонимен

преди 1 година

до: 586 По-скоро един Славуца Трифунич е "политически труп", шото на изборите се очаква да вземе едно "НЮНЮ", няма и 3% от избирателите!!!И бате Гойко Банкянски ще е на "прво место", обаче е на косъм преди Кирил Петков, тъй че май пак ще гърмят фойерверки над Банкя, преди да е дошло времето за Коледа...

502

Анонимен

преди 1 година

Ко за наглост! След целият този провал, отново да искаш да си във властта. Киро ментата губи връзка с реалността.

501

До 585

преди 1 година

Описал си чекмедже войвода !

500

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е политически труп. След всичките си гафове и щети, които нанесе на държавата, едва ли, ще се върне в политиката. Бай, Киро просто.

499

Анонимен

преди 1 година

Wanted.Има рядка изправена, мазна коса, ниско чело, четвъртита глава, немигащ поглед и много лъже. Ходи разкрачен с разперени ръце. Крива уста и често повтаря "Ааа, ааа". Наричат го "просто Киро".

498

Анонимен

преди 1 година

"Борисов трябва да се пенсионира. Той в момента спира не само България, но и ГЕРБ. ГЕРБ не може да се реформира, защото има един политик, който се е запънал там, защото го е страх", заяви бившият премиер." Самата истина казваш Кире! Бойко Борисов обаче го е страх да се пенсионира... Вече го водиха в ареста. Макар да беше с ръце в джобовете (а не на гърба с белезници като Иванчева!).Фойерверки имаше при неговия арест!!!

497

Караджата

преди 1 година

Ще ви еб. в политическите анализатори. За 30 г. разказахте играта на България и сега ще ни занимавате с Боцко, Кирчо и др. евроатлантици. Заслужавате да се изсипем от цяла България и да ви еб.м мама.та в София и НС. Скъпъни трулуве само пишат тука кои за Боцко кои за Кирчо и се мислят за умни и въртят разни плюнки завъртяни. Мама. ви евроатлантически, маинътъ ви на демокрацията само бензин и масло за вас

496

До: 579

преди 1 година

Бе що бе? Нали "ФАЩ" бяха "лоши"? За к'во ти са визи за "ФАЩ"???!!!???

495

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Петков, също махане на визите за САЩ, е от изключителна важност за народа.

494

Аз

преди 1 година

Само Бате Бойко ти си долен лъжец

493

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Петков, Борисов не трябва да се пенсионира , а да влиза в затвора , и да му се отнеме краденето и на другите действайте Петков ,защото скоро идва народа, вдигайте доходите диверсифицирайте газа и тнт, имате още няколко месеца да въведете безусловния базов доход, да смените Гешев и тнт , защото скоро правиме партията на безпартийните. А да и да вдигате пенсиите още,защото пенсионерите са най-изстрадали.

492

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не е в абстиненция? Доставчика му на пица го затвориха и изпитва остър недостиг на пица :)))))))))))))

491

Стар гей

преди 1 година

За нищо не става младежта. Не могат да ни заменят.

490

Анонимен

преди 1 година

Хаха хахахахахахахаха ха-ха-ха тоя го е напекло слънцето яко!!!!! Точно с ЕС плаши Борисов!!!! Явно е на тежки лекарства момчето! Точно преди да дойдеш ти бе жълто паве бяхме в чакалнята от която ти ни изкара бре!!! Бегай да ставаш свидетел на черепа че тука може и шутове да ядеш смехурко!

489

$$$??? провалил се

преди 1 година

Не ни пускат в Шенген заради Борисов?? А защо не ни дават без визи за USA??? Предполагам че си виновен ТИ за това Тябва да си идеш в Канада колкото може по на север без отопление и пари да живееш.Това докара на България ( българския народ)