528

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков го казва ясно.Вкарването на крадеца Бойко Методиев в дранголника е първото нещо за да потръгнат нещата в правилната посока.Второто нещо е .Събарянето на Сараите на двойния агент Доган.И третото .Премахването на всички вредоносно ,,калинки" в администрацията по всички етажи на управлението.

527

Мучо

преди 1 година

Абе, Просто Киро, защо не кажеш нещичко за другите снимки, тези на които с разюзданото Ленче се качвате в апартамент под наем, а ти бъркаш похотливо под полата й...Ако си мъж и джентълмен, бъди откровен, а най-добре е да се скриеш завинаги в миманса...

526

Анонимен

преди 1 година

Не Киро ментата, сваленият премиер, може да каже, кой кога ще се пенсионира в политиката, нито пък някой левак от европейските политици. Нито пък злощастната му женица, която продава безгрутенови торти. Това знае само българският народ. Киро просто да продължава да превива гръб пред посолства и ескабинети, нова ще му остане. Борисов е много ценен политик в Брюксел. ЕНП, нейният лидер винаги го е подкрепял и не пропуска случай, да го поздрави и подкрепи.

525

Анонимен

преди 1 година

Уж, десният Киро просто явно е в тесен контакт с леви евродепутати, близки до бълващата огън и жупел по България, ГЕРБ и Борисов, обвинената в пране на пари рускиня с български паспорт, Елена Йончева.

524

Случаен минувач

преди 1 година

Кириле, ти си за затвора при работеща съдебна система. За 8 месеца управление пръсна толкова много пари от хазната, скара ни тежко с Русия, допусна обедняване на населението. Оставям настрани морала ти - политиците нямат обикновено морал, пък и той не е подсъдна категория. И лъжеш до последния си ден и час в управлението - имало било акт 14 за конектора... Той още не е съединен напълно бе!

523

Шарлатанин

преди 1 година

Този е патологичен лъжец! Струва ми се обаче, че това е дреболия, доколкото човечецът има много по-сериозни психични проблеми.

522

Мики Маус

преди 1 година

Златни му уста! Нека си се изявява като комик човека, ама да седи далеч от политиката. Ясно е защо не е добра идея, мисля.

521

Анонимен

преди 1 година

Не е наред с малоумницата човека!

520

АНОНИМЕН

преди 1 година

Много злобен човек като децата от детската градина: на ти си куклите, ама дай ми парцалките. Не може такъв човек да ръководи държава! Неурановесена личност!

519

999

преди 1 година

Каква е ползата за България и да влиза в Шенген?Моля някой да обясни,защото чета само негативи за тази стъпка.

518

Истината

преди 1 година

Кирил Петков изпълняваваше желанията на Божков да унижава Борисов.

517

Българка

преди 1 година

Кирчоооо, да ядеш шпека на Борисов. Борисов е най-добрия политик на България. Може само да му завиждаш.

516

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков: Не ни пускат в Шенген, защото ЕС смята, че Борисов трябва да се пенсионира --- ама на този лъжите стават все по плоски и без никакво въображение! А ако наистина е така, дали влизаме в Шенген зависи от това дали бб е пенсионер или не, тогава да идва Коцето и да ни отърве от тия лицемери!

515

По-добре Киро

преди 1 година

По-добре да ни управлява Киро отколкото Боко. Киро е само леко некадърен. Боко е МНОГО некадърен, крадлив и лъжлив е и е много npocm.

514

Анонимен

преди 1 година

Това е най-*** изказване досега.

513

Анонимен

преди 1 година

Патологичен лъжец! Всяко негово твърдение се оказва неистина.

512

Прав е

преди 1 година

Отново ще гласувам за него - изобщо не гледам какво правят останалите преди изборите, трябва да се изрине помията заляла България последните 12 години, никъде шанс повече не трябва да има и за руската пропаганда по тези земи.

511

Анонимен

преди 1 година

ий туй "просто киро" много лъже,да го турите за цар на ромите ,само за това става

510

Анонимен

преди 1 година

туй на кой канал го гледа? по коя бяла писта?

509

123

преди 1 година

И Киро и Боко целуват един и същи *** ..... Да не се правят на врагове!