21

Анонимен

преди 1 година

Тръмп казва че иска пак иска да е президент но не казва защо?

20

преди 1 година

Я си представете да се кандидатира и да ходи на президентски дебати с Джо Байдън. Демократите убиха сатирата и сами се превърнаха в такава.

19

ПРИЕМСТВЕНОСТ

преди 1 година

Въоръжение е фашизма в самия Бял дом.............Байдън е Тръмп, Тръмп беше Обама, Обама беше Буш-младши и прочие.........................ЗАПАДЕН мислител е казал:"Ако изборите променят нещо щяха да ги забранят"

18

и др

преди 1 година

Пречките са вентролозите на Байдън, империализма, приходите от смърт в световен мащаб и прочее.

17

Тръмп 2024

преди 1 година

Половината американци са поставили по дрехите си, колите си, или къщите си символи ТРЪМП 2024! Победата му изглежда сигурна, и единственият начин да го спрат е да не го допуснат да се кандидатира. Друг начин нямат!

16

Нагласите

преди 1 година

Не само ще е кандидат, но и повече от сигурен президент. Голяма част и гласоподавателите на демо(но)кратите този път ще гласуват за републиканеца Тръмп. Това никога не е било.

15

Анонимен

преди 1 година

Сетих се за вица как американците се усетили,*** Путин им се бърка в изборите.Много просто...на кутиите с бюлетините пишело "Put in".Дори да е Тръмп пак ще има война.Ни Тръмп става,ни Бай Дрън.

14

Келнер от БТВ

преди 1 година

Бездетната Мелания да подава молба за развод да не я питат децата на Тръмп тя ли е била. шута. в дирника на Иванка Тръмп по време на мача със Сейнт Патрик та умря на стълбището

13

Анонимен

преди 1 година

И този е над 80 годишен. Какави планове си прави на тази възраст

12

Анонимен

преди 1 година

Ако Путтлер помогне, има 1% шанс...

11

Off

преди 1 година

До датата на изборите оранжевия ще е с оражев костюм, или с бяла ризка с много дълги ръкави - от тези, дето се връзват на гърба.

10

Анонимен

преди 1 година

До MIKE "военни комфликти " Има ли връзка между склонността на някои хора да се правят на големите политолози и анализатори, и това, че са неграмотни?

9

до 4

преди 1 година

Никой не се притеснява за Путин. Той ни ужасява....Той буди страх в нормалните страни и екстаз у Копейкин, Доган, Тиквата, Нинова и Янев. Кажи ми как се отнасят към теб съседите ти и ще ти кажа какъв си! А сега нека въпрос с повишена трудност----Как се отнасят съседите на Путин към Русия ----

8

Я па я..!

преди 1 година

То и деменцията Байдън се готви за втори мандат.

7

Ти да видиш..

преди 1 година

Сигурно е добре да си президент на най мощната държава в света , щом толкова иска.

6

MIKE

преди 1 година

...и това е само малка част от това, което Тръмп се опитваше да предотврати.

5

MIKE

преди 1 година

Ужас, колко теми сте нахвърляли с по 1 изречение преписани от ЦНН.Не знаех че някой гледа все още тази комунистическа пропагандна медия.Комунистите в Щатите изпитват тих ужас само от мисълта за преизбирането на Тръмп.Само едно отклонение, управлението на левите правителства в ЕУ и Г7 държавите през последните 2 год. (ниакаде и повече)доведоха до настоящата цена на стоките и услугите, тотално ограничаване на човешките права, задължителните ваксини, военни комфликти ...

4

Анонимен

преди 1 година

А не бе, Бидона ще продължи да обърква снета. А Путин по какви признаци е диктатор? Да не би да налага санкции на други държави и да ги тероризира? Украйна не е независима и суверенна държава, тя не прави и стъпка без заповед о Америка. И въобще не се притеснявайте за Путин. Руснаците го харесват и пак ще го изберат. Точка.

3

Брутален

преди 1 година

демокраДичен краварски ф***шизъм срещу бивш президент, избран от по-голямата половина от народа!Друго си е да спуснеш изкуFял неадекватен старец с деменция да изпълнява пер*верзните и извр***тени желания на глоб***листките рептили в сянка.И в България се опитаха с Кики Гриндера, но не им се получи съвсем добре...

2

Анонимен

преди 1 година

Тръмп искал да е президент отново щото деменцията не иска, ако не забрави да се кандидатира разбира се.