12

Анонимен 12

преди 1 година

ГОВОРЪ 4 ЕЗИКА: МУУ,БЕЕ,БАУ И МЯУ. У СПЕЙНЪТ МИ СТРИЖАТ ВЪЛНАТА 2 КОМПАНИИ И ИМА ЕЛИТНИ ХРАНИЛКИ И БОКСЧЕТА ЗА ДЕЦАТА. НАУЧИХ И ПЕТИ - КВА-КВА... И ВСЕКИ ПУШИ И НЯМА КОМУНИЗЪМ...

11

До Анонимен 10

преди 1 година

Говоря свободно четири езика, като не броя българският. Преподавам роботика на деца и работя за две международни компании. Живея в Испания имам 3 деца и всичките учат в елитни частни училища в Мадрид. От 15 години пуша без да съм затъпял. Даже не е нужно да се крия ,защото тук хората не живеят в комунизъм и са наясно с "рисковете" от пушенето така, че твърдението ви е нелепо.

10

До Анонимен 10

преди 1 година

Сериозно... как пък ги преценихте така нещата. Познавам мноооого ама много умни хора, работещи за международни фармацевтични компании, лекари и инженери, които пушат и не са затъпяли .*** ставаш ако мозъка не се тренира, а за това не ти е нужна трева.

9

Анонимен

преди 1 година

Тревата не трябва да е законна.Прави ви глyпaви.Всякакви такива трябва да са забранени.Безмозъчните са опасни за себе си и за околните.

8

До Анонимен 8

преди 1 година

И къде виждаш проблем в това? Без контрол всичко е анархия. За това и тревата трябва ад е законна. Така и така всички пушат поне парите да отиват държавата а не при мутрите.

7

Анонимен

преди 1 година

"КЗП няма компетенциите да направи разследване за продажбата на райски газ, нито за следенето на цените." - Политиците търсят начин да сложат ръка и над този наркотик. Мразят когато народа се забавлява зад гърба им. Евролиберал означава, че или държавата контролира наркотика или ти е забранен. Навсякъде от САЩ до България е така.

6

Анонимен

преди 1 година

МВР се дразнят, че дечурлигата заменят амфетите и марихуаната с райски газ и няма бонуси под формата на джебчийство и рушветчета. Бръкнат му в джоба на тинейджъра търсейки лев, а там вместо лесни пари - руска газ.

5

Анонимен

преди 1 година

ЕС каза не на райския газ в България. Рай ще видите само в задгробния живот!

4

Анонимен

преди 1 година

Нема повече райски газ, ЕС гласува 15% икономии. Нашите политици ще нанесат истински удар по Русия, ако успеят да се преборят със забавленията на 15-25 годишните. Хайде всички дружно по стъпките на евроатлантизма!

3

Анонимен

преди 1 година

и киру така направи на мвр с 'войната срещу дрогираните шофьори'. да беше война срещу наркотиците, но шофьорите са по-лесна плячка

2

Зъл Дух

преди 1 година

Райският газ си е баш наркотик, на едно ниво с хероина.

1

Анонимен

преди 1 година

Нормални неща за либерализма. Ако политиците не контролират дрогата нема изгода. Щом не я произвеждат я забраняват и почват да правят пари от нея по мързеливия начин. Вече го видяхме с амфетите и марихуаната, които бяха забранени след падането на социализма. Да си подаря свободата срещу евроатлантизъм първа радост е за мен, хахаха.