73

Анонимен

преди 1 година

Има си закони , да ги затварят поляците за 24часа.какво толкоз го коментираме, ясния казус.

72

Анонимен

преди 1 година

някои просто ривът да грабнат наградите на дарвин

71

Край

преди 1 година

Крайно време е лицата над 18 г да се оставят да правят с живота си каквото си знаят. Това колани в кола това байраци по морето да не са задължителни за тях. Задължителни да са само физическите закони и естествения подбор

70

Анонимен

преди 1 година

поляка разбира само от сопа! добре си ги изгърбили нашите гларуси

69

Ддд

преди 1 година

Е, на пияни поляци, как се обяснява, че не може да влязат в морето?

68

Анонимен

преди 1 година

Това поляците са едни от най-първобитните и прости хора които съм срещал сигурно само укропитеците ги бият по простотия.

67

Антон

преди 1 година

Защо с кавга и лошо? Спасителите да ги оставят да влязат в морето. Да стоят и да гледат. И когато поляците започнат да се давяъ, спасителите да продължат да си стоя и гледат. Вероятко е интересно да видиш паниката в очите на давещия се, молещия му се поглед, някой да отиде и да го извади. Е да, ама не. Не заслужават. Бих раздал пуканки на спаситвлите , да гледат от първи ред

66

Анонимен

преди 1 година

Не им се карайте на туристите, българинът винаги е бил слагач на чужденците! Оставете ги свободно да срещнат Свети Петър. Егати статията, защитава полските нарушители. Нека се къпят, може и Нептун да поздравят.

65

Оня

преди 1 година

Ееех сега изяли са по три, четири шамара, след като са отказали да се подчинят на спасителите, нищо им няма, ще оживеят. За отказ за подчиняване на спасител в САЩ (дори и на басейн, колкото и да е абсурдно) спасителя директно звъни на полицията, идват и си с прангите. После ходи се обяснявай в съда, директно отиваш при съдия. Там поляците, надали биха били толкова вървежни.

64

Бай ганьо - поляка!

преди 1 година

"Полските граждани се опитали да защитят излизащите от водата туристи" - От какво по-точно поляците са защитавали "излизащите от водата"? От това да ги завлече мъртвото вълнение навътре и да се удавят ли? Когато спасителя ти свири обикновенно има защо!

63

Анонимен

преди 1 година

Не е лесна работа, това спасителя. Хем трябва да му спасяваш живота, хем го виждаш че влиза във беля, хем то насреща ти протестира и ти противоречи!

62

1

преди 1 година

Това ако беше нормална държава, просто щяха да ги глобят и то солено. Прави са спасителите да се ядосват.

61

Теди

преди 1 година

Иванчо няма ли да го викат и него

60

Сандо

преди 1 година

е пак добре че до полицията а не до болница са го докарали

59

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво на Полша са хубавите полякини.Те са любознателни и готови за различни приключения.Въобще не са надути а скачат във водата без да се замислят.

58

Анонимен

преди 1 година

Абе ти им казваш, че морето е бурно, червен флаг има, може да стане някой инцидент, и тия като коззиии давай, иска ли да плуват! Алооо, то вървете плувайте, удавете се, таковайте си майката, на никого не му пука, ама после заради вас трябва хората да ги занимават с полиция, прокуратура, съд! Аман от безмозъчни чужденци!

57

Анонимен

преди 1 година

Значи спасителите били груби... Ха-ха-ха - понеже навлеците нагли не изпълняват забраната за къпане в бурно море, за което някой друг после трябва да им носи отговорността. Като пишете дитирамби в защита на еврог ейски чужденци, имайте малко и мяра, де. Че ставате смешни.

56

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми да ни спасяват насила!

55

Анонимен

преди 1 година

Ходил съм в Полша, много е красиво там наистина, в това спор няма, ама са много невъзпитани тия поляци, вие викате, че българите сме разгащени селяяни, въри вижте поляците кво правят, люппят и плюят семки по цял ден по пейките

54

когато

преди 1 година

и да набиеш пшеките,все е късно.ЦЯЛ свят го знае.Това са европейските ***.