7

Анонимен

преди 1 година

Да не ги копат тия пари? Между другото вчера гледах един влогър от Херсон ли, от Харков ли и показваше как са му обстрелвали дома с американските хаймъри и показваше осколки в двора си. Адски тежки. Вика, че ако това му беше нацелило къщата цялото семейство щеше да се възнесе на небесата. Хора, тези оръжия убиват хора и разрушават сгради. Как може! Укрите стрелят по домове и училища.

6

Мужик

преди 1 година

До 1...... Китай е част от картинката но Русия никога не е била...... Бедняците никой не ги брои! Ако нямаха ядрени ракети досега щяха са ги изяли и из****paли!

5

Ясен Ясеноф

преди 1 година

Абе..на който му е ясно,ясно му е.На краваролюбители и укропитеци еерогеещи улуци,никога не ще им се проясни..смисъл от разни такива"новини",няма.Всичко е тотално и кристално ясно.

4

Анонимен

преди 1 година

Досега Запада са дали 20 милиарда пряка военна помощ на Украйна. С тези 20 милиарда Украйна разруши руска военна техника за 200 милиарда. Доста ефективно е западното оръжие, почти 10 пъти по ефективно от руското.

3

Анонимен

преди 1 година

Да пращат - пари хвърлени на вятъра . Н

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ са готови да воюват с Русия до смъртта на последния украинец.Ясно е кой губи.

1

x

преди 1 година

Могат да пращат колкото решат, то е лесно като печаташ без покритие, ларж са и харчат щедро. А войната и ковида са пъзелчета от голямата картинка наречена Голямото Зануляване и който си мисли че Китай и Русия са аут от картинката, се лъже. Путин и Си Дзинпин също са част от Световния Икономически Форум.