33

Гиб Мелсън

преди 1 година

Поляците по принцип са русофоби и са много наагли и са предизвикали спасителите. На червен флаг не се влиза в морето. Това трябва да им го обясняват преди да дойдат в България. По добре да изядат два, три шамара отколкото да се удавят. Вчера е имало удаваен молдовец в Слънчев бряг и е нормално спасителите да са изнервени. Никой не иска да се влачи по съдебни дела и даава показания в съда какво е правил докато някой се е давил.

32

Анонимен

преди 1 година

Поляците всъщнист са руснаци забравили майчиния си руски език под влияние на Католическата църква, нещо като македонците са.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 На клипа ясно се вижда/0.50/, че спасителя стои неподвижно преди да бъде атакуван. Та не знам какво каво напрежение потушават полските бабаити! Със шамари и ритници трбва да ги изкарват всекакви наглеци, дето не спазват сигнални знамена и разпореждания на спасителите. Бил съм свидетел как спасителите изнемогват да се разправят с наглеци. Затова шамари и ритници. И палки!

30

Анонимен

преди 1 година

Тя поляците са с високо самочувствие, защото страната им е в няколко области номер 1 в Европейския съюз. Освен това Полша е център на западнославянската култура, Краков, Варшава, Познан.

29

Анонимен

преди 1 година

По принцип ще ви кажа че поляците и украинците от добра дума не разбират.Държиш ли се добре с тях ти се качват на главата.А полякините и украинките са един дол дренки.

28

Анонимен

преди 1 година

евро ценности

27

Анонимен

преди 1 година

Рашистанските троляци пак са на амбразурата да плюят този път по поляците, но не са си направили труда да прочетат новината и да видят, че поляците са се опитвали да ЗАЩИТЯТ други хора, които са нападнати от бг надрусаните спасители.

26

Шарана

преди 1 година

От кофти ракията е !

25

Анонимен

преди 1 година

Полша е една голяма страна, а богата история и култура, силна европейска икономика, членка на ЕС.

24

Анонимен

преди 1 година

Къде е истината, пак не е ясно. Едните са нахални другите прости , мислейки си че имат безкрайни права да млатят хората.

23

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Полският...нахалитет е...пословичен,който не се е сблъсквал с него.нищо не знай. Това...македонци,сърби,даже и украинците...бледнеят,пред полската наглост. Тези се считат за...богоизбрани и всезнаещи и цяла Западна Европа е пропищяла от тях. Единствено руснаците са ги...мачкали в исторически план,като 150 години са им били васали на руските царе,като са им...плащали големи данъци,за това неистово ги мразят.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимус - ти прочете ли изобщо новината?! Поляците са защитавали туристите, на които "спасителите" са им скочили явно.

21

Петьо Нацепеният

преди 1 година

На морето във Варна се бях заговорил с един млад поляк, много развален български говореше, а на полски изобщо нищо не му разбирах, дошъл в БГ щото разбрал че сме имали безплатен алкохол

20

гларус

преди 1 година

абе рускините винаги ще си останат минус 5 точки

19

Анонимен

преди 1 година

вилкомен туристен, вилкомен :) баси мазохистите са туристите по черноморието, след всичките мизерии, *** във водата, борба за паркинг и шезлонг, липса на здравни грижи, накрая да те напляскат дрогирани спасители

18

Анонимен

преди 1 година

Полякините пък са страшно красиви мацки! Русокоси, със сини и зелени очи :))))

17

Анонимен

преди 1 година

Статията е описана доста тъпо и погрешно. Поляците не са били във водата, вътре са били някакви немски пенсии, които спасителите тръгнали да вадят с шамари. От поляците баща и син се намесили в опит да потушат напрежението, но "спасителите" са напердашили цялото семейство, майка, баща и две деца. Има клипчета в нета, поне ги прегледайте преди да фантазирате. След сблъсъка е повикана полиция, но докато дойде "спасителите" са избяагли, изоставяйки постовете си. Дано ги тестват за наркотици.

16

Анонимен

преди 1 година

Тия поляци са същите като украинците нахални и нагли.По това си приличат двете нации и затова толкова се обичат.Мислят си че може да правят каквото си искат.Ама и нашите момчета не си поплюват набързо са ги вразумили.

15

бивш спасител

преди 1 година

Какви отвратителни времена дойдоха! Навремето се "сблъсквахме" с полякини, а сега - с пияни поляци.

14

Иванов

преди 1 година

Спасителите носят отговорност за плажуващите. След като носят тази отговорност ( могат да бъдат съдени при смъртен случай от удавяне) следва да имат определени права и при преценка да забраняват в някои случаи влизането в морето. В противен случай не трябва да има спасители и всеки да се оправя и да си носи риска сам.